Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 07:50:25
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: R.M pickups, tienenie  (Prečítané 9228 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #30 kedy: 24. September , 2012, 18:55:02 »

sory, skor som chcel vyzdvihnut predosti novych lacnych gitar jak znizit hodnotu tvojich handmade..
čítaš po sebe?
tvoja sablonova preglejka je jedna vec, ale taky squier classic vibe urcite presti aj tvoju najlepsiu fajnovu vyrobu z poriadneho dreva.

A je to pekná chobotina.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
strunopraskac
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 24. September , 2012, 19:56:16 »

No myslim, ze ku kobylovej RS3000 by mali vhodne sediet RS2000. Tie su o nieco tichsie a ostrejsie.
Inak nevidim dovod dat aj vsetky 3 snimace RS3000, akurat krkovy bude hlasnejsi a menej vysok oproti kobylke.

Z tych DiMarzio by som este dal do povedomia VirtualSolo a InjectorBridge. To su tiez silnejsie bezbrumy, vzhladovo ako single.

Hrávam iba v druhej a štvrtej polohe na strate zaujíma ma ktorá poloha by bola pre sólo a ktorá pre doprovod ak by som použil všetky 3 R.M pickups a ako by to bolo so zapojením aké teda tie snímače by bolo vhodné použiť?Huh! R.M ma celkom oslovili  Dodáva pán Macho aj návody na zapojenie? Vedel by mi niekto potom pomôcť so zapojením? Mal by som takú predstavu teda ako klasika na strate s tým že stredový by sa dal rozopnúť SC-HB šlo by to? A aký je rozdiel vo zvuku čo lezie so snímača pri zapojení paralelne a seriovo?
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #32 kedy: 24. September , 2012, 20:08:31 »

K snímačom posiela aj schémy, tam nie je problém.
Zaznamenané

strunopraskac
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 24. September , 2012, 20:54:40 »

K snímačom posiela aj schémy, tam nie je problém.

Dal by mi aj komplet zapojenie dokopy keby som ho poprosil? mám na mysli že iba to namontujem a mám pokoj max prilepím pájkou káble na jackovú dierku a popájkujem zeme
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #34 kedy: 24. September , 2012, 20:59:22 »

Dal by mi aj komplet zapojenie dokopy keby som ho poprosil? mám na mysli že iba to namontujem a mám pokoj max prilepím pájkou káble na jackovú dierku a popájkujem zeme
Predáva aj hotové sady. Určite by si sa s ním dohodnúť vedel, ale to by si mi asi musel poslať pickguard, nech to tam všetko namontuje  Žmurk
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #35 kedy: 24. September , 2012, 22:36:39 »

Hrávam iba v druhej a štvrtej polohe na strate
clovece som prekvapeny, ze riesis bezbrumove single a pouzivas 2 a 4 polohu na strate ... ktora standartne nebrumi  Žmurk

... nestaci ti dokupit len RpRw stredny singel aby si mal opacnu polaritu a vinutie?
Zaznamenané
strunopraskac
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 25. September , 2012, 18:31:03 »

clovece som prekvapeny, ze riesis bezbrumove single a pouzivas 2 a 4 polohu na strate ... ktora standartne nebrumi  Žmurk

... nestaci ti dokupit len RpRw stredny singel aby si mal opacnu polaritu a vinutie?

Čo je RpRw?Huh! som do týchto vecí laik čo sa týka snímačov, ich možností zapojenia atď..... chcem proste vymeniť tie čo tam mám za niečo lepšie no a na tranzistorovom kombe je brum dosť hlasný keď som mal gitaru rozobratú tak som nevedel ktorý kábel je na čo tak to chcem spraviť poučiť sa a snáď sa aj niečo nové naučím  Bavím sa skvele
Zaznamenané
strunopraskac
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 05. Október , 2012, 16:31:14 »

Tak som kúpil kábel s Al tienením no zvuku to absolútne nepomohlo  Smútim jediným riešením ostáva výmena snímačov. Ma napadla vec vyskúšať gitaru s HB snímačmi či náhodou nieje chyba v kombe kombo značky IBZ TB15R tranzistor.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 05. Október , 2012, 16:45:07 »

Tak som kúpil kábel s Al tienením no zvuku to absolútne nepomohlo  Smútim.

lebo som to nepisal na prvej strane, vsak ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #39 kedy: 05. Október , 2012, 17:16:32 »

ktora cast vety "singel bude brumiet vzdy, je to vlastnost dana jeho konstrukciou" unikla tvojej pozornosti?
Zaznamenané
strunopraskac
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 07. Október , 2012, 13:33:41 »

Som sa rozhodol pre HB snímače od R.M dvojcievkové ku kobylke by som dal RM bridge + a ku krku Hot Air Neck to bude hádam dobrá kombinácia len si budem musieť zrejme pickguard vyrobiť z dreva. Vyfrézované dutiny sú tam od od výroby.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.