Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 06:03:43
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky mate na to nazor? - talent. cvičenie, vek..  (Prečítané 9202 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 06. Január , 2013, 20:18:53 »

nie a Ty  Na zdravie!
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #46 kedy: 06. Január , 2013, 20:24:05 »

nie a Ty  Na zdravie!

nie, ale nehovorim ze je skromny (ani ze nie je).
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 06. Január , 2013, 20:26:15 »

no jedného času som bol na neho dost namotany tak som sledoval videa koncerty rozhovori a javy sa ako cool boy a hlavne skromný ma taký milý úsmev , rad na všetko odpovie nema hviezdne maniere je pracovitý atak podla mna je to jedne z najviac podcenovaných gitaristov hlavne ked to porovnam s tým čo sa teraz ospevuje akože za gitaristov 
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 06. Január , 2013, 20:30:05 »

btw na tuto temu skromnosti. John Mayer je vraj riadny kok, a teraz je horsi gitarista ci co? nikdy som nechapal tieto keci skromnost/ludskost/umelec  ?§!.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 06. Január , 2013, 20:43:30 »

hm mne to zas bolo vždy jasne , ale uznávam  že aj opak može bit pravdou otom je svet - to je Tao
ale zas je to tak ako vo všetkom ked človek je v niečom majster je skromný lebo vie aky velký je obzor v jeho obore a že vždy sa nájde niekto kto vie niečo čo on nie ............
a ked je niekto remeselník jeho robota sa môže pozdavat remeselníkom ale znalcom umenia nepolahodia , a ani zdaleka a nie všetci znalci umenia su aj umelci s praxi - a na to sa zabuda
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 06. Január , 2013, 22:50:46 »

btw na tuto temu skromnosti. John Mayer je vraj riadny kok
Je to cock hlavne preto, ze picha Katy Perry, curak, bodaj by mu vyschlo  Ja som čert..
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 06. Január , 2013, 23:02:23 »

Je to cock hlavne preto, ze picha Katy Perry, curak, bodaj by mu vyschlo  Ja som čert..

keby len tu, aj anistonku kt podvadzal s inymi. Je to takovy nas mistni plajboj.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 06. Január , 2013, 23:29:57 »

keby len tu, aj anistonku kt podvadzal s inymi. Je to takovy nas mistni plajboj.
Na Aniston mu serem, aj ked kdesi som cital jak sa vyznavala, ze mu to v posteli ide lepsie jak B. Pittovi  Je to frajer

Bavím sa skvele
Zaznamenané
Slayertplsko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 142

« Odpoveď #53 kedy: 07. Január , 2013, 12:25:34 »

btw na tuto temu skromnosti. John Mayer je vraj riadny kok, a teraz je horsi gitarista ci co? nikdy som nechapal tieto keci skromnost/ludskost/umelec  ?§!.

Presne tak.
Richard Wagner bol jeden z top ueberkktov vsetkych cias medzi hudobnikmi, je preto horsi skladatel ako _____________ (dopln lubovolneho skromneho shxta)?

Dirigenti, ktorych Sergiu Celibidache neoznacil za totalnych shxtov alebo sa inak negativne nevyjadril o ich dirigovani, mozu byt spocitani na prstoch jednej ruky. Bol preto horsi dirigent?

Giacomo Lauri-Volpi posobil v opere v 20. - 50. rokoch a bol to jeden z najlepsich tenorov 20. storocia, mozno aj najlepsi, a bol si svojich kvalit velmi dobre vedomy a ani to vedomie moc neskryval. Je preto horsi nez Paul Potts?

Existuju aj ini majstri nez rockovi gitaristi a jednoducho aj medzi majstrami je dost narcisov a roznych idiotov. Nemyslim si, ze by platilo pravidlo, ze cim vacsi majster, tym skromnejsi.
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #54 kedy: 07. Január , 2013, 12:41:47 »

Presne tak.
Richard Wagner bol jeden z top ueberkktov vsetkych cias medzi hudobnikmi, je preto horsi skladatel ako _____________ (dopln lubovolneho skromneho shxta)?

Dirigenti, ktorych Sergiu Celibidache neoznacil za totalnych shxtov alebo sa inak negativne nevyjadril o ich dirigovani, mozu byt spocitani na prstoch jednej ruky. Bol preto horsi dirigent?

Giacomo Lauri-Volpi posobil v opere v 20. - 50. rokoch a bol to jeden z najlepsich tenorov 20. storocia, mozno aj najlepsi, a bol si svojich kvalit velmi dobre vedomy a ani to vedomie moc neskryval. Je preto horsi nez Paul Potts?

Existuju aj ini majstri nez rockovi gitaristi a jednoducho aj medzi majstrami je dost narcisov a roznych idiotov. Nemyslim si, ze by platilo pravidlo, ze cim vacsi majster, tym skromnejsi.

Michelangelo, Calderon, Tirse de Molina, vacsina klasicistov, Rimbaud, Breton, Dali, az po Johna Lennona, Ursinyho atd. atd.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #55 kedy: 07. Január , 2013, 12:53:23 »

Richard Wagner bol jeden z top ueberkktov vsetkych cias medzi hudobnikmi, je preto horsi skladatel ako _____________

Skrillex?
Zaznamenané

Slayertplsko
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 142

« Odpoveď #56 kedy: 07. Január , 2013, 12:54:39 »

Jeden zaujimavy clanok:
http://www.psmag.com/culture/the-focused-arrogance-of-the-highly-creative-33512/
Nevravim, ze to musi byt pravda, lebo mne uz naskakuju pri slove research vyrazky, ale tak...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #57 kedy: 07. Január , 2013, 17:00:26 »

a podla mna je talent iba taky startovaci balicek, ktoreho vyznam spociva iba v tom, ze to decko, ktore este netusi o svojom zivote ani hovno, bude nieco bavit a tak nazenie ten odcviceny cas.

nikto, komu nieco nejde, to nebude robit, toboz nie dieta. kazdy sa venuje tomu, co mu ide ako-tak, ci uz je to muzika, opravovanie aut alebo zajebavanie sa v kute bez budenia pozornosti.

takze je logicke, ze "talenti" maju naskok pred "netalentami" ale nie preto, ze talent by daval nieco nenahraditelne. ak sa niekto nasere a pusti do svojej veci, velmi rychlo ten pociatocny (nerozvijany) naskok dobehne a predbehne.

a co sa ucenia deti vs. dospeli tyka, som toho nazoru, ze je to detske ucenie velmi precenovane rovnako ako ten talent. decko nepozna suvislosti, ma malo poznatkov z inych odborov a napr. malo napocuvane. dospely clovek ma velku vyhodu v chapani principov a lepsie sa mu uci, ak rozumie logike veci + moze vdaka poznatkom z inych odborov fungovat na analogiach. tu moze dieta akurat drilovat a trik ucitelstva spociva vo vybere veci, ktore moze pochopit adekvatne veku, co dospely vobec riesit nemusi. preto su rozbehy take odmenujuce, lebo su tam obrovske kvalitativne skoky.

a henry toth zacinal podla jeho vlastneho tvrdenia v 16-tich a vyhradne kvoli babam.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #58 kedy: 07. Január , 2013, 17:35:41 »

vyhradne kvoli babam

a mozno aj prave preto ta jeho hra a muzika vyzera ako vyzera
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #59 kedy: 07. Január , 2013, 17:40:05 »

a mozno aj prave preto ta jeho hra a muzika vyzera ako vyzera

Hadam mas lepsiu techniku hry? Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 22 otázok.