tibor7
|
|
« kedy: 22. November , 2013, 14:49:58 » |
|
Petr Panda roztrhol cca v polke pesnicky strunu - tu počuť čo je dobrý Gibson Les paul. Odporúčam porovnať časti od 0:25 a potom 3:23...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. November , 2013, 14:56:56 » |
|
Mne sa nelubi ten zvuk celkovo ani s jednou, ale neviem inak preco nehrava dlhsie uz na tom starom Custome, na ktorom nahral vacsinu najlepsich veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. November , 2013, 14:58:40 » |
|
povedal - preto že je ťažký
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. November , 2013, 14:59:24 » |
|
povedal - preto že je ťažký
To je dovod kurnik. Sice je fakt, ze Janda uz nie je najmladsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. November , 2013, 14:59:29 » |
|
lebo je stary, ma za sebou tisice koncertov a bolia ho krize, tak hra na niecom pohodlnom a lahkom - predpokladam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. November , 2013, 15:01:12 » |
|
lebo je stary
Inak teraz som si pozrel a on Ti ma ozaj 71 rokov kks. Som mal furt pocit, ze ma menej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. November , 2013, 15:01:40 » |
|
podla toho zvuku z videa, je beztak jedno ci LP alebo strat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. November , 2013, 15:01:54 » |
|
on ma cely zivot 71
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2013, 15:02:12 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. November , 2013, 15:03:28 » |
|
on ma cely zivot 71 Kolko takych hitov ako on si zlozil a kolko generacii si roztancoval?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. November , 2013, 15:05:54 » |
|
podla toho zvuku z videa, je beztak jedno ci LP alebo strat Bavime sa o zvuku gitár - podla mňa je ten rozdiel úplne jasný - pri rovnakom nastaveni aparátu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. November , 2013, 15:10:10 » |
|
Ta prva gitka hra sama bez basy najprv, aj to je podstatne. Ked si odmyslim tu basu v 3:24, tak to nie je taky zazracny rozdiel. Este to ma aj nejako cudne rozhodene chorusom ci cim a to uz vobec nemusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. November , 2013, 15:11:09 » |
|
tu má na svojom Ibanez Roadstar II RS-135 gibsonovitejší zvuk a baví ma to o dosť viac...
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2013, 15:26:47 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. November , 2013, 15:20:22 » |
|
Ta prva gitka hra sama bez basy najprv, aj to je podstatne. Ked si odmyslim tu basu v 3:24, tak to nie je taky zazracny rozdiel. Este to ma aj nejako cudne rozhodene chorusom ci cim a to uz vobec nemusim.
presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. November , 2013, 16:17:01 » |
|
presne tak
Aj ja sa pridávam, prvé ma napadlo, že bez basy a s basou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. November , 2013, 16:28:25 » |
|
tam o trochu neskor ako 3:25 hra chvilu gitara o samote, ako som povedal na tom tenuckom zvuku je to fakt jedno. pocut, ze to ma riadne orezane spodky ten jeho zvuk a tym padom nejake porovnavanie straca vyznam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. November , 2013, 16:58:31 » |
|
ja by som povedal že Janda ako starý harcovník má kadejako vyriešený zvuk po prasknutí struny , kludne mu mixér nastavuje zvuk aj na Ibanez aj na LP , takto z live porovnávať gitky je dosť o ničom , mne sa napr. páči moj zvuk viac live ako nahraný , má to také vačšie gule a viac to hučí , nahrávku tak nevypečem a keď , tak odjebávam zatial iba výškače
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|