Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 06:38:52
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Preco mi nejde hrat na gitare cez komp a zaroven mat pusteny iny zvuk ?  (Prečítané 3638 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Kufor
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #15 kedy: 28. November , 2013, 01:12:07 »

Pravda, latencie to tiez pisalo niekedy vselijake, aj ked som ziadnu nepocitoval :)

mirostrat: Ja som to prave uz na zaciatku nastavoval podla notebooku, na ktorom to vzdy bezalo ako ma, ale aj tak mi to bolo na dve veci :) S tymi registrami sa mi to tiez viackrat stalo, preto som zacal pri reinstalaciach pouzivat RegCleaner, cez ktory par kliknutiami z registrov vymazem vsetky udaje daneho programu a mozem veselo instalovat nanovo Žmurk

Vyzera to, ze to ide, tak este raz dik, som moc moc rad, ze som sa s tym nakoniec neprplal zbytocne.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #16 kedy: 28. November , 2013, 01:14:21 »

a to pivo pre Rastisa ?  :)  Na zdravie!
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Kufor
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 28. November , 2013, 01:18:25 »

Aj dve, tri, kludne aj nejake to poldeci :D A za ochotu aj pre teba :)
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #18 kedy: 28. November , 2013, 01:20:30 »

ja už akože nepijem  :) takže dík , a čaf idem haji
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Kufor
nováčik
*

« Odpoveď #19 kedy: 28. November , 2013, 01:22:51 »

Akoze nemusis :D Bru noc, mne sa bude nastastie lepsie spat teraz :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #20 kedy: 28. November , 2013, 08:56:47 »

do buducna si stiahni nejaky DAW -  napr Reaper - ten je v podstate free a super. hod si tam 2 tracky - jeden bude tvoja gitara, na ktory zavesis GR ako VST plugin. do druheho si nahod kludne cely playlist z winampu.

vyhnes sa podobnym problemom.  Žmurk to je to, co sa ti aj rastis snazil na zaciatku naznacit
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #21 kedy: 28. November , 2013, 09:06:36 »

jo inam mne to funguje uplne rovnako, ze ak hram cez amplitube, tak potom mi winamp ani vlc ani youtube a vlastne hociaky iny prehravac na audio nejde.. je to normalne ak ma clovek v biose zakazanu onboard zvukovku a ide len cez externu/asio driver.. ak chcem hrat do podmazu, tak to robim tak, ze do amplitube priamo si natiahnem do druhej stopy celu tu zvukovu ukazku s podmazom, nedam na nu ziadny efekt a do prvej hram normalne s gitarou a vsetko je v poradecku..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 28. November , 2013, 09:12:40 »

jo inam mne to funguje uplne rovnako, ze ak hram cez amplitube, tak potom mi winamp ani vlc ani youtube a vlastne hociaky iny prehravac na audio nejde.. je to normalne ak ma clovek v biose zakazanu onboard zvukovku a ide len cez externu/asio driver.. ak chcem hrat do podmazu, tak to robim tak, ze do amplitube priamo si natiahnem do druhej stopy celu tu zvukovu ukazku s podmazom, nedam na nu ziadny efekt a do prvej hram normalne s gitarou a vsetko je v poradecku..
je to normalne ak to driver k tvojej zvukovke nepodporuje - volaju to, ze multi client. cize asio driver vie prehravat zvuk zviacerych zdrojov naraz. asio4all to nevie a nevie to ani vela komercnych zvukoviek. v podstate aj naco, ked z jedneho softu je to pohodlnejsie a bez problemov.

z mojej skusesnosti multiclient asio driver maju NI zvukovky (mam Komplete audio 6), Line6 vsetky, aj ta najlacnejsia (vsetky maju rovnaky driver)..
« Posledná zmena: 28. November , 2013, 09:23:15 od styrioci » Zaznamenané
Kufor
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 28. November , 2013, 10:27:22 »

Dakujem za tip, urcite vyskusam.  V tomto sa moc nevyznam, kedze pred zadovazenim tohto Behringera som hral klasicky cez kombo a prepajanie s PC som nejak neriesil, aj tak nebola na to potrebna vybava :)

Reaper nainstalovany, idem to skusit zapojit a poriesit tak, ako pisal styrioci, tj. GR cez VST.
Zaznamenané
Kufor
nováčik
*

« Odpoveď #24 kedy: 28. November , 2013, 13:33:02 »

Tak som to spojazdnil cez Reaper a je to super, mozem dokonca aj nahravat skresleny zvuk priamo z GR, co predtym nebolo mozne.

Akurat mi tam vadi jedna vec - v GR mam nastavene nejake "klavesove skratky", napr. stlacim medzernik a nastavi sa nejaky  skresleny preset, stlacim nieco ine, nastavi sa clean a pod., teda taka nahrada footswitchu :) Problem je vsak v tom, ze ak pripojim GR cez plugin, pochopitelne tieto skratky nefunguju.. Da sa to nejakym sposobom nastavit, alebo to uz by som chcel prilis moc? :)

Mozno natiahnut do Reapera GR skresleny aj clean osobitne a potom nejak medzi nimi prepinat stlacenim urciteho klavesu? Je to mozne?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #25 kedy: 28. November , 2013, 13:57:05 »

na svojom tracku, kde mas GR si nastav envelope krivky - taky maly button s lomenou krivkou - cca tak nejak to vyzera ^

tusim right click - vyberies si hockotry ovladatelny parameter z grafickeho rozhrania VST pluginu - ak mas tych pluginov viac, tak je tych parametrov na vyber tiez vela. (zaskrtni si aby bola dana krivka visible)

shift + click vytvaras body, kde sa ti ma zmenit hodnota, alt+click mazes

takto si mozes nastavit a "napresetovat" cely playlist bez toho aby si sa pri hrani dotkol hocicoho - menit kanaly, presety, nastavenia hodnot potakov v case etc etc..
« Posledná zmena: 28. November , 2013, 13:58:05 od styrioci » Zaznamenané
Kufor
nováčik
*

« Odpoveď #26 kedy: 28. November , 2013, 21:49:40 »

Tak ale to je este lepsie ako som cakal! Parada, som sa s tym pobavil a oddnes asi zanevieram na winamp :D Dik moc

Nakoniec som teda este aj rad, ze mi to vcera blblo, bez toho by som sa nedostal k takymto ficurkam :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.