Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 05:43:37
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ktorú gitaru ?  (Prečítané 4141 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
JohnConnor
nováčik
*
Príspevkov: 9

« kedy: 17. Apríl , 2014, 23:02:53 »

Čaute, chcel by som sa vás spýtať akú gitaru by ste poradili ? Som začiatočník, doma mám SX stratocaster ale ten predávam a chcem kúpiť niečo na tvrdšie žánre. Samozrejme kupujem už používané. Cena asi do 150 €. Mám vybratých zopár kúskov.
http://hudba.bazos.sk/inzerat/36274187/IBANEZ-GIO-GRG07LTD2-elektricka-gitara.php
http://hudba.bazos.sk/inzerat/36697640/Ibanez-RG-270.php
http://hudba.bazos.sk/inzerat/35908689/Ibanez-GRG-170-DX-cierna.php
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #1 kedy: 18. Apríl , 2014, 06:11:26 »

Nazdar! Vitaj na fóre.  Na zdravie!
Z tých možností je to viac menej jedno. Ale asi by som sa vyhol lacnej gitare z FloydRose tremolom, pretože to nemôže fungovať.
Kedysi som mal tú 170-ku a hralo sa na nej celkom dobre. Len tie snímače boli slabé. Ale pre začiatočníka to nie je zlá voľba.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #2 kedy: 18. Apríl , 2014, 07:19:08 »

Kup si 170-tku za kilo z bazara (hudba.bazos.sk) a za zvysnych 50€ do nej dokup nejaky rozumny kobylkovy snimac (napr. DiMarzio Tonezone)  Na zdravie!

Budes spokojny.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 18. Apríl , 2014, 07:25:26 »

Snimac mas tu aha:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=832172

Do tej gitary bude idealny. Nechaj si ho poslat. Predava ho byvaly clen fora, takze by ti to malo dorazit ok.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 18. Apríl , 2014, 09:12:04 »

John Connor? Syn Sary Connoroveee?  Fuuha zíram

den kedy Skynet precitol......
Zaznamenané

JohnConnor
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 18. Apríl , 2014, 09:26:57 »

Vítam a ďakujem za odpovede :) a čo hovoríte na tu GRG07LTD2 ? Podľa mňa za tú cenu je to celkom fajn voľba. A teda čo sa týka tej RG 270 s Floyd Rose, tak tu teda vylučujem :). Najlepšie by bolo nájsť niečo z Bratislavy, lebo cestovať s gitarou mimo mesta sa mi zrovna moc nechce  ha ha ha už dokonca aj tá 170ka je z Pezinka... a chcem sa zmestiť najradšej aj do takého rozpočtu aby som kúpil aj nejaké menšie kombo na doma a nech to má aspoň Gain, lebo to čo mám doma je šrot bez Gainu... Inak čo sa týka tej mojej zostavy čo predávam tak tu máte môj inzerát : http://hudba.bazos.sk/inzerat/36758440/Gitarovy-set-SX-Stratocaster.php

kaolko: niekto tu pozeral terminátora že ?  ha ha ha Mám rád tu prezývku  ha ha ha
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2014, 09:42:59 od JohnConnor » Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 143

« Odpoveď #6 kedy: 18. Apríl , 2014, 10:00:50 »

Nazdar, a 7-čku nechceš ? Tiež vhodna na tvrdšie štyly, dokonca nemusis dokupovať snimace ako ti radili lebo aj tovarenske su fajn...

a dam ti ju za prijatelnu cenu :)
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2014, 10:01:11 od Dugerr » Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #7 kedy: 18. Apríl , 2014, 10:13:41 »

Pockaj radsej do pondelka. Vysibes nejake peniaze navyse  Bavím sa skvele a kup si nejaku aspon co stala 500-600 povodne. Take chodia na bazosoch aj okolo 200e alebo si vycekuj na nejakom E-shope aj v cechach ci nemaju nejaku 40+% zlavu na nejaku. Hentie co si poslal su kvalitativne velmi blizko tej tvojej SX az na tu 270ku ale ne o moc. To by si skakal z blata do blata.
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2014, 10:14:33 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
JohnConnor
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 18. Apríl , 2014, 11:33:10 »

Dugerr: Díky za ponuku, ale na 7-cku si ešte netrúfam  ha ha ha

Yugi00: No zase až tak moc nevyšibem  ha ha ha a čo sa toho týka tak na domáce hranie mi stačí aj niečo lacnejšie, i keď to neni nejaká extra kvalita ale určite to bude lepšie ako to SXko  :)
Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 18. Apríl , 2014, 12:16:19 »

Dugerr: Díky za ponuku, ale na 7-cku si ešte netrúfam  ha ha ha

Yugi00: No zase až tak moc nevyšibem  ha ha ha a čo sa toho týka tak na domáce hranie mi stačí aj niečo lacnejšie, i keď to neni nejaká extra kvalita ale určite to bude lepšie ako to SXko  :)

Z vlastnej skusenosti viem že je hluposť spraviť maly krok vpred, neviem ako dlho hraješ ale ked ti teraz už nestači SX(ktora by podla tvojich slov tiež mala stačiť na domacie hranie) kupiš si niečo len o trocha lepšie a o pol roka ju budeš predavať a znova kupovať niečo lepšie. Ja som tak vystriedal asi 7 gitar stale len maly krok vpred, dokopy som dal za gitary tolko že ak by som si kupil niečo za 1000€ tak mam jednu gitaru do teraz...a nemiesto toho som kupoval "sračky" a teraz chcem znova niečo lepšie... tiež som nemal žiaden prijem alebo minimalny čiže som nechcel alebo nemohol dať do gitary viac penazi, ale vravim ti že budeš lutovať. Moja prva gitara bol totalny odpad behringer, potom som mal B.C rich warlock, potom som ju vymenil za ASM, potom som mal Basu SX, potom som kupil drevo v tvare gitary a spravil si z neho hrajuce drevo v tvare gitary s tym, lebo som si chcel gitaru spraviť sam... potom som kupil ten Cort 7-čku, potom som šiel do zahraničia kupil si na "domace hranie" lacny telecaster ktory som už predal a teraz sa jej chcem zbaviť a kupiť bud Sterling JP, alebo niejaky fender , Ibanez prestige... atď  

Tym ta nechcem odhovarať od kupy tych gitar čo si tu hodil ale spraviš hluposť a dobre ti radia kup niečo aspon za 200-250€... určite niesi taky bohaty aby si kupoval lacne veci...
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2014, 12:17:27 od Dugerr » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #10 kedy: 18. Apríl , 2014, 13:01:49 »

i keď to neni nejaká extra kvalita ale určite to bude lepšie ako to SXko  :)

To nemusi byt tak uplne pravda :) Tie najlacnejsie ibanezy su vlastne to iste co SX, iba to je metalove a su tam ine snimace - namiesto singlov tam mas dva humbuckre. Pocitovo to bude taka ista lacna gitara. Ak sa chces posunut dalej, tak naozaj radsej pockaj a kup si gitaru ktora nebude absolutny lowend, ked uz jeden mas. Pri dnesnych cenach na bazaroch kupis napr. za 300e Gibson SG special faded, co uz je absolutne ina liga ako tie co si postol, aj Ibanezy mas okolo 250-300 uz slusne. Druha vec je, ze ak do tej gitary nechces investovat viac ako stovku asi by som kupil to co sa mi dizajnovo najviac paci :) Kvalita to bude rovnaka cize velmi nizka
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #11 kedy: 18. Apríl , 2014, 13:09:55 »

John Connor pretiahol vlastnu matku aby sa v buducnosti narodil ? ci ako to bolo ?
Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 18. Apríl , 2014, 13:30:18 »

John Connor pretiahol vlastnu matku aby sa v buducnosti narodil ? ci ako to bolo ?

si blby, mysliš že teraz odomna kupi gitaru ?  ?§!.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #13 kedy: 18. Apríl , 2014, 13:41:25 »

Ak uz chces za malo penazov tak ber jednoznacne toto. Pred par rokmi stali skoro 17000sk
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=831216&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=datum
Zaznamenané

Im a little princess
BrokenWings
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 18. Apríl , 2014, 14:08:24 »

Týpek to predáva jak lacno... len treba dať bacha na pražce, krk, hrdzu a tremolo  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 22 otázok.