Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 23:47:35
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Grafy na elektronky a tranzistory.  (Prečítané 2594 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #15 kedy: 27. November , 2012, 18:06:18 »

vyborna kniha pre moletky bez pravidelneho pohlavneho styku.. odporucam..
Bavím sa skvele
Zaznamenané

qoutoor
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #16 kedy: 27. November , 2012, 19:57:05 »

Aby som to zhrnul... pouzitie lampovych zosilnovacov na inu hudbu ako rock(blues, metal, jazz etc.), je podla mna blbost, nech ma niekto presvedci o opaku. Kedze dlho poznam zvuk z lampoveho zosilovaca a ked mi kamarat doniesol zosilovac podobny tomu co som dal link, ze mu nieco nefunguje (cierna elektronka). Tak som bol prekvapeny co nevymyslia. Vzhladovo to pekne vyzeralo, ale zvuk som z toho nepocul. Tak ma napadlo, ze by som to mohol vyuzit ako temu do skoly. "Lampove zosilnovace nie su vhodne na modernu(dance, hiphop, etc.) hudbu" Nebyt toho ukradnuteho spl metra tak... Nemal to byt vyskum, ale iba praca do skoly, ktora je zalozena na pravdivych podkladoch. Potreboval som len graf, tabulku, krivku, kde vystupne vysky, basy a stredy(middle) u lampoveho su ine ako u nelampoveho v zavislosti na vstupnom napati a zvukovej stope, nic viac a nic menej. Teraz si musim vybrat inu temu! Skusite teraz poradit, alebo mam napisat o 50x sedej?
Aspon som Vas pobavil. Dakujem za neuveritelne informacie. Trosku som sklamany, lebo som asi cakal vela, ale ako vidim... Takze ked sa budete nudit tak mi dajte vediet, mozno Vas nejako znova rozosmejem. 
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #17 kedy: 27. November , 2012, 20:18:27 »

Aby som to zhrnul... pouzitie lampovych zosilnovacov na inu hudbu ako rock(blues, metal, jazz etc.), je podla mna blbost, nech ma niekto presvedci o opaku. Kedze dlho poznam zvuk z lampoveho zosilovaca a ked mi kamarat doniesol zosilovac podobny tomu co som dal link, ze mu nieco nefunguje (cierna elektronka). Tak som bol prekvapeny co nevymyslia. Vzhladovo to pekne vyzeralo, ale zvuk som z toho nepocul. Tak ma napadlo, ze by som to mohol vyuzit ako temu do skoly. "Lampove zosilnovace nie su vhodne na modernu(dance, hiphop, etc.) hudbu" Nebyt toho ukradnuteho spl metra tak... Nemal to byt vyskum, ale iba praca do skoly, ktora je zalozena na pravdivych podkladoch. Potreboval som len graf, tabulku, krivku, kde vystupne vysky, basy a stredy(middle) u lampoveho su ine ako u nelampoveho v zavislosti na vstupnom napati a zvukovej stope, nic viac a nic menej. Teraz si musim vybrat inu temu! Skusite teraz poradit, alebo mam napisat o 50x sedej?
Aspon som Vas pobavil. Dakujem za neuveritelne informacie. Trosku som sklamany, lebo som asi cakal vela, ale ako vidim... Takze ked sa budete nudit tak mi dajte vediet, mozno Vas nejako znova rozosmejem. 

Aby som to zhrnul... pouzitie lampovych zosilnovacov na inu hudbu ako rock(blues, metal, jazz etc.), je podla mna blbost...

Mýliš sa:-)

"Lampove zosilnovace nie su vhodne na modernu(dance, hiphop, etc.) hudbu"

vystupne vysky, basy a stredy(middle) u lampoveho su ine ako u nelampoveho v zavislosti na vstupnom napati a zvukovej stope

Mýliš sa, lebo tie Tvoje výroky sú príliš všeobecné a platí: vecami sa treba zaoberať a nie ich predpokladať...:-)
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #18 kedy: 27. November , 2012, 21:21:59 »

a čo ako nemám hrat hip-hop na lampáku  Huh!  a podla mna fasa chaos v tom máš , lebo nikto nechápe o čom vlastne točíš , a ty hráš na niečo  ? či si len poslucháč ? a čo ti má kto poradit ked nedávaš konkrétnu otázku ?
« Posledná zmena: 27. November , 2012, 21:23:18 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #19 kedy: 27. November , 2012, 21:23:27 »

Co si vlastne spravil pre slovensku hudbu?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 27. November , 2012, 21:30:22 »

a to ako si predstavujes pocuvat stereo nahravku na gitarovom zosilovaci s jednym vstupom ? vsak by si to mal mono. ci 2 gitarove zosilovace by si pouzil ? vsak sa zamysli uz len nad tymto.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 28. November , 2012, 09:10:42 »

ides porovnavat/vhodnost nevhodnost lampovych zosilovacov bez rozmyslania o tom na co su urcene? cize ides skumat ci je gitarovy zosik vhodnu na reprodukciu hudby? vsak to kriva, co kriva, to sa ani nespostavilo na nejaky zaklad..

gitarove zosiky su uplne ina kategoria, uplne nevhodne na reprodukciu hudby a na akukolvek temu nejakeho vyskumu, prace  do skoly ohladom vhodnosti/nevhodnosti pouzitia lampovych zosikov na reprodukciu nejakej modernej hudby alebo coho.

ked chces o niecom takom pisat,tak porovnavaj zosilovace, ktore su urcene na reprodukciu hudby lampove/tranzistorove. a nie gitarovy zosiky, ktore su urcene na nieco ine. ale ked chces nejaku inu temu, tak mozes napisat pracu na temu, ze co je vhodnejsie na produkciu jablkovej stavy - hrusky alebo pomarance. relevantnost bude o tom istom  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 28. November , 2012, 09:23:40 »

ides porovnavat/vhodnost nevhodnost lampovych zosilovacov bez rozmyslania o tom na co su urcene? cize ides skumat ci je gitarovy zosik vhodnu na reprodukciu hudby? vsak to kriva, co kriva, to sa ani nespostavilo na nejaky zaklad..

gitarove zosiky su uplne ina kategoria, uplne nevhodne na reprodukciu hudby a na akukolvek temu nejakeho vyskumu, prace  do skoly ohladom vhodnosti/nevhodnosti pouzitia lampovych zosikov na reprodukciu nejakej modernej hudby alebo coho.

ked chces o niecom takom pisat,tak porovnavaj zosilovace, ktore su urcene na reprodukciu hudby lampove/tranzistorove. a nie gitarovy zosiky, ktore su urcene na nieco ine. ale ked chces nejaku inu temu, tak mozes napisat pracu na temu, ze co je vhodnejsie na produkciu jablkovej stavy - hrusky alebo pomarance. relevantnost bude o tom istom  Zdravíčko

presne takto..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #23 kedy: 28. November , 2012, 09:50:52 »

len uz to nepiste vsetci 10x o tom istom Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.