|
Vratko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 02. August , 2012, 20:25:29 » |
|
viem, že sú nato konektory ale ked som uvidel ,že máš také jacky tak že reku ale šak už budú nové konektory potom uvidíš ked mi dojde ten kabel :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. August , 2012, 12:42:20 » |
|
Hej hou :-D kufor došiel konečne :-D minimalistický, presne napasované..keby bol vačší nehneval by som sa, hned som ho musel prerobiť, odstrániť pánty a prevŕtať rukovat ..ešte čakám na dve zámky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 03. August , 2012, 12:43:11 » |
|
...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 03. August , 2012, 13:27:22 » |
|
čo spraviš ak budeš chcieť ešte jeden efekt ?? :D :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 03. August , 2012, 13:39:08 » |
|
čo spraviš ak budeš chcieť ešte jeden efekt ?? :D :D
asi sa zabijem :-D ale nie, nebudem chcieť :-D a ak ano tak pojde preč EHX, ten je tam iba do počtu viac menej :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 06. August , 2012, 12:05:49 » |
|
takyto je malý :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. August , 2012, 19:28:14 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 14. August , 2012, 19:28:47 od Vratko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. August , 2012, 19:40:16 » |
|
inak čo hovoriš na ten kábel ? nevšimol si i zvukovu zmenu alebo šumovu ?? inak je dosť hrubý aj tuhý ... kedis si z neho spravil aj gitarový tak po čase ich asi doničiš tým káblom , a monžo nie hentie soundkingay su len do pedalbordov , , teda moje odporučanie , za ten paniez to neni tank :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 14. August , 2012, 19:51:01 » |
|
Jak to mas prichytene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 15. August , 2012, 14:12:13 » |
|
Jak to mas prichytene?
pedále? je to tak vymerané že to tam drí pekne aj ked stupíš na to krivšie tak sa ani nepohnú, fixujú ich aj káble a kufrik je potiahnuty takou tenkou makkou vrstvou a presne to tam sedí takže žiaden suchy zips ani umelohmotne zdrhovacky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 15. August , 2012, 20:35:25 » |
|
inak čo hovoriš na ten kábel ? nevšimol si i zvukovu zmenu alebo šumovu ?? inak je dosť hrubý aj tuhý ... kedis si z neho spravil aj gitarový tak po čase ich asi doničiš tým káblom , a monžo nie hentie soundkingay su len do pedalbordov , , teda moje odporučanie , za ten paniez to neni tank :D Spravil som aj 5 m gitarový kábel z neho...je dost nepodajny :-D stočil sa a zatah som taky zmotanec za sebou...ale ked chyti ten spravny tvar nejaky rovnejsi myslim že bude okej :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. August , 2012, 21:55:35 » |
|
ono aj pri stáčaní a vytáčani si dávaj bacha a stoč ho ako má byť pekne lebo ho možno pokazš alebo ho už nevyrovnáš ench sa nekruti to skrutkovnice lebo potom s ati zamotá a budeš nadávať :D tento kábel by som dal za trest každemu kt j*be na kábel a správa s a k nemu zle apotom s amu pokazi a čuduje sa prečo :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 19. August , 2012, 14:19:05 » |
|
Rýchly test môjho ISP Decimatoru, mohol som to aj lepšie nahrať ale hral som čo ma prvé napadlo kde by sa mohlo ukázať ako pracuje..sorry za kyptavé hranie..tu je link
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|