Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 17:54:23
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar rig 4 nehrá gitara  (Prečítané 4352 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
LukasZC
nováčik
*
Príspevkov: 33

« kedy: 23. Apríl , 2012, 20:49:15 »

čavte potrebujem poradiť, kúpil som si niečo takéto na vyskúšanie  http://www.ebay.com/itm/New-Mini-USB-Link-Cable-Guitar-to-PC-Headphone-Speaker-/170794722021?pt=Guitar_Accessories&hash=item27c428a2e5  ale keď pustím GR4 a nastavím tak mi gitara vôbec nehrá, skúšal som všetko možné ale neviem si radi viete mi v tom pomôcť ?? už som z toho na nervy  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #1 kedy: 24. Apríl , 2012, 07:32:04 »

Ak si nainštaloval ovládač od karty tak už len v v Guitar Rig sa treba pohrať v setting/devices a tam si treba zmeniť ovládač na tú tvoju kartu neviem či funguješ standalone či VST ?? Alebo nieaké to DAWko´ Som frajer
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 24. Apríl , 2012, 08:23:32 »

Vieš čo nainštaloval som driver od toho guitar link usb, čo bolo k tomu na CD, potom som si stiahol asio4all, naištaloval... a potom ked pustim Guitar Rig v nastaveniach zvolim tu usb gitarovu srandu, nastavil som hodnoti ako uvadaju v prirucke od toho, latenci je pritom okolo 7 ms, ale z reproduktorov nejde zvuk. Netreba este vo windovse nieco nastavit,, lebo som z toho jelen,, inak som rozmyslal ci to nebude pokazene Huh! Alebo ako
,, to posledne som ti nerozumel ci fungujem standalone, VST alebo DAW ?? To neviem co je
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 24. Apríl , 2012, 15:05:10 »

nikto nič,, skúsil som teraz napojiť čisto len gitaru cez internú zvukovú v notebooku, tak hrá ale tak že musím si dať Ovládací panel/Zvuk/ tam časť Nahrávanie ale mám tam len mikrofón na ten kliknem pravým, dám vlastnosti karta Počúvať  odfajknem "počúvať toto zariadenie" a zvolím speakers. Tak takto mi hrá normálne. No keď pustím Guitar Rig tak sa nič nedeje stále to hrá ako ani keby som spustil GR,, prosííííím poraďte mi nejako ako to mám správne nastaviť  Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #4 kedy: 24. Apríl , 2012, 15:16:09 »

skús zakázať integrovanú zvukovku v biose
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 24. Apríl , 2012, 16:36:23 »

Však ale načo si inštaluješ ASIO keď máš predsa originál ovládač na zvukovú kartu ?  ha ha ha Ono takto Guitar Rig spúšťaš cez ikonu ? alebo ako VST  cez nieaký program DAW (cubase...,) ?
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 24. Apríl , 2012, 21:00:14 »

tak som pred chvíľou si trošku zahral išlo mi to cez ten guitar usb link, odinštaloval som spomínané ASIO ,, ale zvuk mi išiel len zo slúchatiek ked som ich napojil už som bol rád ako blcha. Ale potom prišlo sklamanie,, do slúchatiek som napojil aux kábel do reprákov a potom sa to posralo, už mi nejde. A všimol som si keď mi to išlo tak mi v GR čo ukazuje IN a OUT tak sa mi pohyboval ten ukazovateľ, ale od vtedy nič aj som reštartol komp a nič stalé posrané. A najhoršie je na tom že neviem kde je chyba alebo čo som spravil.
Guitar rig spúštam samostatne cez ikonu, nemám žiadny iný program   
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 25. Apríl , 2012, 17:14:50 »

už mi to ide díky za "rady"!! síce som pri tom strávil asi pol dňa ale nakoniec som si poradil sám,, nie na darmo sa hovorí "poraď si sám aj Pán Boh ti pomôže"   
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #8 kedy: 25. Apríl , 2012, 17:19:35 »

pri takychto situaciach sa ťažko radí keď človek nieje fyzicky pri mašine a nevidí ako to máš zapojené, ako nastavené, aké ovladače si tam pohadzal a v neposlednom rade či ten zazrak čo si kúpil vôbec funguje  :)
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 25. Apríl , 2012, 17:34:13 »

nakoniec chyba bola len v GR v nastavený IMput som tam nemal nič zapojené, stačilo len kliknúť a už to frčalo,, inak aj ja som prekvapený z tej čínskej škatulky,, super zvuk a žiadna latencia. Môžem len odporučiť   
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #10 kedy: 25. Apríl , 2012, 21:49:36 »

Naše rady nemysleli na to, že niekto si nevie zapojiť IMput.
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 27. Apríl , 2012, 10:41:04 »

každopádne si to ASIO odinštaluj  ha ha ha Teším sa stebou  :)
Zaznamenané
LukasZC
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 28. Apríl , 2012, 11:47:21 »

jj to už som ako si mi poradil odinštaloval hneď, díky kámo aj ja som strašne rád že mi to frčí. A počuj neviem ako by som nastavil, proste keď hrám na gitare tak mi ide zvuk z GR, ale keď pustím si trebárs youtube aby som si popozeral nejaké pesničky na učenie tak nepočujem čo hrajú, len moju gitaru, musím si odpojiť USB-čko potom mi ide zvuk z PC,, gitaru mám totiž napojenú na repráky k veži,, nedá sa to nejako nastaviť aby mi išiel zvuk z PC reprákov keď pozerám youtube alebo tak... a gitara z veži Huh!? díky     
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 28. Apríl , 2012, 12:17:00 »

Ťažko povedať takto od stola ja to mám len na obyčajnej PCI karte. Gitaru pichnem do mikrofonú a zároveň mi ide aj zvuk gitary aj pesničky  :)

Alebo skús vypnúť v Bios-e tú pôvodnú internú kartu možno je tam problém. Kedysi keď som mal externé karty (2626, SoundBlaster) tak som vždy v biose karty zakázal(internú), viac asi v manuáli  ha ha ha

Ešte tak čo sa týka tých repro to všetko zapínaj do externej karty dúfam že ich nemáš v internej  ha ha ha
« Posledná zmena: 28. Apríl , 2012, 12:21:33 od Rectifier » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #14 kedy: 28. Apríl , 2012, 12:52:05 »

prehravanie audia z viacerych zdrojov musi podporovat ASIO driver, nie kazdy ASIO driver to podporuje, asio4all urcite nie. ale nejak nevidim dovod preco nemat rozbehany nejaky DAW ako VST host a zaroven v nom mat nahadzane songy, s ktorymi chces hrat. to sa uz pre ASIO driver bude javit len ako jeden zdroj a multiple source nemusis riesit
« Posledná zmena: 28. Apríl , 2012, 12:54:01 od styrioci » Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.