Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 12:00:06
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: premenlivy ekvalizer?  (Prečítané 1373 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« kedy: 10. Apríl , 2012, 21:31:07 »

cau, neviete o nejakom plugine ktory by mal funkciu premenlivej ekvalizacie? resp. ako sa robi to ked sa postupne meni.
v mojej hlave by to mohla byt nejaky sikovny plugin kde nastavim pociatocny stav, konecny stav, dlzku trvania (alebo usek) no a ono to jaksi samo spravy plynuly prechod. Mozete to pocut napriklad na zaciatku Descending od Lamb of God, tam ma ukusnute vysky a postupne sa mu tam pridavaju. urcite je na to nejaka sikovna pomocka, neverim ze by to niekto kuskoval alebo sa s tym nejak zlozitejsie namahal.

nevedel som nic podobne najst nikde a chcel som podobny efekt, tak som si v Matlabe naprogramoval cyklus ktory mi segmentuje a postupne filtruje signal, s tym ze v kazdom cykle sa meni filter, pomerne som sa s tym serinkal aby to nejak fungovalo a vo vysledku sa to na original aj tak nehrabe... prosim poradte mi  Pomoooc!
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 10. Apríl , 2012, 21:55:58 »

Automatizacie to riesia
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #2 kedy: 10. Apríl , 2012, 22:10:53 »

automatizacie? to aka alchymia toto?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #3 kedy: 10. Apríl , 2012, 22:12:54 »

google > automation + 'tvoj nahravaci soft'

napr.
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2012, 22:14:11 od Krtko » Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 10. Apríl , 2012, 22:17:08 »

No funguje to tak ako pise Semish, funkcia automation (clip) resp. envelope automation.
Funguje to tak, ze si na konkretny efekt/plugin/stopu nahodis krivku kde prvy bod je vychodiskovy (napr. tebou popisane orezane vysky) a druhy "konecny"... medzi tymi bodmi si tu krivku vies este nalinkovat hocijak inac hala bala.

Ableton:
FL studio:
Nuendo: (cca v 2. minute vidno ako to cca funguje)

Zaznamenané
feco
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #5 kedy: 03. Jún , 2012, 22:20:25 »

Ahoj je jeden super plugin od firmy SoundToys

Da sa s tym fajne pohrat :)
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 23 otázok.