rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 28. December , 2013, 00:26:46 » |
|
sorry za toho kokota bro. ale k veci,na slovensku stoji hudba za prd. maximalne by som pocuval : paru,ppe a pbp ale aj tak si myslim ze slovenska hudba stoji za nic...ako napr. ten smajda ktory bol rozoberany vo vedlajsej teme
ja si myslim, ze aj dnes vznika kopec dobrej hudby, aj na Slovensku. tutok na fore sa nedavno spominala kapela Persona Grata, je to slovenske, pozname odtial chalanov, nedavno odohrali vraj skvely koncert... a opat zo Slovenska, opat chalani co ich pozname z fora - Symbiosis. nahrali skvely album, taky svojsky modernejsi metalek... ... ... a keby som sa hecol, tak este zo jednu sucasnu nasu kapelu dam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 28. December , 2013, 00:27:47 » |
|
su pojebane Vanoce, majte sa radi , uf pekne , nervozita je zrkadlo dnešnej doby , netreba sa ku nej pripájať mne sa lúbi totok a kopec ďakších http://bandzone.cz/noisecut?at=info a na FM-ku púšťajú aj svk muzičku a výborné veci tam sú , niektoré , napr . to ta ta ra ta tata , ra ta ta ta ta ta
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2013, 00:31:17 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 28. December , 2013, 08:08:35 » |
|
sorry za toho kokota bro. ale k veci,na slovensku stoji hudba za prd. maximalne by som pocuval : paru,ppe a pbp ale aj tak si myslim ze slovenska hudba stoji za nic...ako napr. ten smajda ktory bol rozoberany vo vedlajsej teme
hovoris o srackach a tie kapely co si vymenoval oznamuju pre mna pivne prestavky na festoch..zacni este so zivymi kvetami, to tu bude veselo zas...
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2013, 08:09:22 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 28. December , 2013, 08:39:36 » |
|
mne sa páči tá pesnička Stano od tuším Billy Barman , len moc nechápem tomu textu , on mu vykopal jamu pod horou ? no a koniec tej pesničky je úplne fasa , tie dvojhlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 28. December , 2013, 10:07:18 » |
|
to ste sa moc nehecli len 3 strany.. ocenil som ze invektivy padli pomerne rychlo to bolo super.. najhorsie na takejto teme je ked clovek vybera medzi dvoma kapelami aby vyzeral jak velky chlap, ale podvedome inklinuje k Myley Cyrus.. taka ta latentna homosexualita.. hlavne len nech mam co ukazat rodicom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 28. December , 2013, 10:20:23 » |
|
Mam pocit ze tato vznikla ako cista frustracia z uz dlhodobej nudy na fore, chybaju tu rozbroje, necudoval by som sa, keby bol tuna Ted, Progac pod inym nickom. Ale inak pokojne pokracujte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 28. December , 2013, 10:53:47 » |
|
Mam pocit ze tato vznikla ako cista frustracia z uz dlhodobej nudy na fore, chybaju tu rozbroje, necudoval by som sa, keby bol tuna Ted, Progac pod inym nickom. Ale inak pokojne pokracujte hento sa nanho nehodi, skor by som ho tipoval na martu v teme o smajdovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 28. December , 2013, 11:53:05 » |
|
Za tymto tentoraz nie som, ale mate pravdu, je tu riadna nuda.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. December , 2013, 12:25:24 » |
|
Za tymto tentoraz nie som, ale mate pravdu, je tu riadna nuda. no veď ani s tebou už nieje sranda, čo bývala.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. December , 2013, 13:07:34 » |
|
a co trolling? mozno trolling je odpoved.
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 28. December , 2013, 13:50:58 » |
|
Prave som pozrel z nudy cream v royal albert hall z 2005 a silne velmo silne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 28. December , 2013, 14:10:46 » |
|
to čo je toto Ted keby ťa zaujímalo ja som si vybral
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 28. December , 2013, 16:28:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 28. December , 2013, 16:30:00 » |
|
A inak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. December , 2013, 17:24:54 » |
|
To mas pomylene. V Yardbirds a Blind Faith hral na Tele...
Nebavime sa tu nahodou o Cream?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|