ff
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 19. Január , 2013, 09:28:28 » |
|
Aké tam máš trafáky?Pekný design je vcelku problém urobiť-človek to v hlave vidí inak ako to potom dopadne-ale asi si to tak chcel .Tiež sa mi tie čudle nepáčia,procesor-ako by povedal ujo Lasica-Ťava do chlieva nepatrí a procák do lampáča-raz ,dva,tri.Ale je jasné že sa s tým rád hráš,tak si si to vymyslel k obrazu svojmu.Potom tie rohy-to si už horšie trafiť nemohol.Pôsobia tak nejak strašne lacno ,čím trochu kazia dojem.Podobné používa napr.Peavey,no a keď sú šasi natesno a chceš ich vytiahnúť,tak treba dať dole roh ešte/ako na Peavey/.Sú to síce len dve skrutky,ale ide to na nervy .Ale čo mne príde najhoršie-preboha,ako si prišiel k tomu názvu a ten Kriváň :-\Ale zasa Jano Slota by mal asi radosť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 19. Január , 2013, 10:09:39 » |
|
citil vdaka bohu narodne.... a niekedy vdaka bohu ze zialbohu snad aj socialne a nevyslo ho to 2000e
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 19. Január , 2013, 10:11:07 » |
|
citil vdaka bohu narodne.... a niekedy vdaka bohu ze zialbohu snad aj socialne a nevyslo ho to 2000e
Rohy a čudle 2000e?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 19. Január , 2013, 10:37:37 » |
|
mne sa tie rohy nahodou pacia, nevidim na nich nic zle. pekne zakryvaju ten spoj kozenkovy...pekne licuju a sasi sa tam zmesti uplne pohode. a ostatne je vec nazoru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 19. Január , 2013, 10:41:00 » |
|
suhlas.. design je vzdy vecou osobnej preferencie.. mne sa tie rohy tiez pacia.. a ze krivan nesvieti je tiez super :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 20. Január , 2013, 11:15:25 » |
|
kua ,zrovna vcera som si povedal ,ze by som uz mal konecne dokoncit ten môj 12s valec riedeny procakom a kukam ,ze ty si ma uz predbehol aj s kasnou ,zatial co ja to mam asi 3 roky na stole zajebane asi centakom prachu ty uz mas aj rozky na kasni Tusim starnem a leniviem mimochodom pekne radio,ale ten Krivan ,tak to je totalny ulet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 20. Január , 2013, 13:00:20 » |
|
to sa Vam fakt nepaci? nechapem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 20. Január , 2013, 13:50:54 » |
|
vies si predstavit muscle car s cicmanskym motivom na naraznikoch? no, tak to je asi na podobny styl
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 20. Január , 2013, 13:52:35 » |
|
Inak lepsie cicmany na muscle car (?) ako fox na skodovke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 20. Január , 2013, 14:02:50 » |
|
podla mna je ten krivan fasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 20. Január , 2013, 14:51:50 » |
|
vies si predstavit muscle car s cicmanskym motivom na naraznikoch? no, tak to je asi na podobny styl
neviem co je musle car, ale myslim, ze odveci prirovnanie. Kedze lampove zosiky mozu byt v dreve, textilia, kozenka, lakovane a pod... a myslim si, ze cicmansky vzor je cosi ine ako nejaky stit. Keby to bolo K2, tak je to lepsie? Krivan som vybral preto, lebo je to charakteristicky stit a hned je ho spoznat a lebo je slovensky. Ci ked je to slovensky, tak je to napicu? Ci proste panorama stitov sa na ampy nehodia? Prosim Ta Je to vec vkusu a som rad, ze so to paci viacerim aj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 20. Január , 2013, 17:44:44 » |
|
bol som to otestovat v skusobni a hrala vyyyyborne Len mam tam stare lampy a kedze zosilovac je velmi mudry, tak zacal picovat nech ju vymenim a nechcel sa spustit tak som tu kontrolu lamp zatial vypol, kym tam nedam nove lampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 20. Január , 2013, 18:25:38 » |
|
No daj už nejaké ukážky :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 20. Január , 2013, 18:30:52 » |
|
no ak to nenahram dobre, tak nedam ziadne. Lebo znie to super, ale zla ukazka to pochova a mozem sa vyhovarat na choru spevacku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|