Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 16:37:56
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zvuky podobne hrkaniu v koncovych lampach co to je?  (Prečítané 4399 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #15 kedy: 12. Január , 2014, 17:10:35 »

skus dat hlavu nie na bednu ale niekam mimo nej, ci to hrka aj vtedy
je to Combo Bavím sa skvele
Zaznamenané
faki
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #16 kedy: 12. Január , 2014, 18:15:24 »

Hrkaju, pretoze su v kombe dolu hlavou a repro ti ich rozkmita.
Toto si vyskusaj nasadit na vykonove lampy, mali by prestat hrkat:
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #17 kedy: 12. Január , 2014, 20:51:01 »

To asi moc nepomôže.Hrkajú preto,lebo je asi už trošku volnejší systém,potom sú mikrofonické a robí to neplechu.Treba ich vymeniť.Ako dlho ich tam máš?
Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #18 kedy: 12. Január , 2014, 21:13:06 »

Podla vsetkeho to vyzera tak, ze su jednoducho uz vytahane, teda vymenit a tieto si nechaj do rezervy.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #19 kedy: 15. Január , 2014, 13:19:13 »

tie systemi lamp su uchytene na tenkych sludovych podlozkach ktore ho na tesno drzia v tej banke lelktronky a ked tie aparaty muzikanti vozia kade tade v zadnom kufri jak pitel srotu pro svine ,tak sa casom ta tenka a krehka sluda vymlati a potom to robi hentaku sarapatu.Ja aparaty vozim vyhradne na zadnom sici auta alebo aspon na hrubom molitane ,lebo tie lampy dostavaju strasnu nakladacku po tych nasich cestach.
Môzes si tam strcit aj neviem ake vypapane lampy ,pokial s tym bude zaobchadzat jak s handru tak ti dho nevydrzia.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 15. Január , 2014, 13:23:25 »

tie systemi lamp su uchytene na tenkych sludovych podlozkach ktore ho na tesno drzia v tej banke lelktronky a ked tie aparaty muzikanti vozia kade tade v zadnom kufri jak pitel srotu pro svine ,tak sa casom ta tenka a krehka sluda vymlati a potom to robi hentaku sarapatu.

Cize to je skor mechanicke poskodenie? Ma to nutne aj vplyv na zvuk (mimo toho ze to moze reagovat na vibracie trebars ked je amp vypeceny na bedni)?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 15. Január , 2014, 13:56:13 »

Cize to je skor mechanicke poskodenie? Ma to nutne aj vplyv na zvuk (mimo toho ze to moze reagovat na vibracie trebars ked je amp vypeceny na bedni)?
ked ti do pocuvania platne bude suchotat z novinami ,ma to vlyv na zvuk ?
... neviem jak teba ,ale mna rusi secko co tam nema byt.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #22 kedy: 15. Január , 2014, 13:58:25 »

ked ti do pocuvania platne bude suchotat z novinami ,ma to vlyv na zvuk ?
... neviem jak teba ,ale mna rusi secko co tam nema byt.

Mne to kedysi robila tiez jedna koncova lampa pri vysokych hlasitostiach, ale iba ked som mal hlavu na bedni a pri basovych tonoch, ked boli samozrejme vacsie vibracie. Inak ked som dal hlavu prec z bedne, tak bolo po probleme, tak preto som sa pytal.  :)
« Posledná zmena: 15. Január , 2014, 14:00:00 od proghopik » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1038

...

« Odpoveď #23 kedy: 15. Január , 2014, 14:13:49 »

aj mne počuť takto lampy v kombe. cinkajú od vibrácií... dúfam, že mi nevypadnú.. ten kovový pliešok  čo tu bol spomenutý užívateľom Fakim pomôže?
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #24 kedy: 15. Január , 2014, 14:15:59 »

ja by som to vnutro cele vystriekal polyuretanom.. potom sa to nepohne.. obcas riadne vystriekat je viac ako nechat len tak if you know what i mean..
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 15. Január , 2014, 14:22:32 »

aj mne počuť takto lampy v kombe. cinkajú od vibrácií... dúfam, že mi nevypadnú.. ten kovový pliešok  čo tu bol spomenutý užívateľom Fakim pomôže?
nepomoze
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1038

...

« Odpoveď #26 kedy: 15. Január , 2014, 14:24:08 »

tak drbem do toho. vnímam to len vtedy keď hrám sám. Deje sa to len pri určitých frekvenciách a nie až tak veľa...
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.