Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 13:44:45
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nedrzi ladenie  (Prečítané 7486 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #30 kedy: 10. Máj , 2012, 08:59:27 »

....to špáratko či zápalka fakt nebola myslená ironicky, zvládneš to aj sám, nemáš sa čoho báť....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 10. Máj , 2012, 09:38:45 »

Hmmm, rozmyslam ci mam skusit tu zapalku ... Ale pri mojej sikovnosti a hlavne stasti ... Asi si to necham ako last resort

dieru zvnutra trochu vycisti niecim, co odmastuje (aceton, acetonove riedidlo, lieh, benzin, toluen... ... ). takisto ocisti zapalku.  zarob si trochu epoxidu a tu zapalku v nom vymacaj, aj celu tu dieru zvnutra opatlaj epoxidom. srob pre zmenu zamasti olejom, ale nie tak, aby ten olej z toho kvapkal. no a potom vraz tu zapalku do diery, zalom ju v nej tak, nech netrci a zasrobuj do nej ten srob. cim tazsie pojde, tym lepsie. tym, ze ten srob bude trochu mastny, tak sa Ti ho podari potom zase aj vysrobovat. zapalka a epoxid tu dieru vyplni tak, ze v nej spravis novy, pevnejsi zavit, mozno aj lepsi, jak bol povodne. to je cele a lepsie by to ani Leo Fender neporiesil.

iny postup je, ze zozen kolik z tvrdeho dreva (dub, buk, javor). odvrtaj staru vyheglanu dieru natesno na priemer koliku. ten do diery vlep, pouzi zase epoxid, poodmastuj predtym plochy. az Ti epoxid zaschne, vyvrtaj do koliku novu dieru na srob. nevyvrtaj ju velku, skorej tesnu, srob si v nej zavit uz spravi sam...
« Posledná zmena: 10. Máj , 2012, 09:44:43 od rastis » Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #32 kedy: 10. Máj , 2012, 14:56:54 »

Skusim to s tou zapalkou, ked ja zoberem do ruky vrtacku, alebo ine nastroje masoveho nicenia, nedopadne to dobre  Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #33 kedy: 10. Máj , 2012, 16:02:03 »

Skusim to s tou zapalkou, ked ja zoberem do ruky vrtacku, alebo ine nastroje masoveho nicenia, nedopadne to dobre  Bavím sa skvele
ale ešte lepšie ako zápalka je tvrdé špáratko :drink:a má aj lepší sustain a viac stredov ako zápalka :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 10. Máj , 2012, 16:03:33 »

ale ešte lepšie ako zápalka je tvrdé špáratko :drink:a má aj lepší sustain a viac stredov ako zápalka :)

nechcem Ti kazit iluzie, ale vyskusal som vela zapaliek, aj sparatok a mozem zodpovedne povedat, ze zapalky hraju lepsie  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #35 kedy: 10. Máj , 2012, 16:08:33 »

hmozdinky zase dodaju tonu plasticnost
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 10. Máj , 2012, 16:10:39 »

Tak ja to skusim pozliepat cez vikend a urobime nejake zvukove testy  Na zdravie!
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #37 kedy: 10. Máj , 2012, 18:12:52 »

Možno aj betonu hladkeho kus alebo lepidla na kachlicky...taky strkovity zvuk
Zaznamenané

hm... :-D
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 10. Máj , 2012, 18:16:58 »

inak pri vsetkej ucte k firme Ibanez... vyrvat henten srob z tela, to nie je ze makky HW, to je kokotnost sama o sebe, hlavne ak ta gitara stala nova cca 1000€  Ja som čert..
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 11. Máj , 2012, 08:01:39 »

inak pri vsetkej ucte k firme Ibanez... vyrvat henten srob z tela, to nie je ze makky HW, to je kokotnost sama o sebe, hlavne ak ta gitara stala nova cca 1000€  Ja som čert..

Sak to  Si píš!!! Som chcel ze si kupim kvalitnu gitaru, aj ked od ruky, predsa len nova stoji nieco cez 1000 evri, clovek by cakal nejaku tu kvalitu ...
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 29. Máj , 2012, 14:21:20 »

Tak az vcera som sa k tomu dostal, zalepil som to niekedy okolo obeda. Strcil zapalku, chvilu pockal, nasrooboval som sroob a cakal. Sem tam raz za par hodin som potocil trocha srubom, ze reku nech sa tam nezalepi  ha ha ha. Rano som vybral srub a nahodil ten pliesok, ked som ten srub daval spat tak to tam neslo  ?§!. . Po chvili som zistil ze som debil a krutim do opacnej strany  facepalm. Ked pridem z roboty tak skusim natiahnut struny. Trimte palce  Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #41 kedy: 30. Máj , 2012, 18:11:05 »

....už si prišiel z práce a natiahol struny Huh! Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #42 kedy: 15. Jún , 2012, 16:46:01 »

inak pri vsetkej ucte k firme Ibanez... vyrvat henten srob z tela, to nie je ze makky HW, to je kokotnost sama o sebe, hlavne ak ta gitara stala nova cca 1000€  Ja som čert..

Samozrejme Ibanez nemôže zato že je predsa niekto mantavý  ha ha ha Už len ten doj*baný závit hovorí za všetko. Jeden známi ma tiež tu 555 a boa to ti mu normálne to tremolo cez koncert vyletelo  ha ha ha
« Posledná zmena: 15. Jún , 2012, 16:52:49 od Rectifier » Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 09. Júl , 2012, 12:04:41 »

....už si prišiel z práce a natiahol struny Huh! Bavím sa skvele ....

Hej hej uz natiahnute, zatial vsetko OK  Som metlak
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.