tipek
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Júl , 2012, 18:44:06 » |
|
mohol si si kupiť radčej pozlátene soundkingy ...tieto viem že sa po čase kurvia .. ale v tvojom pripade nemusia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Júl , 2012, 19:03:49 » |
|
mohol si si kupiť radčej pozlátene soundkingy ...tieto viem že sa po čase kurvia .. ale v tvojom pripade nemusia vieš ako budu v pokoji v kufriku zapojene..nebude sa s nimi hybat :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. Júl , 2012, 19:20:35 » |
|
vieš ako budu v pokoji v kufriku zapojene..nebude sa s nimi hybat :-)
no ved to som si aj ja myslel a mal som pedlabordy 2 doma kt boli vadne a sposobovali to tieto konektory , to že su vklude a na dotyku kde ide signál po čase vzniká odpor , koroduje to .... tie soundking konektory loemne pozlátene som si já zvolil lebo tam nevzniká korodovanie a ked s a snimi nehýbe sa mechanicky nedoserie to pozlátenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. Júl , 2012, 19:23:24 » |
|
no ved to som si aj ja myslel a mal som pedlabordy 2 doma kt boli vadne a sposobovali to tieto konektory , to že su vklude a na dotyku kde ide signál po čase vzniká odpor , koroduje to .... tie soundking konektory loemne pozlátene som si já zvolil lebo tam nevzniká korodovanie a ked s a snimi nehýbe sa mechanicky nedoserie to pozlátenie neboj, budem sledovat korodovanie:-D ale pomeral som ich všetky takže signal pevny vsade...uvidime ci to bude robit bordel..ak ano tak zoberiem tie soundkingy...vyzeraju krajsie :-D uvidime no...este ten zdroj by som rad vyriesil...neviem ci to potiahne ten jeden adapter..aby aj to nebrumelo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 12. Júl , 2012, 20:21:53 » |
|
neboj, budem sledovat korodovanie:-D ale pomeral som ich všetky takže signal pevny vsade...uvidime ci to bude robit bordel..ak ano tak zoberiem tie soundkingy...vyzeraju krajsie :-D uvidime no...este ten zdroj by som rad vyriesil...neviem ci to potiahne ten jeden adapter..aby aj to nebrumelo...
ved am napadlo že ich "namasti " no ved ake efekty chceš ešte mať ? potiashnuť to potiahne ..evd neičo zriešime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Júl , 2012, 20:49:46 » |
|
ved am napadlo že ich "namasti " no ved ake efekty chceš ešte mať ? potiashnuť to potiahne ..evd neičo zriešime Jasne, vystriekam ich kontakt sprejom, budem tam mat Screamer, Decimator, Chorus, Korg pitchblack ladicku to je vsetko, mozno nejaky kompresor...ale tie 4 veci mam, to je zaklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Júl , 2012, 17:09:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Júl , 2012, 17:10:04 » |
|
...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Júl , 2012, 17:17:37 » |
|
Sice OT, ale preco das na net nezaostrenu fotku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Júl , 2012, 17:21:51 » |
|
Sice OT, ale preco das na net nezaostrenu fotku ? Sorry...ani som nepozeral poroznym okom ci ich pekne zaostrilo :-) sak v paatek dojde kufrik tak cely pedalboard bude potom niekedy:-) cez vikend sa s tym pohram:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Júl , 2012, 18:46:27 » |
|
Sral som sa s tym dlho dneska...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. Júl , 2012, 15:44:18 » |
|
Ok zapojenie?
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. Júl , 2012, 16:17:30 » |
|
nechápem, to je ako napájanie ,?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. Júl , 2012, 16:55:35 » |
|
nechápem, to je ako napájanie ,?
iba posledný efekt napájaš + aj - do ostatných taháš len +... uzemnené sú cez kábel...prepojovací
|
|
« Posledná zmena: 20. Júl , 2012, 16:58:02 od Vratko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. Júl , 2012, 17:37:01 » |
|
a to je akoze pravidlo, ze minus je signalova zem ? tak sa bezne efekty robia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|