Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 09:32:50
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: problem s latenciou MaUDIO  (Prečítané 12598 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #60 kedy: 18. Máj , 2012, 12:10:14 »

v akom softe ? cez aky driver Ti ide zvukovka ? svoj originalny alebo systemovy WDM ? nemozes sa tym otazkam vyhnut, lebo ked sa budes v tom len placat, tak problem vyriesis len na nahodu a do buducnosti zase budes cakat, dokedy Ti to na nahodu tak bude (mozno) fungovat...

sakra no ... asi sa s tym budem muset kapke posrat
bo ani neviem co je WDM . v akej suvislosti sa tam vyskytuje to slovko monitoring ...

normalne som drisnul cdko od zvukovy . nainstaloval . a zvukovka isla ..  soft mam teraz nejaky adobe audition

no tak ja sa skusim pohrabat trochu

Ď
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #61 kedy: 18. Máj , 2012, 12:14:57 »

No myslel som 4All
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #62 kedy: 18. Máj , 2012, 12:16:35 »

Adobe je na grafiku, asi tak by som to zhrnul, aj ked priznam, ze ten Audition som nikdy nevidel...

v audio settings nahravacich programov byva, ze aky typ driveru sa ma pouzit, pripadne ktora zvukovka, ak ich je v systeme viac... zvacsa tam byva na vyber original Asio od vyrobcu a potom WDM, co je nejaky window driver media ci co to, ale nedokaze to mat malu latenciu a vlastne ani neviem, na co by mohlo byt dobre topouzivat... a niektore SW, napriklad Cubase maju este nejau vlastnu emulaciu Asio, co ale tiez neviem  naco je dobre...

takze zacal by som tym, co je nastavene v audio settings nahravacieho programu.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #63 kedy: 18. Máj , 2012, 12:17:12 »

No myslel som 4All

a naco ? ked M-Audio maju original Asio drivery ?
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #64 kedy: 18. Máj , 2012, 12:29:58 »

Co ja viem odkial co instaloval? Mozno nema spravny driver, alebo treba stiahnut nejaky novsi.

Ja mam line 6 zvukovku a asio 4all som musel stiahnut, tak neviem, Nevedel som ze m audio maju svoj.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #65 kedy: 18. Máj , 2012, 12:34:23 »

...

Ja mam line 6 zvukovku a asio 4all som musel stiahnut, tak neviem, Nevedel som ze m audio maju svoj.

som v tom, ze kazda firma ma svoj driver k svojim zvukovkam  Fuuha zíram

asio4all - ako som uz pisal - je len alternativny driver k vselijakym hnojovym a starym kartam, ktore asio s vlastnym driverom nedokazu, tak asio4all to nejako s nimi vie spravit, ale urcite by som ho neodporucal instalovaj ako primarny driver...

http://line6.com/software/ - tu akze nie su drajvre k ich zvukovkam ?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #66 kedy: 18. Máj , 2012, 12:38:38 »

Inak aka je optimalna latencia? Ja mam v cubase s Line6 UX1 6ms pri inpute a 12ms pri outpute. Ma to trosku meskanie co sa da posunut manualne ale da sa tam kombinovat bit rate od 128 po 1024 bit depth od 16 do 32bit a este nejaky buffer zatial som dosiel iba na takuto kombinaciu scim mam najnizsiu tak ze mi komp zvlada Beeee
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #67 kedy: 18. Máj , 2012, 12:48:49 »

ja mam buffer nastaveny na 13ms, realna latencia je podla monitoringu pod 1ms, semtam vyskoci do 4-5ms, pod rukou nebadatelna
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 18. Máj , 2012, 12:49:52 »

Inak aka je optimalna latencia? Ja mam v cubase s Line6 UX1 6ms pri inpute a 12ms pri outpute. Ma to trosku meskanie co sa da posunut manualne ale da sa tam kombinovat bit rate od 128 po 1024 bit depth od 16 do 32bit a este nejaky buffer zatial som dosiel iba na takuto kombinaciu scim mam najnizsiu tak ze mi komp zvlada Beeee

optimum - zapisuj si:

input latency - 4,9ms
output latency - 10,8ms
buffer 131 samples
bit depth - 24bit
deep throat - co to da
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #69 kedy: 18. Máj , 2012, 12:51:05 »

ja mam buffer nastaveny na 13ms, realna latencia je podla monitoringu pod 1ms, semtam vyskoci do 4-5ms, pod rukou nebadatelna
tak pod rukou mam aj ja OK ale ked nahravam tak vsetko sedi akonahle dam stop a prehram tak to mam posunute a musim manualne nastavit do rytmu Beeee Raz som si myslel ze som uz velmi captavy a ze radsej zbalim celu gitaru lebo sa neviem trafit ale nastastie vsetko ok len ta latencia  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 18. Máj , 2012, 12:53:55 »

http://line6.com/software/ - tu akze nie su drajvre k ich zvukovkam ?

Nainstaloval som asii 4 all a ide mi zvukovka super. Neviem, mozno by isla aj inak, ale je to jedno.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 18. Máj , 2012, 13:00:45 »

Nainstaloval som asii 4 all a ide mi zvukovka super. Neviem, mozno by isla aj inak, ale je to jedno.

no neviem, ci super, kedze si spominal nejake tazkosti s rozhodenym zaznamom pri vyssich bufferoch...

drivre, to jak su napisane a co vlastne kartu nutia robit, mozu ovplyvnovat aj kvalitu zvuku inak...
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #72 kedy: 18. Máj , 2012, 13:24:04 »

Mal som skor problem, teraz uz nie.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.