kaolko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. Marec , 2013, 22:33:35 » |
|
shoegaze je slowdive, cranes, my bloody valentine... neskor uplne ciste veci. samozrejme ze sa to prelina s kadecim, ale to je uz 10-20 rokov po. jesu dokonca poznam, to je skor drone, doom, hlavne to nema nic s britskou scenou. neviem co je post black, znie to seriozne.
mne sa lubi z toho obdobia toto
ty vole uplne jak moje prve nahravky ked som hral 2 roky na gitare ani hlava ani pataa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 14. Marec , 2013, 23:11:50 » |
|
shoegaze je slowdive, cranes, my bloody valentine... (...)
Boha, hento pocuvat, tak sa asi odstrelim Co ja poznam My Bloody Valentine, tak su to oproti tomu fajn pop pesnicky:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. Marec , 2013, 07:21:30 » |
|
Boha, hento pocuvat, tak sa asi odstrelim Co ja poznam My Bloody Valentine, tak su to oproti tomu fajn pop pesnicky: ano ano, aj tych mam rad, teraz maju po 100 rokoch novy album dokonca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. Marec , 2013, 07:22:06 » |
|
ty vole uplne jak moje prve nahravky ked som hral 2 roky na gitare ani hlava ani pataa tak posli ja ta docenim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Marec , 2013, 14:44:47 » |
|
hudobne mi to pride plytke este aj na shoegaze, ale ten vokal je popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. Marec , 2013, 15:18:12 » |
|
Ja som v robote a nemozem si to pustit, ale nemozem sa dockat domov kym zistim co tieto tri styly o ktorych som doteraz nepocul su. Takze mame jedinecnu moznost vyskusat ci pisat o hudbe je skutocne ako tancovat o architekture alebo nie. Skuste mi to niekto slovne povedat ako to zneje a ja ked si to doma pustim vam poviem ci ste mi to spravne vysvetlili. Ano? :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. Marec , 2013, 15:21:29 » |
|
v podstate....nemam slov. myslim, ze je to maximalne vystizne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. Marec , 2013, 15:24:12 » |
|
super muzika, dajte toho viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 15. Marec , 2013, 15:24:56 » |
|
Ja som v robote a nemozem si to pustit, ale nemozem sa dockat domov kym zistim co tieto tri styly o ktorych som doteraz nepocul su. Takze mame jedinecnu moznost vyskusat ci pisat o hudbe je skutocne ako tancovat o architekture alebo nie. Skuste mi to niekto slovne povedat ako to zneje a ja ked si to doma pustim vam poviem ci ste mi to spravne vysvetlili. Ano? :-D
nejaky rytmus na tomoch ako z automatu, do toho zapojena gitara do metalzonu ktora sa sucha dole schodami strunami dole a nareverbovany decky hlas z besiedky autistickej skoly
|
|
« Posledná zmena: 15. Marec , 2013, 15:26:35 od glamrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 15. Marec , 2013, 15:27:12 » |
|
nejaky rytmus na tomoch ako z automatu, do toho zpojena gitara ktora sa sucha dole schodami strunami dole a nareverbovany decky hlas z besiedky autistickej skoly
kokotina, ale viem si predstavit, ze vo svojej ere to na fete mohla byt celkom jazda
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 15. Marec , 2013, 15:30:20 » |
|
Mi to hrozne pripomina jednu kapelu z BA, ktoru som videl na roznych akciach cca 3 roky dozadu. Cely koncert vlastne hrali jeden akord a cumeli do zeme. Ako sa to len volalo? Nemali spev
|
|
« Posledná zmena: 15. Marec , 2013, 15:31:16 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. Marec , 2013, 15:39:22 » |
|
hlavne to, co tu chalan zalozil temu, je o post black METALE a shoegaze black metale, dajme tomu tomu toto
zas tie kapely, co si palii myslel ze o tom asi tato tema ma byt, su klasicky stary shoegaze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Marec , 2013, 08:26:36 » |
|
Mi to hrozne pripomina jednu kapelu z BA, ktoru som videl na roznych akciach cca 3 roky dozadu. Cely koncert vlastne hrali jeden akord a cumeli do zeme. Ako sa to len volalo? Nemali spev myslis the ills? podla mna su dobri, aj ked to je prilis zanrove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Marec , 2013, 08:44:04 » |
|
hlavne to, co tu chalan zalozil temu, je o post black METALE a shoegaze black metale, dajme tomu tomu toto
zas tie kapely, co si palii myslel ze o tom asi tato tema ma byt, su klasicky stary shoegaze
ano berem spat, sak aj typek ma nick Necropoleis , takze namiesto big muffa nejaky higain, menej az vobec dzdzdz a that's it
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Necropoleis
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. Marec , 2013, 20:54:17 » |
|
Díky všetkým za informácie BlackGaze je fúzia žánrov Post Black Metal,Shoegaze,DSBM Kapely ako napríklad Agrypnie,Lantlôs,Les Discrete,Onryō,Austere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|