Trosku som to prevetral a moje dojmy su nasledovne:
- absolutne neriesim dizajn, suciastky, celkove momentalne spracovanie, je to absolutny prototyp, urceny na testovanie/ladenie, ale vymenil by som potaky za lepsie, aby napr. mali lepsi chod a prijemnejsie reagovali.
- nema to slucku, osobne ju nevyuzivam ani na inych ampoch, ale obcas sa zide. Myslim, ze nie je problem dorobit ju.
- je tu viacero plusov a minusov, co sa tyka konstrukcno-zvukovych zalezitosti, napr. EQ, ale nebudem pisat, lebo cely ten zosik je, ako som uz spominal prototyp.
Teraz k zvuku:
- hlasne jak svina
- hraje to inak nez vsetky tranzistory, na ktore som doteraz hral. Lepsie. Ma to silnejsiu dynamicku odozvu, fajnovo to reaguje na trsatko, ale stale je tam citit taku "umelinu" a neprirodzeny atak, co pri lampovom ampe nie je poznat.
- EQ funguje zaujimavo. Neviem ako to bolo/je zapojene, ale basove pasmo ponuka brutalny extrem, stredy by sa mali volat basy a musim vyzdvihnut vysky, obzvlast PRESENCE!!! Vyborna vychytavka pri tomto zosiku. S tymto sa da carovat najviac. Podla mna by tam uplne stacili stredy a presence.
- cisty kanal sa mi pacil najviac, fajnovo papa krabice, ale tym, ze amp nema prijemny lampovy "brejkap" (nebudil som do nepricentna, mozno ma), tak niektore krabice zneju naprd. Ale niektore zas velmi dobre. Napr. Bogner/Plexitone/niektore Boss.
- skresleny kanal mi pride nedotiahnuty, dost blati a potak "drive" uz od hodnoty 4 nema vyznam. Cize zatial zbytocne ho komentovat. Myslim si a chcel by som tomu aj verit, ze tento kanal sa da vyladit na fajnove, pevne, prierazne a dynamicke skreslenie. Potencial tam urcite je.
Spravil som aj ukazku, v popise najdete signalovu cestu. Hodnoty na ampe boli volume na 4, basy 2-3, stredy 6, vysky 7-8, presence 7. Pisem v cislach, nie "v hodinach".
https://soundcloud.com/brandon-kociov/andrews-solid-state-ampViem si tento amp v buducnosti predstavit aj na podiu. Ma viac plusov ako lampa, co sa tyka praktickosti, ale zatial prehrava, co sa tyka pocitu.