Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 17:47:54
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Spetná vazba  (Prečítané 1459 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pelikan
nováčik
*
Príspevkov: 35

« kedy: 10. Apríl , 2012, 22:14:09 »

čaute muzikanti :)

Mam taky problem ze nainstaloval som si nahravaci soft Nuendo 4 + Asio 4 all v2. Ked si spustim program vsetko je v pohode aj mi ukazuje input ze reaguje na brnknutie gitary(no nepocut to). Ked si nastavim Input Asio 4all a tak isto aj out put asio 4all a oznacim si stopu a zapnem monitor okamzite mi to chyti neskutocny feedback aj ked mam gitaru stisenu . Takze asi to gitarou nebude. Mozte mi poradit prosim vas scim to moze byt problem? idem cez obyc zvuk kartu s ovladacom realtek. Dakujem pekne Beeee
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2012, 22:16:23 od pelikan » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 11. Apríl , 2012, 21:57:39 »

sa mi nechce zamyslat nad konkretnym Tvojim dotazom, tak len take uplne zakladne bezne rady:

ak chces riesit cosi podobne, ako sa pytas, cize dobru latenciu a nejake tie zakladne zvukove vlastnosti, tak obetuj tych 40-50€ ci kolko to dnes stoji a kup si normalne zvukove zariadenie a kasli na doskovy Realtek + asio4all.

ak si zaciatocnik a nevyznas sa moc, tak ser na na Tvoje pomery zbytocne profi Nuendo (mrkni co stoji a zamysli sa, ze preco asi) a upirat si bud jednoduchsi Cubase (k mnohym zvukovkam Ti nejaku verziu daju aj zdarma) alebo pouzivaj cosi jednoduche a'la Reaper...

... uvidism ze zrazu Ti veci zacnu fungovat intuitivnejsie a bez zbytocnych zaserov...
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #2 kedy: 12. Apríl , 2012, 05:35:10 »

nuendo je samozrejme super program ale na zvukovku na základovke  použi Cool edit pro 1 alebo 2 ta 2-ka je super, alebo po novom Adobe audition, CEP  fičí paradne na realtek zvukovky, je fest jednoduchý a má efekty ,craknutté nuendo ti fšetko po čase rozdrbe aj win, a nuendo by podla mna malo mat nejaku HW podporu ,efekt, alebo čosi od nuenda,nehovoriac o tom že je to zbytočne zložitý program, a CEP ti pojde bez problemou na hocijakom starom chrápe,zapneš a ideš
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
pelikan
nováčik
*
Príspevkov: 35

« Odpoveď #3 kedy: 12. Apríl , 2012, 07:55:36 »

Dakujem za reakcie :-)
Mirostrat: kukal som ten CEP a nasiel som cracknutu verziu z torrantu ale mala len okolo 40mb. Je to normalne? A ktomu CEPu potrebujem aj Asio 4all?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 12. Apríl , 2012, 08:43:52 »

zvukoviek je dnes strasne vela, aj tu na fore je o tom kopec tem, takze hladaj nejaku temu, kde sa rozoberali zvukovky a urcite sa nieco dozvies. ked kupis hocico od M-audio alebo E-mu alebo teraz aj Line 6 ma nejake veci, tak Ti to bude v pohode fungovat.

Cool Edit je program z roku 1991. dnes existuje napriklad Reaper, ktory som uz spominal a ten je tusim stale zadarmo.

na torrentove debaty su urcite lepsie a odbornejsie fora, ako je toto nase gitarove  Popiskujem si
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #5 kedy: 12. Apríl , 2012, 09:09:13 »

zvukoviek je dnes strasne vela, aj tu na fore je o tom kopec tem, takze hladaj nejaku temu, kde sa rozoberali zvukovky a urcite sa nieco dozvies. ked kupis hocico od M-audio alebo E-mu alebo teraz aj Line 6 ma nejake veci, tak Ti to bude v pohode fungovat.

Cool Edit je program z roku 1991. dnes existuje napriklad Reaper, ktory som uz spominal a ten je tusim stale zadarmo.

na torrentove debaty su urcite lepsie a odbornejsie fora, ako je toto nase gitarove  Popiskujem si
Ja môžem odporučiť M-Audio Audiophile 2496, stojí cca 70€ a nemám s ňou žiadny problém. Akurát je ju ťažšie zohnať, lebo sa už nevyrába.

http://www.studio.sk/m-audio-zvukove-karty-a-prevodniky-pci/audiophile-2496/
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #6 kedy: 12. Apríl , 2012, 16:48:07 »

no tie zvukovky su asi ok ,mne by to prevedenie nesedelo sa krčit pri pc a riešit tam tie káble a konektory, toto je komplexné riešenie pre amatéra na dost dlho, http://www.phonic.com/en/helix-board-12-universal.html , firewire,nezávislé nahrávanie kanálov,nulová latency,phantom,+ mix,fasa hlasný výstup na sluchadla,možno použitelné efekty,zvuk za tie prachy podla mna ok, ja mam tento http://www.phonic.com/en/helix-board-18-universal.html kua  dvakrát som v nom mal pivo a vodku uplne vytopené, rozobral vysprchoval a IDE   Si píš!!!  Huh!   doteraz, a ináč ja mam doma malý behringer mixík, Bravooo neviem čo ma to napadlo a má to ok zvuk na domace nahravanie.doska ASUS zvukovka na doske,american soud Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2012, 17:04:04 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 22 otázok.