Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. December , 2024, 18:29:22
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lampovy zosik blbne, koncove lampy nesvietia rovnako - poradte  (Prečítané 14977 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 24. December , 2013, 13:03:13 »

Garde odborník na china šunty - pds skladisko chinanov  Bavím sa skvele , No inak na tom niečo bude lebo už mi to zase hra nejak dobre , sice je to stale tichšie ako zvyklo ale už to nejak neblbe tak asi naozaj ta siet

* digging the grave vianoce.mp3 (1706.94 KB - stiahnuté 119 krát.)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #76 kedy: 24. December , 2013, 13:21:56 »

Garde odborník na china šunty 
tie tvoje poctive stare vyrobky su a boli vsetky do jedneho v 100% poriadku, nie?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 24. December , 2013, 13:22:17 od styrioci » Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #77 kedy: 24. December , 2013, 15:24:10 »

lenže ja ti tu nenairekam a mám funkčný amp Bavím sa skvele inak šťastné a veselé Na zdravie!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 24. December , 2013, 15:43:51 »

aaaaale netrep Garde ved Ty si hotový plačko s snehulienky - alebo že by dudroš ,pekne sviatky , Styri šlaka vieš ako by sa mi teraz zišiel ten nie 100% wah za tu cenu z tých rokov jaaaaaaaaaaaaaaj a iných ne 100% veciach neviem
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #79 kedy: 27. December , 2013, 09:59:25 »

možno to mala byť sranda , ale kus pravdy na tom je , pred-minulú sobotu vypadla v našej štvrti Ružinov  šťava na asi 2.5 hod , a v pribehu dňa posledný mesiac -dva zopárkrát , viem to podla monitora pc ,  a na Dolných Honoch je to už dosť bežné , no a raz mi žena volala , že nejak slabo svietia žiarofky a v sieti bolo nejakých 190 voltov , už si presne nepamatám a to podla mňa není dobré pre žiadne spotrebiče , žeby nejaká lobby po dohode ubrala šťávu a budeme furt kupovať nové aparáty ? chladničky ? telky ? toustovače ? http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_postav_seri%C3%A1lu_%C4%8Cerven%C3%BD_trpasl%C3%ADk#Mluv.C3.ADc.C3.AD_toustova.C4.8D
.... ale picu loby.
Seci maju dneska secko na elektriku... indukcne varne dosky ,elektricke truby ,umyvacky riadu a seci pekli kolace pred svatkama jak prekopnuty,cize elektrika hapala,lebo v tej dobe ked socializnus planoval siete a staval tie sidliska ,mal v grafoch skôr klesajucu tendenciu odberu nez stupajucu lebo si mysleli ,ze tranzistorove spotrebice nahradia lampove,lenze sa asi na nieco zabudlo  Bavím sa skvele a tak to fcil vypada, ze seci pridavaju dalsie a dalsie spotrebice ,nadstavuju sa baraky ,ale tie zakopane kable a trafaky nikto nevymeni za silnejsie ,cize to nezvlada.
A tak isto to je aj s cestami.
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 21:14:46 od brdo prvy » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 27. December , 2013, 10:33:06 »

teeeeeeeeeeeeeeeeeda kedže všetko mi ide ako zvuk je ok ma len to ide tichšie o dačo ako pred tým budu to stare lampy a ešte staršia siet  Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #81 kedy: 27. December , 2013, 11:27:23 »

aaaaale netrep Garde ved Ty si hotový plačko 

netrep a daj príklad Si píš!!!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #82 kedy: 27. December , 2013, 21:02:31 »

a nemóže to byť , že šecko rýchlo odchádza , že sa to pájkuje tou bezolovnatov pájkov ? že po čase tam v tých spojoch vznikajú trhliny  Fuuha zíram A tak isto to je aj s cetami , s cetami má byť s cestami ?
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 21:03:46 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #83 kedy: 27. December , 2013, 21:16:39 »

A tak isto to je aj s cetami , s cetami má byť s cestami ?
jasne  ze cestami Bavím sa skvele
co sa divis mojej lovencine?
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #84 kedy: 27. December , 2013, 21:29:17 »

no,  lebo mohlo to byť aj cesto na koláče , keď tolko pékli na tí svátky  :)
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
stevino179
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 02. Január , 2014, 10:39:36 »

tak som sa zas pohol , asi isto to bude preampovka , lebo som to zapol do prvého vstupu a zlleee strašný zvuk skreslenie tichučko to hralo a potom som to dal do druhého vstupu a zrazu sa rozjasnilo a hralo to ako ma , vie mi niekto pozriet podla schémy čo som sem myslím dával ake preampovy tam majú íst , bude to chciet asi komplet prelampovačku
PS: čaro powermixov ked odíde vstup máš ďalšie tri   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #86 kedy: 02. Január , 2014, 10:44:42 »

Pišta:-)))

Všetko najlepšie v Novom Roku:-)

A to si nemohol vyskúšať skôr?Huh!

Lampy sú tam ECC83. Je to tam v tej schéme pekne čitateľné:-)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 02. Január , 2014, 11:07:23 »

Dííík aj Tebe nech TI aj Vam všetkým víde všetko na čo si vzpomeniete ale myslite len na pekne veci  Na zdravie!
.... tak vidíš a to ma nenapadlo vyskušat vstupy / to je ako ked ma nenapadlo prepnut mofo s 3W na 30  No hanbím sa.. / , takže zhanam ECC83 musím kuknut koľko ich tam je asi 4 , predpokladám že tie nemusia byt sparovane alebo dačo --- ale aj tak to dam niekomu pre istotu pozriet ešte
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #88 kedy: 02. Január , 2014, 11:09:41 »

V každom vstupe je len jedna. Dokopy 4ks. Nemusíš meniť hneď všetky...:-)
Vymeň len tú jednu, ktorá je zlá:-)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 02. Január , 2014, 11:41:46 »

tak bude  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 23 otázok.