Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 05:51:09
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hamer  (Prečítané 5373 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« kedy: 24. Júl , 2013, 10:39:41 »

by ma zaujímalo či ma niekto skusenosti s Xt seriou viem že je to azia ale celkomdobre meno to ma vo svete , a potreboval by som niečo ľahšie do skúšobne , s preglejky začínam chytať scoliozu a fendrika si v skúšobni nenechám 
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #1 kedy: 24. Júl , 2013, 10:41:42 »

mal som USA HAMER SUNBURST CUSTOM, jedna z naj gitár čo mi prešli rukami. Ale to je tá najvyššia trieda.

* HAMERS.jpg (80.77 KB, 1024x683 - prehliadnuté 371 krát.)
« Posledná zmena: 24. Júl , 2013, 10:44:49 od RobG » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 24. Júl , 2013, 10:52:27 »

ved práve tie usa su bezdebaty super mašiny /inak gratulujem krásny kus to išlo pekne cez 1000 asi /  , otázka je ta Xt seria čo robi indonezia alebo korea že čo je to zač
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 30. Júl , 2013, 18:39:54 »

tak už je na ceste , ako som sa dočítal /dúfam je to pravda/ od roku 2009 firmu Hamer odkúpil Fender a ich indonezia produkcia bol tak dobra /niektorí tvrdia že lepšia ako bežne základne rady  terajšie usa gibsny /že valcovala trh tak firmu zrušili  Bravooo a zostal už len par kusov na skladoch a custom usa za nehorázne prachy
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #4 kedy: 30. Júl , 2013, 18:55:33 »

A je to tu zase:-)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 30. Júl , 2013, 19:03:14 »

nj je to moja tema komu sa nepáči ten nech od-ignoruje , pochatujte si chaty že čo sa píše o hameroch s indonezie , za par šupov šupa a hlavne ten junior special váži okolo 3kg a to bude lahoda pre moj chrbátik preglejkou zmorený
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 30. Júl , 2013, 19:18:13 »

... a ich indonezia produkcia bol tak dobra /niektorí tvrdia že lepšia ako bežne základne rady  terajšie usa gibsny /že valcovala trh tak firmu zrušili...

to je zaujimavy ekonomicky model, ze nieco ma taky uspech, ze to treba radsej zrusit  Ja som čert..

Hamer bola svojho casu znama a vazena americka firma, vela gitaristov hlavne v 80tych rokoch na to hravalo. sam som nemal cest... ani som nezachytil, ze zacali robit v azii... a co sa vlastne s tou firmau stalo tiez netusim...ale pozream, ze stranku maju funkcnu a maju tam aj tie azijske modely...
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 30. Júl , 2013, 21:08:07 »

neviem či presne tu ale v nejakom fore píšu že sa výroba zrušila
http://www.everythingsg.com/forum/other-guitars/20298-ngd-hamer-special-junior-double-cut.html
 , do Ka do hudobních prišlo par kusov asi ako jedny z mala na slovensku a predavač vravel že je to z skladových zásob zrušenej firmi  a do mesiaca boli skoro všetky fuč - dost neobvyklá vec na azia  nástroje . keď dôjde nájdem si čas a spravím poriadnu recenziu aj s porovnavačkou s japan stratom a hamrony samozrejme . Bubenik si po poslednej opileckej skuške zlomyl prst na ruke bude viac času menej hráme
PS: všetko čo konkuruje Usa treba zrušiť - takto teraz je vo svete 
« Posledná zmena: 30. Júl , 2013, 21:09:07 od stevino179 » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 30. Júl , 2013, 21:48:51 »

PS: všetko čo konkuruje Usa treba zrušiť - takto teraz je vo svete 
preto sa hromadne vyraba v cine a azii vseobecne a presuvaju tam vyrobu aj americke znacky..aj ti pochopili, ze lepsie ako bojovat s nimi je outsorceovat, nechat si to tam vyrobit za 50centov a predavat za 50 dolarov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 30. Júl , 2013, 22:16:57 »

ved to je jasne , ľudsky faktor pracovná sila materiály , šlaka ved kde už budu mat lepšie mahagony ako v indonezii , , nikdy som si to nechcel pripustiť ale možno zas zmením názor že aj v azii vyprodukujú dobre veci , ale ked raz spravia v azii nastroj za desatinu ceny ktorý bude kvalitatívne na úrovni usa začne sa usa škrabat po hlave hlavne ked je trh už pomally ale isto presýtení
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 31. Júl , 2013, 07:13:37 »

normalne zasnem... ocakavat od ciny ze vyroby fakt dobre veci to je asi mimo realitu.. jedine na co je cina dobra je masova produkcia za minimalne naklady... ano jeden z miliona produktov je dobry.. a tam to asi konci.. ich mindset je tak doebany generaciami ze to nikdy lepsie nebude.. haluz ze v niekom to vzbudzuje surrealisticky romantizmus
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 31. Júl , 2013, 07:21:42 »

hamer sa v chine nikdy nerobil najprv to bola korea a potom indonezia , aj o japncoch sa niekedy tvrdilo že su to šunty / a zo začiatku aj boli / , pS chcel som len lahku a lacnu gitaru s poctivého materiálu konkrétne sa vyjadrím ked mi dôjde ale referencie ma viac než dobre
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #12 kedy: 31. Júl , 2013, 07:49:51 »

....fender v Indonézii nikdy nemal svoj vlastný závod, všetko išlo cez závody Cortu, neviem to na 100% ale takto to bolo napísané na nejakej fendráckej stránke kde sa dali vyhľadávať gitary podľa výrobného čísla

zrušili Huh! nezrušili Si píš!!! fender ruší všetko čo kúpi, do tohto koša padnú asi aj značky SWR a Genz Benz
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 31. Júl , 2013, 08:16:40 »

normalne zasnem... ocakavat od ciny ze vyroby fakt dobre veci to je asi mimo realitu.. jedine na co je cina dobra je masova produkcia za minimalne naklady

To si teraz trochu strelil, v Cine sa robia napriklad kvalitne a dost drahe high end posluchove komponenty outsourcovane od europskych alebo americkych znaciek. Cina ma skor problem v tom, ze vsetko zatial len kopiruje, ale ved zas preco nie, ked im to chamtivi Europania alebo Amici umoznuju nie? :)
« Posledná zmena: 31. Júl , 2013, 08:17:08 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #14 kedy: 31. Júl , 2013, 08:31:11 »

To si teraz trochu strelil, v Cine sa robia napriklad kvalitne a dost drahe high end posluchove komponenty outsourcovane od europskych alebo americkych znaciek. Cina ma skor problem v tom, ze vsetko zatial len kopiruje, ale ved zas preco nie, ked im to chamtivi Europania alebo Amici umoznuju nie? :)
tak tak, napr aj kopu gitarovych veci povazovanych za top je designed in US and A a made in China. z toho co mi preslo rukami ISP decimator pedale, Eventide pedale...urcite by sa dalo najst mnoho dalsich prikladov
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.