Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:35:54
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky mate na to nazor? - talent. cvičenie, vek..  (Prečítané 9199 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #60 kedy: 07. Január , 2013, 17:53:27 »

Hadam mas lepsiu techniku hry? Popiskujem si

bavime sa o profi muzikantoch co sa tym zivia, ci ako? a keby aj nie, youtube je plny totalnych magorov s tonom ako boh, Toth nie je pre mna nic viac ako vyborne hrajuci lokal a krcmovy hrac, okay odohral letensku plan s elanom, nech nezerem
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #61 kedy: 07. Január , 2013, 18:45:11 »

bavime sa o profi muzikantoch co sa tym zivia, ci ako? a keby aj nie, youtube je plny totalnych magorov s tonom ako boh, Toth nie je pre mna nic viac ako vyborne hrajuci lokal a krcmovy hrac, okay odohral letensku plan s elanom, nech nezerem
vydim ze v tom mas jasno. trosku si o nom nastuduj... v 14 rokoch zalozil prvu kapelu
« Posledná zmena: 07. Január , 2013, 18:46:52 od marosisko » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #62 kedy: 07. Január , 2013, 18:53:56 »

vydim ze v tom mas jasno. trosku si o nom nastuduj... v 14 rokoch zalozil prvu kapelu
Vidim, ze gramatika ti ide. Henry je pan, mat tak jeho muzikantsku prax a skusenosti, bezohladu na to, co hra (to je predsa kazdeho vec, ze ? ), tak som stastny jak mn.
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #63 kedy: 07. Január , 2013, 19:05:14 »

Z tejto skladby sa tiez moze zacinajuci muzikant namotivovat.

Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #64 kedy: 07. Január , 2013, 20:38:18 »

Jooj, ako som hned vedel, ze niekomu s kompletnou diskografiou tublatanky stupim na otlak. hadam nie je nic zle na tom, ze mi Toth nic nehovori, ak mu krivdim, tak mi je to luto, ale videl som ho asi 4krat a nikdy som z neho bohuzial iny pocit, ako som napisal nemal.
Je to samozrejme skvely gitarista, ale pre mna nie na takej latke, aby som ho mal za boha,

Taky Duro Burian je podla mna niekde uplne inde, nech teda nebeham prstom po svetovej mape. Ziva, napadita hra, ma cosi naviac do seba ako ostatni a nikdy som nemal pocit, ze pocuvam 'bratislavskeho lokala' co som pri Henrym mal vzdy. Detto tunajsi Pitu Luha, hlavne tie posledne veci u mna vzbudili znacny zaujem. Sebana nespominam, kategoria sama o sebe, aspon teda pre mna

Vies, ked uz sa ideme bavit o hviezdach, tak cakam hviezdny level. muzika nepozna statne hranice. urcite fungujes aj na inych forach a ked vidis, co niektori chlapci hraju a casto sa smelo radia medzi 'len' krcmovych hracov a ziadnych pros, tak padas na rit
« Posledná zmena: 07. Január , 2013, 21:09:22 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #65 kedy: 08. Január , 2013, 00:09:22 »

Jooj, ako som hned vedel, ze niekomu s kompletnou diskografiou tublatanky stupim na otlak. hadam nie je nic zle na tom, ze mi Toth nic nehovori, ak mu krivdim, tak mi je to luto, ale videl som ho asi 4krat a nikdy som z neho bohuzial iny pocit, ako som napisal nemal.
Je to samozrejme skvely gitarista, ale pre mna nie na takej latke, aby som ho mal za boha,

Taky Duro Burian je podla mna niekde uplne inde, nech teda nebeham prstom po svetovej mape. Ziva, napadita hra, ma cosi naviac do seba ako ostatni a nikdy som nemal pocit, ze pocuvam 'bratislavskeho lokala' co som pri Henrym mal vzdy. Detto tunajsi Pitu Luha, hlavne tie posledne veci u mna vzbudili znacny zaujem. Sebana nespominam, kategoria sama o sebe, aspon teda pre mna

Vies, ked uz sa ideme bavit o hviezdach, tak cakam hviezdny level. muzika nepozna statne hranice. urcite fungujes aj na inych forach a ked vidis, co niektori chlapci hraju a casto sa smelo radia medzi 'len' krcmovych hracov a ziadnych pros, tak padas na rit
+1
Snad len dodam, ze Henry Toth na elektrike a na akustike su pre mna dvaja uplne odlisni hudobnici. Burian super. A Seban... (teraz som si pustil Mullerove LSD po sto rokoch a tie gitary tam to je rock`n`roll jak svina)
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #66 kedy: 08. Január , 2013, 09:36:32 »

1996 CD The Big H - Breath
2001 CD The spirit of memory
2006 CD Henry Tóth Breath&Blue
2007 CD Čekovský a Tóth - Live from Bratislava Jazz Days 2007

Štúdiová spolupráca

1990 - spolupráca s kapelou Citron na CD „Vypusťte psi“ (gitary)
1993 - spolupráca s Richardom Mullerom na nahrávke „Milovanie v daždi“
1994 - spolupráca s Marikou Gombitovou na jej sólovom albume „Zostaň“
1994 - spolupráca so speváčkou La Rubiou na CD „Fiesta“ (gitary, aranžmá a hudobná réžia) a spoločné vystúpenie na Bratislavskej lýre ´94
1996 - spolupráca s Rasťom Novotným na debutovom folkovom CD „prvá kvapka“ (gitary, basy, aranžmá)
1996 -spolupráca s Marianom Greksom na singli „Amerika, Afrika“ (produkcia, basgitara)
1998 - producent, gitarista a aranžér CD „Barbara“, speváčky Barbary Haščákovej a zisk Zlatej platne za predaj albumu
1998 - spolupráca na debutovom CD Ivany Christovej - „Ivana“ (gitary, aranžmány, produkcia)
1998 - spolupráca na albume Marcela Palondera
1998 - štúdiová spolupráca (gitary, basy) na CD Martina Babjaka „Romantica“
1998 - producent debutového albumu skupiny No Name - 5 nominácií Slovenskej hudobnej akadémie Grammy West - objav roka, skladba roka (Kristínka iba spí), producent roka, album roka a skupina roka
1999 - „Liquid Boogie Roll“ - Palo Chodelka - hosťovské gitary na CD
2000 - štúdiová spolupráca na sólovom CD Paľa Haberu (gitary)
2000 - štúdiová spolupráca na CD Martina Babjaka „Poetica“ (gitary, basy)
2000 - producent debutového albumu kapely Love 4 Money
2000 - Soňa Horáková - nahrávanie gitár na CD „Dívam sa z okna“
2000 - producent CD Ivany Christovej „Flám“ (hudba,gitary, basy, aranžmány, produkcia)
2001 - kamarátska výpomoc pri nahrávaní piesne "Kašovité Jedlá" kapely Iné Kafe
2003 - štúdiová spolupráca s kapelou Elán na albume „Tretie oko“ a „Megakoncert“
2005 - CD Robo Mikla „Projekt Náhoda“
2006 - CD Martin Babjak „Život je krásny“
2007 - spolupráca pri nahrávaní CD Anna Katarina Schatzl L“Songs of my soul“, a Slavonix „The Show & CD“
a množstvo práce v štúdiu na rôznych projektoch....

krcmovy hrac ?
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 08. Január , 2013, 09:39:00 »

Vidim, ze gramatika ti ide. Henry je pan, mat tak jeho muzikantsku prax a skusenosti, bezohladu na to, co hra (to je predsa kazdeho vec, ze ? ), tak som stastny jak mn.
fora matice slovenskej ma nikdy dako nebrali....  henry toth tiez nebol daky chytrak ,chodil na ucnovku, cize este mam sancu....
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #68 kedy: 08. Január , 2013, 09:42:58 »

BEst produkcia od Henryho Totha je ten album Ivany Christovej
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #69 kedy: 08. Január , 2013, 10:35:27 »

teraz nechcem aby to vyznelo blbo.. ale.. co som videl/pocul teba hrat chvilu v par videach tak ma to bavilo viac nez tri koncerty HT  Bavím sa skvele zas to ze niekto ma 40 rocnu prax v hrani 32tin na 220bpm neznamena ze ma bude bavit.. to je asi cele co si z jeho koncertov pamatam.. a potom este to video s grexom a vu don gono tu jooo
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #70 kedy: 08. Január , 2013, 10:36:49 »

producent CD Ivany Christovej „Flám“   ha ha ha
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #71 kedy: 08. Január , 2013, 17:08:02 »

ja len, ze sme zacali o tom, ci sa da naucit aj v neskorsom veku na nastroj tak, aby sa tym dalo fungovat profesionalne.

Henry je v tomto dobry priklad, nakolko sa tou hudbou dlhe roky zivi a naozaj zacinal relativne neskoro. Uprimne, nerozumiem prispievacom, co maju potrebu v kazdej teme o nom odprezentovat ako ich strasne nudi. Nikto sa na to v ziadnej suvislosti nepytal.

Edit: Dokonca pokial tito prispievaci maju dojem, ze Henry nema talent, tak potom by mali mat dojem, ze je v tejto teme excelentnym prikladom Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. Január , 2013, 17:09:12 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
stevino179
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 08. Január , 2013, 17:56:18 »

umenie neije je limitovane vekom ak niekto poníma hudbu ako šport tak možno hej ale inak podla mňa je úplne jedno kedy začne , dôležite je aký kto je a ako na to ide
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 08. Január , 2013, 18:18:31 »

Ze nikdy nie je neskoro zacinat by vam vedela povedat tato dama (ano viem, ze ste to uz videli):
http://www.omediach.com/marketing/item/543-na-otvaracom-ceremoniali-kosice-2013-bude-spievat-starostova-manzelka
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #74 kedy: 08. Január , 2013, 19:31:39 »

Ze nikdy nie je neskoro zacinat by vam vedela povedat tato dama (ano viem, ze ste to uz videli):
http://www.omediach.com/marketing/item/543-na-otvaracom-ceremoniali-kosice-2013-bude-spievat-starostova-manzelka

tak viete ako mne to pomaha.. pekne to pojde na fakturku.. 10 000e jak lucka bila, prachy sa presunu z mestskej pokladnicky domov, vsetko korektne..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 22 otázok.