Jooj, ako som hned vedel, ze niekomu s kompletnou diskografiou tublatanky stupim na otlak. hadam nie je nic zle na tom, ze mi Toth nic nehovori, ak mu krivdim, tak mi je to luto, ale videl som ho asi 4krat a nikdy som z neho bohuzial iny pocit, ako som napisal nemal.
Je to samozrejme skvely gitarista, ale pre mna nie na takej latke, aby som ho mal za boha,
Taky Duro Burian je podla mna niekde uplne inde, nech teda nebeham prstom po svetovej mape. Ziva, napadita hra, ma cosi naviac do seba ako ostatni a nikdy som nemal pocit, ze pocuvam 'bratislavskeho lokala' co som pri Henrym mal vzdy. Detto tunajsi Pitu Luha, hlavne tie posledne veci u mna vzbudili znacny zaujem. Sebana nespominam, kategoria sama o sebe, aspon teda pre mna
Vies, ked uz sa ideme bavit o hviezdach, tak cakam hviezdny level. muzika nepozna statne hranice. urcite fungujes aj na inych forach a ked vidis, co niektori chlapci hraju a casto sa smelo radia medzi 'len' krcmovych hracov a ziadnych pros, tak padas na rit
1996 CD The Big H - Breath
2001 CD The spirit of memory
2006 CD Henry Tóth Breath&Blue
2007 CD Čekovský a Tóth - Live from Bratislava Jazz Days 2007
Štúdiová spolupráca
1990 - spolupráca s kapelou Citron na CD „Vypusťte psi“ (gitary)
1993 - spolupráca s Richardom Mullerom na nahrávke „Milovanie v daždi“
1994 - spolupráca s Marikou Gombitovou na jej sólovom albume „Zostaň“
1994 - spolupráca so speváčkou La Rubiou na CD „Fiesta“ (gitary, aranžmá a hudobná réžia) a spoločné vystúpenie na Bratislavskej lýre ´94
1996 - spolupráca s Rasťom Novotným na debutovom folkovom CD „prvá kvapka“ (gitary, basy, aranžmá)
1996 -spolupráca s Marianom Greksom na singli „Amerika, Afrika“ (produkcia, basgitara)
1998 - producent, gitarista a aranžér CD „Barbara“, speváčky Barbary Haščákovej a zisk Zlatej platne za predaj albumu
1998 - spolupráca na debutovom CD Ivany Christovej - „Ivana“ (gitary, aranžmány, produkcia)
1998 - spolupráca na albume Marcela Palondera
1998 - štúdiová spolupráca (gitary, basy) na CD Martina Babjaka „Romantica“
1998 - producent debutového albumu skupiny No Name - 5 nominácií Slovenskej hudobnej akadémie Grammy West - objav roka, skladba roka (Kristínka iba spí), producent roka, album roka a skupina roka
1999 - „Liquid Boogie Roll“ - Palo Chodelka - hosťovské gitary na CD
2000 - štúdiová spolupráca na sólovom CD Paľa Haberu (gitary)
2000 - štúdiová spolupráca na CD Martina Babjaka „Poetica“ (gitary, basy)
2000 - producent debutového albumu kapely Love 4 Money
2000 - Soňa Horáková - nahrávanie gitár na CD „Dívam sa z okna“
2000 - producent CD Ivany Christovej „Flám“ (hudba,gitary, basy, aranžmány, produkcia)
2001 - kamarátska výpomoc pri nahrávaní piesne "Kašovité Jedlá" kapely Iné Kafe
2003 - štúdiová spolupráca s kapelou Elán na albume „Tretie oko“ a „Megakoncert“
2005 - CD Robo Mikla „Projekt Náhoda“
2006 - CD Martin Babjak „Život je krásny“
2007 - spolupráca pri nahrávaní CD Anna Katarina Schatzl L“Songs of my soul“, a Slavonix „The Show & CD“
a množstvo práce v štúdiu na rôznych projektoch....
krcmovy hrac ?