Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 20:05:23
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: P: Fender USA vintage series 62 strat - "LACNO"  (Prečítané 3474 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 16. December , 2013, 23:40:33 »

Nedalo mi to tak chcem informovat pripadnych zaujemcov o kupu original USA Fender 62 stratocaster - vintage series v bielej farbe, ze tu na nasom malom Slovensku (TT) je aktualne na predaj jeden padelek, ktory je trochu nesikovne spraveny zo 60 Classic Player stratu Made In Mexico (http://www.thomann.de/de/fender_60s_classic_player_strat_rw_sb.htm). Teda nie je to USA Fender strat ale Mexico Fender strat, ktory uz ale nema napr. original SN (je tam dorobene SN v tvare E3....), nie je tam Made in Mexico ale je tam dorobeny hrdy napis "Made in USA" (ktory inak na vintage series gitarach nie je  Bavím sa skvele), refinish tela, 6 bodove uchytenie tremola oproti 2 bodovemu atd.

Co je na nom este za nejaku hodnotu je original Fender krk z Classic series stratu (jumbo prazce, 12 radius), original pickguard s CS 69 snimacmi, potenciometrami a prepinacom, original gig bag.

Inzerat je uz zmazany, ale mozno sa inou cestou dostane tato gitara niekomu do ruk.

Ak by mal niekto aj tak zaujem o gitaru pre seba tak za 250e - 300e by ju mohol kupit (teda na taku cenu som sa nakoniec dostal, ked som majitelovi vysvetlil podrobnosti).   Na zdravie!

Pre mna ta gitara uz nemala hodnotu, aj ked zvukovo je to lepsi mexicky strat.   Zdravíčko

No a kedze som sa uz viacej krat stretol na bazaroch s napodobneninami Fender gitar, za ktore pytali majitelia vela penazi a vydavali ich za original, tak ked bude mat niekto podozrenie, alebo bude chciet nieco "vyhodne kupit", kludne ma mozete kontaktovat. Ak budem vediet pomozem. Ak budete chciet aj nieco nove kupit, mozete ma ties kontaktovat mozno budem vediet poradit, usmernit spravnym smerom a nejedna sa len o Fender gitary, ale aj o Fender ampy.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 21:18:59 od rastis » Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #1 kedy: 27. December , 2013, 13:50:11 »

Mozes nam napisat odkial mas tieto info o tej ggitare? Vlastnil si ju? Ak to mas podlozene,tak hadam nemas problem zdovodnit.
Zaznamenané
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #2 kedy: 27. December , 2013, 16:53:01 »

Mozes nam napisat odkial mas tieto info o tej ggitare? Vlastnil si ju? Ak to mas podlozene,tak hadam nemas problem zdovodnit.

Zdovodnenie je jednoduche a intuitivne - skusenost.
Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 27. December , 2013, 17:12:13 »

Poznas ju osobne,alebo mas od niekoho info? Jedno z toho urcite,ina moznost nie je. Veci ako prerobene uchytenie tremola a nasledny refinish,snimace ked predavajuci vobec netusi,prerobene ser.num. ked ani nebolo vyfotene..toto nemas ako vediet,ked si r tou gitarou nemal iny kontakt ako cez tento inzerat. Kto to teda prerabal?
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 17:17:51 od PanTau » Zaznamenané
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #4 kedy: 27. December , 2013, 20:05:28 »

Poznas ju osobne,alebo mas od niekoho info? Jedno z toho urcite,ina moznost nie je. Veci ako prerobene uchytenie tremola a nasledny refinish,snimace ked predavajuci vobec netusi,prerobene ser.num. ked ani nebolo vyfotene..toto nemas ako vediet,ked si r tou gitarou nemal iny kontakt ako cez tento inzerat. Kto to teda prerabal?

Pozri ked ti prejde cez ruky cca 100 fenderov (od 60 rokov do sucastnosti) a bude to pre teba strat naj gitara o ktoru sa budes pomerne intenzivne zaujimat, tak to rozpoznas v priebehu 5 minut tak ako ja. Proste som mal Fender Casic player strat tak ako mnoho inych a teda viem pomerne rychlo identifikovat, co je zac konkretna gitara. Teda ked sa bavime o stratocasteroch, lebo mna uz zaujima v podstate len tento nastroj.

Takze este raz a po lopate - info mam od seba a dam ruku do ohna, ze to je tak ako som napisal. A kto to prerabal netusim, nakolko podla vsetkeho to predavajuci ties nevedel a zdal sa mi seriozny, nie ako napr. par chalanov co poznam aj tu z fora. Urcite vies koho napr. mam na mysli Bavím sa skvele.

Ved skus sa napr. informovat u Progiho na nejaky Gibson a ver tomu ze tu tasko najdes niekoho kto o tychto gitarach vie viacej ako on a co ma zaraza je fakt ze aj z fotky vie toho vela identifikovat. Ja musim gitaru drzat v ruke a vzdy si na nej aj zahrat.

Inak idem po zvuku a vzdy skusam ako gitara znie (tak ako aj tento strat), preto sa mi pacia napr. aj nashgutars straty, ktore povazujem za velmi vydarene straty na urovni minimalne Fender custom shop nastrojov.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 30. December , 2013, 07:39:38 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 27. December , 2013, 20:28:49 »

Tak mi povedz aky je rozdiel medzi telom 62ky a claric player,ked je prerobene tremolo a nevidis pod pickguard. Tiez ako vies co je na hlave za ser.num. ked anh nebolo v inzerate. Dalej odkial vies,ze su tam 69 snimace,ked majitel nevie ake tam su? Nevypisuj blbosti o znalectve,ty tu pises to,co od pohkadu vidno nie je. Ide mi len o to odkial beres tu istotu. Pod bn po bode. Fakt sa to nikomu inemu nezda divne,len mne?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 27. December , 2013, 20:32:59 »

ja to tu citam a citim sa jak blb, nevidim ziadnu gitaru, nic, nikde, akurat tu ktosi pise zasvetene informacie a ktosi iny im moc nedoveruje, takze super tema  Bavím sa skvele
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 27. December , 2013, 20:33:09 »

A pisal si hore,ze pre teba memala hodnotu aj ked je to zvukovo lepsi mexican,to mas tiez od pohladu?  ?§!.
Zaznamenané
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #8 kedy: 27. December , 2013, 20:34:05 »

Tak mi povedz aky je rozdiel medzi telom 62ky a claric player,ked je prerobene tremolo a nevidis pod pickguard. Tiez ako vies co je na hlave za ser.num. ked anh nebolo v inzerate. Dalej odkial vies,ze su tam 69 snimace,ked majitel nevie ake tam su? Nevypisuj blbosti o znalectve,ty tu pises to,co od pohkadu vidno nie je. Ide mi len o to odkial beres tu istotu. Pod bn po bode. Fakt sa to nikomu inemu nezda divne,len mne?

Niektory ludia su proste nepoucitelny a stale sa budu prejavovat tak ako ty. Skoda reagovat na tvoje prispevky a aj som dlho rozmyslal ci vobec budem reagovat ale v tomto som nepoucitelny lebo stale verim ze raz uz budes konecne normalny. Mozno sa toho dozijem. Prosim ta zmaz si vsetky tvoje prispevky z tohoto "inzeratu" - vycisti ho. Dakujem.
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 20:35:48 od Stano » Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 27. December , 2013, 20:35:54 »

Bola tu v inzerate tema o jednom padelku,ktory moze byt padelok,ale veci ktore stano pise sa nedali z inzeratu zistit,tak som sa pytal odkial ich ma.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #10 kedy: 27. December , 2013, 20:36:45 »

ale tam bol aj ten povodný inzerát akože US strat a Stano hovorí , že je to mexiko prerobené a ten tam už neni , tiež neviem jak to šecko mohol vediet aj ako to hrá podla fotky ÓÓÓ , kua a ja by som ani SX možno nerozoznal keby tam bolo Fender , kokso padelok pekné slovíčko  :)
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 20:37:56 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #11 kedy: 27. December , 2013, 20:37:42 »

Bola tu v inzerate tema o jednom padelku,ktory moze byt padelok,ale veci ktore stano pise sa nedali z inzeratu zistit,tak som sa pytal odkial ich ma.

Tak sa skus trochu zamysliet, podrobne si este raz precitaj co som napisal a mozno ti svitne odkial ich mam.  Na zdravie!
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 27. December , 2013, 20:39:53 »

Nemam preco ich mazat,chcem to uviest na pravu mieru. Ja netvrdim,ze to nie je tak ako pises,len chcem vediet odkial beres istotu. Napis aspon ako vies,ze su tam 69.
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 27. December , 2013, 20:42:48 »

Niektory ludia su proste nepoucitelny a stale sa budu prejavovat tak ako ty. Skoda reagovat na tvoje prispevky a aj som dlho rozmyslal ci vobec budem reagovat ale v tomto som nepoucitelny lebo stale verim ze raz uz budes konecne normalny. Mozno sa toho dozijem. Prosim ta zmaz si vsetky tvoje prispevky z tohoto "inzeratu" - vycisti ho. Dakujem.

To co davas za splechy?  Napis mi odkiacl vies, ze su to 69 snimace, odkial vies, ze je to prerobene na iny napis, ked v inzerate take foto ani nebolo a ako vies, ze je to telo prerobene na 6 srobov z dvoch a refinishovane. V com je rozdiel v konturach 62 RI a clasic player a mame to vyriesene a ja to kludne premazem.
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 20:45:22 od PanTau » Zaznamenané
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #14 kedy: 27. December , 2013, 20:43:45 »

Nemam preco ich mazat,chcem to uviest na pravu mieru. Ja netvrdim,ze to nie je tak ako pises,len chcem vediet odkial beres istotu. Napis aspon ako vies,ze su tam 69.

Tak sa skus trochu zamysliet, podrobne si este raz precitaj co som napisal a mozno ti svitne odkial ich mam.    Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.