mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. Marec , 2012, 14:37:15 » |
|
na 20 kHz som si to musel dat hlasnejsie, lebo to bolo tak ticho ze som na prvykrat nepocul nic
no ale ono tie nahravky su robene rovnakou intenzitou, cize hlasnejsie to nejde. To potom ojebavas test podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 02. Marec , 2012, 14:38:22 » |
|
alebo aspon fyzioterapeut ? Stevino.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 02. Marec , 2012, 14:38:55 » |
|
no ale ono tie nahravky su robene rovnakou intenzitou, cize hlasnejsie to nejde. To potom ojebavas test podla mna
cize treba to pocuvat pri rovnakej hlasitosti vsetko?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 02. Marec , 2012, 14:41:15 » |
|
uz len zo srandy si to vyskusam tou metodou,co spominal rastis, to bude asi doveryhodnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 02. Marec , 2012, 14:42:32 » |
|
18 este pocujem, 19 uz nie na PC reprakoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 02. Marec , 2012, 14:49:29 » |
|
....môžem si to pustiť aj cez kilowatový zosík ale viac ako 14 nepočujem....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 02. Marec , 2012, 14:51:34 » |
|
trosku som nad tym porozmyslal a myslim ze mas pravdu, citlivost ludskeho ucha sa prirodzene znizuje od 1kHz smerom k vyssym frekvenciam, ale so zvysujucim sa vekom je prepad este vacsi a ja ked som zvysil hlasitost na zosiku pri 20kHz, v podstate to bolo nieco ako ked si slabo pocujuci dedovia pomahaju nasluchacim strojcekom
|
|
« Posledná zmena: 02. Marec , 2012, 15:01:47 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. Marec , 2012, 14:59:14 » |
|
je zhruba jedno na com to pustas, tie frekvencie vie reprodukovat v podstate barsco. my sme to raz na silvestra skusali z nejakeho mobilu a ja som bol hluchy uz pri 14khz. pocuvali sme viaceri naraz a niektori poculi aj 17khz, z coho sudim, ze ak aj to nebolo uplne presne, tak som co do vysiek hluchsi, nez vacsina ostatnych. a je to len vyhoda, kludne mozem mat v aute 128kbps mp3 a vobec netrpim dokurvenymi vyskami
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 03. Marec , 2012, 00:42:53 » |
|
mno ja osm vedel ze som odpaleny.. 17 pocujem..ale musel som si pridat... 18 vobec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 03. Marec , 2012, 09:19:22 » |
|
....môžem si to pustiť aj cez kilowatový zosík ale viac ako 14 nepočujem....
Toš, to si hluchy jak ja
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. Marec , 2012, 09:46:36 » |
|
fyzioterapeut ?
jak pan inak ja som skoncil na 18kilo dalsie som uz nepocul inak nemaju na toto vplyv PC repraky a ich FQ rozsah?
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2012, 09:47:45 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. Marec , 2012, 09:53:13 » |
|
jak pan inak ja som skoncil na 18kilo dalsie som uz nepocul inak nemaju na toto vplyv PC repraky a ich FQ rozsah? podla mna treba kvalitne vyskace na to, jak chces pocut nieco co ti repraky nehraju?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 03. Marec , 2012, 09:54:31 » |
|
inak vtip je ze ked idem od najvyssej smerom dole tak 22,21,20 nic a zrazu 19 je pocut v pozadi vysoku FQ haluz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 03. Marec , 2012, 10:17:52 » |
|
inak vtip je ze ked idem od najvyssej smerom dole tak 22,21,20 nic a zrazu 19 je pocut v pozadi vysoku FQ haluz
Raz som skusal subwoofer od Creative. 50Hz hralo vyssi ton ako 53Hz, ak som to pustil dost hlasno. A raz, ked som nemal na intraku repraky, len som pripojil staru Teslu priamo na vystup zo zvukovky, tak podobne vo vysokych frekvenciach - 15kHz znelo nizsie ako 14
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 03. Marec , 2012, 11:38:05 » |
|
... inak nemaju na toto vplyv PC repraky a ich FQ rozsah?
no vsak to je ta p*čovina na tom celom, co sa snazim naznacit od zaciatku. ze sa to pocuva na kadejakom pokrivenom domacom posluchu a niekto na tom posluchu ma na vyskach zdvih na nejakej frekvenci a niekto ma zdvih na frekvenci kusok vedla a podobne a potom sa z toho robia nejake vysledky, ze kto co pocuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|