Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 23:33:23
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TASCAM US-122mk II pravidelné šumenie  (Prečítané 5784 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« kedy: 10. Júl , 2012, 22:25:49 »

Zdravym ludia,

Mam taky problem zo svojou zvukovkou, vzdy po nejakej dobe mi z jakéhosi dôvodu začne vždy šumiet. Vytiahnem-zastrčím USB (napajanie) a problem je prec, teda docasne, vzdy po par minutach sa to vrati. nestopoval som ale tak raz za 20 minut mi to urcite robi... ide o vstupny kanal ( zatial som nahraval len gitary cize vzdy pravy kanal) a jakoby signal od pocitaca (ked dam MON MIX uplne na Imput tak je to v pohode, problem je od Computer).
neviem nakolko je moj popis problemu zrozumitelny, ale snad som to popisal nejak pochopitelne.
neviem fakt kde je chyba, ci mam pokazenu zvukovku (mam ju tak pol roka, nanovo kupena, a este moc nepouzivana, ale od zaciatku to roby), ci to je len bug? alebo komp nestiha pluginy a zacne posielat bordel? neviem...

neviem nakolko vam to pomoze, ale nahral som ked to sumy, tak pre predstavu si mozete vypocut ako to znie...

diky moc

* Tascam_US122_Sum.mp3 (106.73 KB - stiahnuté 132 krát.)
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 10. Júl , 2012, 22:42:59 »

divne
« Posledná zmena: 10. Júl , 2012, 22:43:30 od kaolko » Zaznamenané

Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #2 kedy: 12. Júl , 2012, 20:10:21 »

dosť možne že ti karta z nieakého dôvodu padá vyhodí ti ovládač a začne robiť neplechu a tým že ju vypneš a znova zapneš ju nahodíš a systém si ju načíta. Pluginy tie majú skôr vplyv na PC...Ale čo ti môžem poradiť je zapni ju do iného USB-čka(ak máš starší PC USBčka sa zvyknúť opotrebovať a tým strácajú na výkone) a skús si vypnúť v BIOSe Internú zvukovú kartu alebo mrkni či máš aktuálny ovládač od toho TASCAM nainštalovaný.
« Posledná zmena: 12. Júl , 2012, 20:12:11 od Rectifier » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 12. Júl , 2012, 22:40:20 »

to bude zrejme vadny ovladac, skus ho preinstalovat, pouzi najnovsiu verziu..pripadne skus ten bug reportovat vyrobcovi, pripadne mozes skusit pouzit asio4all ovladac
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #4 kedy: 13. Júl , 2012, 18:33:41 »

divne

Rada na nezaplatenie  Bavím sa skvele Skús aj to spomínané Asio 
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 13. Júl , 2012, 18:43:34 »

nejaky sa pise nejaky, nie nieaky ani nijeaky ani niejaky :D to k tym radam
Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 18. Júl , 2012, 17:20:44 »

diky za rady, USBcko opotrebene nebude lebo komp ma asi pol roka, zvukovka od pocitaca sa mi mozno blokuje sama lebo ked mam zapnute cubase tak nespustim uz hudbu alebo podobne nic, skusim pohladat ci je uz dostupna novsia verzia ovladaca, pripadne si tam hodim nejaku starsiu ktora mozno pojde...
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 18. Júl , 2012, 17:54:24 »

nepises aky OS, jak dlho nainstalovany, aky komp, ake ovladace... nepises nic, co by aspon teoreticky mohlo smerovat k rade... akurat ze ti to robi blbosti, ale nema byt v com problem, lebo je vsetko nove...

... inak aj nove veci mozu byt dosrane uz od nova...
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 23. Júl , 2012, 12:27:14 »

mam 64bit Windows 7, komp je Acer Aspire 5830TG, zvukovka Tascam US-122 mk II, ovladace priamo ich najnovsie som mal (verziu 2.03) skusil som starsiu hodit ci to neni novy bug, ale teraz to robi bordel este castejsie. vygooglil som v nejakych forach ze presne tento isty problem s ovladacom maju aj iny okrem mna, jedine ze by tam hodili novu opravenu verziu tak s tym asi nic moc robit neviem, neni nejaky univerzalny ovladac co by som mohol stiahnut miesto toho Tascamackeho? ste tu spomynali to Asio4all, to je nejaky univerzalny?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 23. Júl , 2012, 12:33:58 »

ak Ti to s asio4all nebude robit ten problem, tak vies, ze je nahovno original driver. ak aj s nim bude problem, tak asi je nahovno karta ako taka, pripadne to USB. robi ti to v kazdom USB slote ?
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 23. Júl , 2012, 12:52:30 »

neskusal som vsetky USB sloty, ale robi mi to to iste aj v inych.  inde na forach pisali ze je to ovladacom, mam este v zaruke tak asi zvazim ze by som vratil, akurat teraz fakt tu kartu potrebujem na nahravanie a nemam cas obzerat a kupovat novu, takze asi budem musiet vydrzat ze kazdych XY minut to zacne blbnut...
Zaznamenané

majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #11 kedy: 28. Júl , 2012, 14:37:46 »

Zapni si mikrofón na notebooku aby načúval a nie permanentne zapnutý.
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 20. September , 2012, 09:40:31 »

Zapni si mikrofón na notebooku aby načúval a nie permanentne zapnutý.

myslis ze to s tym nieco ma? mikrofon v notase predsa komunikuje zo zvukovkou zo je v notase, a ked nahravam v cubase, tak nastavujem ktoru zvukovku chcem pouzit a neviem ci sa v tedy k mikraku dostanem, mikrak od notasu sa mi podarilo ozivit len ked som prepol na vstavanu zvukovku. kazdopadne to mozem skusit, diky za tip
Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 26. Marec , 2013, 23:54:45 »

bol som zvukovku reklamovat,

tam vraj ze 10 hodin testovali a chyby sa neprejavyli, co by sa za 10 hodin urcite mali. Povedali mi vraj problem je v adaptery na notase, ze zvyknu aj ine zvukovky podobne blbnut, takze v podstate som tak trochu v prdeli s tymto a nepomozem si. Co mam stolny pocitac tak ten uz cubase ani nic ine neutiahne chudak, takze tak, treba to tolerovat asi (a jak idiot opravovat lupance ked budem robit nieco serioznejsie).
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 27. Marec , 2013, 00:28:20 »

neviem, ci by som sa nechal takto rychlo odbit, ze "10 hodin sme ju skusali, mate v pici notbuk". respektive ty musis najprv vylucit ostatne veci, cize vyskusat tu kartu inde a potom nastojit na vymene alebo vrateni penazi a aj legislativa je na Tvojej strane. adapterom na notase myslis co ? napajanie ? tak potom jaktoze si este neskusal, ci Ti to robi aj na bateriu ?

respektive toto ozaj riesis od leta minuleho roka ? si si isty, ze naozaj aj hladas riesenie ci len obcas si spomenies a postazujes sa na fore ? Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.