Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 20:58:18
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: cool tricka  (Prečítané 8257 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« kedy: 12. Február , 2012, 18:04:38 »

Toto som vcera splasil na vypredaji  Žmurk

Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #1 kedy: 22. Február , 2012, 11:07:05 »

Pekné :)

a ja som si dal zas včera vyrobiť toto
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #2 kedy: 22. Február , 2012, 11:19:53 »

Pekné :)

a ja som si dal zas včera vyrobiť toto

Fuuha zíram

nie je to uz trosku silna kava vsetko to okolo Havla ? Ja som akosi nikdy nemal pocit, ze pan disident nejak extremne trpel za narod a podobne. urcite by som si ho nedal na triko  Popiskujem si
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 22. Február , 2012, 11:25:32 »

Fuuha zíram

nie je to uz trosku silna kava vsetko to okolo Havla ? Ja som akosi nikdy nemal pocit, ze pan disident nejak extremne trpel za narod a podobne. urcite by som si ho nedal na triko  Popiskujem si
Charta 77, Několik vět... položil základ pre revolúciu v 89. Navyše si vážim Havla aj ako prezidenta aj ako človeka a povedal som si, že k tričku s Masarykom patrí aj tričko s Havlom.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 22. Február , 2012, 11:26:45 »

Charta 77, Několik vět... položil základ pre revolúciu v 89.

Ten polozil zaklad pre vselico, obcas o tom ani sam netusil. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 22. Február , 2012, 11:38:52 »

Ten polozil zaklad pre vselico, obcas o tom ani sam netusil. :)
No, svojimi aktivitami stmelil disent, vytvoril podhubie podhubie pre demokratické zmeny.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6 kedy: 22. Február , 2012, 11:47:00 »

No, svojimi aktivitami stmelil disent, vytvoril podhubie podhubie pre demokratické zmeny.

Disent sam o sebe mal pomerne maly vplyv na 89, sam sudruh Milous Jakes nedavno povedal, ze tzv. disent predstavoval nie 5. ale 6. koleso na voze, co sa tyka vplyvu na spominane udalosti. V tomto mu celkom verim. Bavím sa skvele Coraz viac sa to potvrdzuje.  :)
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 11:47:35 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 22. Február , 2012, 11:50:24 »

Súdruh Jakeš si chce privlastniť aj november   Nezahrávaj sa
Pravdu je, že revolúciu zneužili agenti ŠtB a ostatní dobre zarábajúci  Neser ma!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #8 kedy: 22. Február , 2012, 11:50:59 »

zas netreba znevazovat tu pracu, ktoru Havel urobil, a to pred, pocas aj po revolucii.

mozno uz mam znizeny nejaky prah citlivosti kvoli tej neschopnosti a kratkozrakosti, ktoru vykazuju pravidelne nase vlady, ale pripada mi, ze tie reakcie na havla su jak na metallicu. ok, neni svaty, neni najlepsi, ale ma vacsie zasluhy, nez je bezne a tie mu nikto nema preco brat. ci zle hovorim?
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 11:51:38 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 22. Február , 2012, 12:01:29 »

Pravdu je, že revolúciu zneužili agenti ŠtB a ostatní dobre zarábajúci  Neser ma!

No ved, aj vdaka neschopnosti ludi ako Havel a mnohi z VPN.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #10 kedy: 22. Február , 2012, 12:04:18 »

ok, neni svaty, neni najlepsi, ale ma vacsie zasluhy, nez je bezne a tie mu nikto nema preco brat. ci zle hovorim?

V podstate hej, uz len ked nic ine, tak mu mozeme (najma Cesi) vdacit za vcelku pozitivne vztahy so Zapadom a USA. Asi uz ani Cesi ani my (my duplom Bavím sa skvele) nebudeme mat prezidenta, ktory by mal za osobnych priatelov mnohe svetove osobnosti aj politikov.
« Posledná zmena: 22. Február , 2012, 12:04:44 od proghoper » Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 22. Február , 2012, 12:05:20 »

No ved, aj vdaka neschopnosti ludi ako Havel a mnohi z VPN.
Akej neschoposti?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12 kedy: 22. Február , 2012, 12:08:20 »

Akej neschoposti?

Sam Gal to doslovne priznal, ze jednoducho vdaka absolutnej nepripravenosti a makkosti (umoznenie komunistom dalej byt vo vlade atd.) sa im tam cez prsty dostali poriadne svine. Vid u nas uz len Meciara a cele jeho pozadie privatizerov, kuponova privatizacia atd... Proste nezvladli prevziat moc a vycistit to od vplyvu komunistov a tym vyznamnou mierou umoznili cely tento marazmus ako tu u nas stale je a asi aj bude.  Smútim
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 22. Február , 2012, 12:24:39 »

...sam sudruh Milous Jakes nedavno povedal, ze tzv. disent predstavoval nie 5. ale 6. koleso na voze...

Jakes bol podla mna uplny blb s IQ 15, takze jeho vyjadreniam by som neprikladal vobec ziadnu vahu :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 22. Február , 2012, 12:26:58 »

Sam Gal to doslovne priznal, ze jednoducho vdaka absolutnej nepripravenosti a makkosti (umoznenie komunistom dalej byt vo vlade atd.) sa im tam cez prsty dostali poriadne svine. Vid u nas uz len Meciara a cele jeho pozadie privatizerov, kuponova privatizacia atd... Proste nezvladli prevziat moc a vycistit to od vplyvu komunistov a tym vyznamnou mierou umoznili cely tento marazmus ako tu u nas stale je a asi aj bude.  Smútim

mozes porovnat ako prebiehal ten proces v tom istom obodobii v Rumunsku  Žmurk ja si myslim, ze hlavne to dobre dopadlo a komunisti sa vzdali velmi kamaratsky a bezbolestne....
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.