V tychto ,,rockovych" radiach by mali zakazat najprv kompletne cele 80s a potom zamestnat za dramaturga cloveka, ktory v zivote pocul aj nieco ine ako machine head od Deep purple, tri pesnicky od Ac/dc a nieco progresivnejsie v podobe Another brick in the wall.
Amen.
Ja som tam inak pisal mail minuly tyzden, dokonca som dostal odpoved (A to som pisal aj do Vivy pred nedavnom a pod., vzdy sa na mna vyjebali
), za co ma u mna p. Lengyel +. Snad sa nenahneva, ak to sem da. Moj mail cca upozornoval na preprate pesnicky a v podstate to, co napisal tuto kubo vyssie.
"
Dobry den,
dotkli ste sa zlozitej temy.
Medzi nami a Aligatorom je aj nie je rozdiel. Oni hraju skladby, ktore my ano a opacne. Ale priblizne polovicu skladieb mame rovnakych. Aj oni su rock, cize je to prirodzene.
Pokial ide o to, co hrame, hudbu sme testovali a budeme pravidelne testovat a budeme hrat veci vyhovujuce ludom, ktori maju radi rockovu hudbu.
Moderovane vysielanie nam do vysielania umozni zaradit viac "neznamych" skladieb, pretoze budeme vediet o nich posluchacom aj nieco viac povedat, nez ich len pustit.
Kedze hudbu testujeme drzime sa pri zaradovani tychto kriterii:
pacivost
unava z konkretnej pesnicky
znamost/neznamost
Pri novych veciach sa snazime drzat intuicie.
Popri vsetkom, ale vzdy bude skupina ludi, ktorej jednoducho nevyhovieme, lebo je to nemozne vyhoviet vsetkym.
Ak mate tip na skladbu, ktoru chcete pocut, poslite mi ju.
Dik.
"