Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
23. Máj , 2012, 19:10:37
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vybíráme nejlepšího kytaristu  (Prečítané 545 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Pablo Woozy
miestny štamgast
Príspevkov: 1824

Kingpopo

« Odpoveď #15 kedy: 28. Január , 2012, 00:14:22 »

Tak jen hezky vybírejte  Je to frajer
Zaznamenané

Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
killo
stály hosť
Príspevkov: 771

« Odpoveď #16 kedy: 28. Január , 2012, 00:35:25 »

Vsetci hlasujte za georgiho enčeva !! Je to hevi shredder a od 92ho o nom nebolo pocut ako spomina rastis...takze by to bol mimoriadne pekny darcek, a navyse "ti najlepsi" by len kukali..teda ak by si to nahodou vsimli...

alebo..este je jedna alternativa..bolo by dost ..ale dost brutalne keby tu sutaz fakt vyhral pavol hammel :D :D
idem skusit ci funguje multihlasovanie cez proxy :-D nechce sa mi vypinat a zapinat modem :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
fataljoe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 701

"skill comes first"

« Odpoveď #17 kedy: 28. Január , 2012, 10:30:13 »

chodelka tam nie je takze zas anketa sedlackej ligy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189

« Odpoveď #18 kedy: 21. Február , 2012, 20:24:02 »

no,neni tam Dave Mustaine,ani Chris Broderick :D takže jediná možnosť Mach Mirek – Arakain :-))))
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1014

« Odpoveď #19 kedy: 22. Február , 2012, 09:35:35 »

Moja volba je jasna: Encev, aj ked by som este uvazoval o Hladikovi, alebo Griglakovi - tu obaja maju navrch v spevnosti a melodii sol, ale Encev bol zjav, ktory sa dovtedy a odvtedy neukazal na cs scene, patri mu prvenstvo a moj hlas
Zaznamenané
Iggy
miestny štamgast
Príspevkov: 2663

full-time obzer

« Odpoveď #20 kedy: 22. Február , 2012, 11:16:20 »

tiez som prave klikol Enceva, takze si budem musiet aspon vypocut, o koho slo. Nechcete mu niekto zalozit temu v gitaristoch?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1014

« Odpoveď #21 kedy: 22. Február , 2012, 11:33:46 »

tiez som prave klikol Enceva, takze si budem musiet aspon vypocut, o koho slo. Nechcete mu niekto zalozit temu v gitaristoch?
ono, na tu temu je trochu malo informacii na nete. Ja som ho zachytil v klipe od Titanicu, kde posobil uplne Malmsteenovsky, gitarou, podiovym show, zvukom a technikou. Na tie roky posobil, ako z ineho sveta, nieco podobne ako Henry Toth... Potom zmizol, neviem, ci skoncil karieru, alebo co sa stalo. Podobne specialne posobil aj ten Grek od Spinarovej v 80-tych rokoch (ale ten bol skor taky Van Halen type) :)
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1556

nech sa práši...

« Odpoveď #22 kedy: 22. Február , 2012, 17:38:40 »

ono, na tu temu je trochu malo informacii na nete. Ja som ho zachytil v klipe od Titanicu, kde posobil uplne Malmsteenovsky, gitarou, podiovym show, zvukom a technikou. Na tie roky posobil, ako z ineho sveta, nieco podobne ako Henry Toth... Potom zmizol, neviem, ci skoncil karieru, alebo co sa stalo. Podobne specialne posobil aj ten Grek od Spinarovej v 80-tych rokoch (ale ten bol skor taky Van Halen type) :)
Na youtube je pár videí od Titanicu z minulého roka.
http://www.youtube.com/results?search_query=en%C4%8Dev&oq=en%C4%8Dev&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=1395l3370l0l3536l5l5l0l2l0l0l233l517l0.2.1l3l0
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.153 sekund, 21 otázok.