Vratko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 07. September , 2013, 19:23:31 » |
|
ešte jedna
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 07. September , 2013, 21:29:14 » |
|
pls a to okoženkovanie sa presne jak robí , s jakým lepidlom , ? lebo tuším to robia s alkaprénom alebo chemoprénom a ja keď som s tým lepil tak sa mi to nejak nezdalo , ale lepil som s tým iba linoleum na podlahu asi 2 m lebo v návode je písané , že máš to natreť z oboch strán a nechať pár minút vyprchať a potom lepiť , ale šak jak móže byť ten povrch koženky rovný ? keď to má potom také jak žmolky , keď to vyprchá , či sa ten lep nejako zriedi s acetonom alebo ? lebo mám kombo a už je fakt hnusné a chcel by som ho červenou koženkou vytuniť , len nechcem sa do toho púšťať kym neviem , a je to vela roboty ? dik
|
|
« Posledná zmena: 07. September , 2013, 21:30:22 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 07. September , 2013, 21:44:21 » |
|
pls a to okoženkovanie sa presne jak robí , s jakým lepidlom , ? lebo tuším to robia s alkaprénom alebo chemoprénom a ja keď som s tým lepil tak sa mi to nejak nezdalo , ale lepil som s tým iba linoleum na podlahu asi 2 m lebo v návode je písané , že máš to natreť z oboch strán a nechať pár minút vyprchať a potom lepiť , ale šak jak móže byť ten povrch koženky rovný ? keď to má potom také jak žmolky , keď to vyprchá , či sa ten lep nejako zriedi s acetonom alebo ? lebo mám kombo a už je fakt hnusné a chcel by som ho červenou koženkou vytuniť , len nechcem sa do toho púšťať kym neviem , a je to vela roboty ? dik Nie je to nič zlozite len si to musis skusit, chce to prax :-D ja už to mam vychytane, ja pouzivam lepidlo PARTIPREN, calunicke lepidlo, nanaša sa na obidva povrchy čo najrychlejšie, nanášam ho plastovou stierkou, pekne si ho zotriem, neostávaju ziadne hrcky ani nic podobne vsade je rovnomerne, ja potom koženku lepim asi po 3 - 5 minutach, lepiť postupne a vyhladovat gumenym valcekom alebo nejakou stierkou čo neposkodi kozenku, ked dolepis treba to nechat visiet nejak vo vzduchu aby sa kozenka nedotykala nicoho, potrebuje potom ešte odvetrat pár hodín nech lepidlo uplne vyschne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 07. September , 2013, 21:45:54 » |
|
chemopren a podobne lepidla sa riedia toulenom, aj toto sa riedi toulenom ale netreba ho riediť má dobru konzistenciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 07. September , 2013, 22:00:48 » |
|
sry , nechápem visiet vo vzduchu ked dolepím ? jáj celú bednu nechat visiet ? a velice pekne to robíš
|
|
« Posledná zmena: 07. September , 2013, 22:05:10 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 08. September , 2013, 18:22:55 » |
|
sry , nechápem visiet vo vzduchu ked dolepím ? jáj celú bednu nechat visiet ? a velice pekne to robíš hej hej aby to bolo vo vzduchu lebo ti to moze nechat na koženke otlačené od toho na čo to polozis kedze to nie je este vtedy vytvrdnute, dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 08. September , 2013, 18:24:13 » |
|
Som dojatý :-D s boxikom finishujem, vydaril sa fakt velmi velmi dobre, nad očakávania, za všetko povedia asi fotky :-) vela fotiek :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. September , 2013, 18:24:52 » |
|
dalsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. September , 2013, 18:25:38 » |
|
a zas :-) :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 08. September , 2013, 18:26:27 » |
|
este nejake dame :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 08. September , 2013, 18:27:37 » |
|
nech sa je na čo pozerat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 08. September , 2013, 18:27:55 » |
|
posledne
|
|
« Posledná zmena: 08. September , 2013, 18:28:54 od Vratko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 08. September , 2013, 18:29:53 » |
|
zaverecna :-) ešte zadný panel spraviť :-) a hotofo :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 08. September , 2013, 18:33:43 » |
|
este dodám ze nazivo je ovela krajsi, farby su brutal sýte, budu aj fotky zrkadlovkou tak uvidime :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|