Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 13:22:34
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marshall DSL 50 v Blackstar HT-50  (Prečítané 4001 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
stepanovicd
pravidelný návštevník
Príspevkov: 163

« Odpoveď #15 kedy: 16. December , 2013, 19:45:31 »

Z Blackstaru to v klude dostanes, s tym ISF sa tam fakt da nastavit celkom slusna paleta zafarbeni. Alebo si vezmi nejaku staru JCM800 a dokrmuj ju nejakymi fajn krabickami a podla mna to bude mat najlepsi zvuk zo spominanych moznosti. :)

Na JCM bohužiaľ nemám, rozhodol som sa neísť pod určitý strop pokým by sme fakt nehrávali seriózne, t.j. častejšie skúšky, koncerty atď. Taktiež mi nevyhovuje jednokanál, a nakopávanie  (okrem sól) Bavím sa skvele
Zaznamenané

PRS SE Tremonti Custom
Mesa F-50
Morley Tremonti wah
jt-amps screamer 808
Marshall Regenerator
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #16 kedy: 16. December , 2013, 19:48:18 »

Práveže modernejší zvuk nehľadám, len o čosi viac gainu, nie moc.
a co mas teda kytaru/snimace ?

Pokud nechces pouzivat boost, tak je este moznost si nechat DSL modnut, at ma vic gainu, to bude podle ma otazka vymeny 2-3 odporu a mozna kondiku.

Jinak co vidim ty ceny DSL, tak se to od JCM800 zase o tolik nelisi.
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
stepanovicd
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 16. December , 2013, 19:49:56 »

a co mas teda kytaru/snimace ?

Pokud nechces pouzivat boost, tak je este moznost si nechat DSL modnut, at ma vic gainu, to bude podle ma otazka vymeny 2-3 odporu a mozna kondiku.

PRS Tremonti SE s Tremonti Treble a Bass myslím, že ten kobylkový je PRS modifikovaný Gibson 500T. Nad modovaním som pravdu povediac neuvažoval, uvidím po otestovaní toho Blackstaru, hádam už zajtra.
Zaznamenané

PRS SE Tremonti Custom
Mesa F-50
Morley Tremonti wah
jt-amps screamer 808
Marshall Regenerator
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 16. December , 2013, 19:51:16 »

Presne, JCM800 stare sa daju pri troche stastia splasit uz za cca 600-700 EUR. Su to este poctive aparaty s velkymi trafami a s podstatne konkretnejsim a dynamickejsim zvukom.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #19 kedy: 16. December , 2013, 19:52:03 »

neviem čo ti vadí na nakopávaní , ale neva , rieši to tak kopec gitaristov , a podla mňa je fakt najdoležitejšie jako - kto hrá a čo hrá a na čom hrá , každá jedna vec z toho reťazca je doležitá , a je to trocha mimo , že páči sa mi DSL , kludne je to aj dobré s nakopávačom ale som sa zaťal a nakopávat nechcem , tak chcem to iste čo DSL ale o dva dieliky gainu naviac  Fuuha zíram
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
stepanovicd
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 16. December , 2013, 19:53:54 »

neviem čo ti vadí na nakopávaní , ale neva , rieši to tak kopec gitaristov , a podla mňa je fakt najdoležitejšie jako - kto hrá a čo hrá a na čom hrá , každá jedna vec z toho reťazca je doležitá , a je to trocha mimo , že páči sa mi DSL , kludne je to aj dobré s nakopávačom ale som sa zaťal a nakopávat nechcem , tak chcem to iste čo DSL ale o dva dieliky gainu naviac  Fuuha zíram

som divný špekulant, keby som nebol, už by som mal dávno ideálnu zostavu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

PRS SE Tremonti Custom
Mesa F-50
Morley Tremonti wah
jt-amps screamer 808
Marshall Regenerator
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 16. December , 2013, 20:00:33 »

inak ani nakopana JCM 900 neni vobec zle. sice tu na ten aparat uz roky frflem, ale boli to poctive vyrobky a s pedalmi to vie uhrat vselico. a tiez nie su nijak drahe.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #22 kedy: 16. December , 2013, 20:09:13 »

DSL má málo gainu???Ty vole...Ja som žil až doteraz v presvedčení že ho má až až...
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #23 kedy: 16. December , 2013, 20:14:35 »

ono ale každý aparát keď nakopneš alebo pridávaš gain stráca dynamiku a je to viac a viac zahuhlané , od určitej pozície , záleží či chceš pridať ten gain kvoli zvuku alebo či sa ti lepšie hrá , tam je ten kompromis , či to je zrozumitelné čo hráš ale aby sa mi aj dobre hralo a radiť niekomu aparát je dosť mimo , šak aj starý gitaristi , keď bolo ešte málo značiek a zvukov , hrali hocikto na hocičo iné a už vtedy si dávali aparáty módovať
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 20:17:08 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
stepanovicd
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 16. December , 2013, 20:16:45 »

ono ale každý aparát keď nakopneš alebo pridávaš gain stráca dynamiku a je to viac a viac zahuhlané , od určitej pozície , záleží či chceš pridať ten gain kvoli zvuku alebo či sa ti lepšie hrá , tam je ten kompromis , či to je zrozumitelné čo hráš ale aby sa mi aj dobre hralo

presne to je moja výhrada voči gainu na DSL  Je to frajer
Zaznamenané

PRS SE Tremonti Custom
Mesa F-50
Morley Tremonti wah
jt-amps screamer 808
Marshall Regenerator
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #25 kedy: 16. December , 2013, 20:21:17 »

a však takto sa spáva každý aparát , aj skreslovacie krabičky , s tým nevyjebeš  Som metlak   http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=802300&page=1&kategorie=110400&nabpop=vse&region=&ins=25&order=  tento aparát poznáš ?
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 20:27:51 od mirostrat » Zaznamenané

stepanovicd
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 16. December , 2013, 20:32:23 »

a však takto sa spáva každý aparát , aj skreslovacie krabičky , s tým nevyjebeš  Som metlak   http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=802300&page=1&kategorie=110400&nabpop=vse&region=&ins=25&order=  tento aparát poznáš ?

Nepoznám, ale 100W na tie vôbec nejdem po skúsenostiach a iných výhradách
Zaznamenané

PRS SE Tremonti Custom
Mesa F-50
Morley Tremonti wah
jt-amps screamer 808
Marshall Regenerator
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #27 kedy: 16. December , 2013, 20:33:45 »

a s kolkátimi gitarami si to klátil do toho DSL ? lebo šak aj snímačov sú mraky
Zaznamenané

stepanovicd
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 16. December , 2013, 20:35:05 »

a s kolkátimi gitarami si to klátil do toho DSL ? lebo šak aj snímačov sú mraky

3 z toho jedna mala EMGčka (PRS Catanese) a s tou mojou a to má tiež vysoký výstup.
Zaznamenané

PRS SE Tremonti Custom
Mesa F-50
Morley Tremonti wah
jt-amps screamer 808
Marshall Regenerator
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #29 kedy: 16. December , 2013, 21:23:58 »

TS pred aparat a si vysmiaty jak leco..alebo potom modnut, velmi malo aparatov je robenych tak, aby boli uber tight na higain bez nakopavaca. navyse TS + lampovy crunch je proste kombinacia, ktora je rokmi overena a funguje. orezanie spodkov + mid bump a prevalenie vstupu nijak neojebes.. ani polovodicovym blackstarom
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 21:24:48 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.