No tak som Vam nahral zopar zvukovych ukazok... sice som strasne slaby gitarista ale aspon nieco som zo seba vystruhal
takze sa nesmejte
kludne ak si niekto chcete zahrat na mojom soldane a poriadne ho prevetrat kludne mozete kedykolvek prist, napiste SS a dohodneme sa na nejakom pivku u mna
Este som nevychytal na notebooku ako nahravat takze je to len mono :D a nahrate cez nejaky philips stary mikrofon co som mal doma...
Vsetko je hrane na doma robenom Les paul, kobylkovy humbucker, dajaka cina asi
ukazky su TU:
http://www.uloz.to/xHGuucX/ukazky-vili-zipPrva ukazka: clean channel, potom crunch na max gaine, potom overdrive cca na 9 z 10 + da sa este viac dokreslit + este s crunch kanalom.
Druha ukazka: clean kanal skusal som stairway to heaven
, potom toto iste ale s jemnym crunchom.
Tretia ukazka: pokus o stairway to heaven s velkym skreslenim, potom crunch kanal, a nakoniec clean.
Viem nie je to nic extra ale keby niekto z vas lepsich gitaristov prisiel a poriadne neico zahral tak by som nahral aj nejaku slusnu nahravku mozno
Keby bol niekto zvedavy aj na tie robene gitary tak tu su fotky, Ten Les paul je z preglejky, plne telo, je dost tazky ale ma strasne dlhy sustain, krk palisander. A potom mam Taky kvazi stratocaster, ten je tiez z preglejky ale tensej a je duty, krk javor, ten hra tiez velmi pekne...Tu su fotky: