beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 15. December , 2011, 10:36:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. December , 2011, 10:48:26 » |
|
Lebo mozno aj on si myli struny ked sa nesustredi Alebo to dava naladit otrokovi vzadu za bednami... Alebo proste chce zamachrovat, ze na to ma a ma MM aj v inych farbach (a este aj zadarmo)
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 15. December , 2011, 11:02:19 » |
|
alebo EBMM john petrucci musicman BFR 7icku..walnut burl som teraz videl za 2000usd na sevenstring.org a nemusis ani gitary prehadzovat daj link
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 15. December , 2011, 13:15:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 15. December , 2011, 20:18:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 19. December , 2011, 09:17:37 » |
|
No pani, tak som si teda nechal toho scheftera (furt neviem ci to spravne pisem). Aj ked: hral som s nou vcera na skuske a mam zatial problem vyrobit na nej nejaky zvuk. Ak chcem aby bola zrozumitelna - furt mi hra take - stredovysky - jednoducho furt mi to znie dost plechovo alebo akokeby som mal aparat z plastu. Pisem o skreslenom zvuku, a je v zasade jedno ci pri malom alebo velkom skresleni. Cisty zvuk je uzasny - je jedno co nastavim, furt je pekny a zrozumitelny. Mozno - len nove struny a zvyknut si na to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ozzyc
náhodný pocestný
Príspevkov: 123
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 19. December , 2011, 10:26:16 » |
|
No pani, tak som si teda nechal toho scheftera (furt neviem ci to spravne pisem). Aj ked: hral som s nou vcera na skuske a mam zatial problem vyrobit na nej nejaky zvuk. Ak chcem aby bola zrozumitelna - furt mi hra take - stredovysky - jednoducho furt mi to znie dost plechovo alebo akokeby som mal aparat z plastu. Pisem o skreslenom zvuku, a je v zasade jedno ci pri malom alebo velkom skresleni. Cisty zvuk je uzasny - je jedno co nastavim, furt je pekny a zrozumitelny. Mozno - len nove struny a zvyknut si na to.
možno len tie struny, ale zrejme aj tie snímače v tom majú "prsty"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 19. December , 2011, 11:37:13 » |
|
Hm... ale tak prave s tym charakterom ako si popisal, by sa to malo spravat tak, ze to nebude zahuhlane. Takze skus struny, pripadne vymenit aparat Daj to priamo do Mesy bez GT10 a uvidis to v pravdivejsom svetle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 19. December , 2011, 14:12:11 » |
|
inak hej tiez pravda ze treba to skusit priamo do zosika.. a inak ten demon 7 su fajn gitary jedine co tam nehra dobre su tie snimace.. tam kebyze drbne clovek emg 707tw alebo blackouty tak to hra o triedu lepsie.. lebo s plechovym zvukom som u schecterov nikdy problem nemal.. inak nemas tam nizky dohmat ze by to vytvarala rezonancia strun o prazce taky ten zvuk?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. December , 2011, 14:35:06 » |
|
Hm... ale tak prave s tym charakterom ako si popisal, by sa to malo spravat tak, ze to nebude zahuhlane. Takze skus struny, pripadne vymenit aparat Daj to priamo do Mesy bez GT10 a uvidis to v pravdivejsom svetle Hej hej, skusal som, stale som tam pocul ten umely zvuk. A navyse tie moje F50 kreslia tak divne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 19. December , 2011, 14:36:46 » |
|
inak hej tiez pravda ze treba to skusit priamo do zosika.. a inak ten demon 7 su fajn gitary jedine co tam nehra dobre su tie snimace.. tam kebyze drbne clovek emg 707tw alebo blackouty tak to hra o triedu lepsie.. lebo s plechovym zvukom som u schecterov nikdy problem nemal.. inak nemas tam nizky dohmat ze by to vytvarala rezonancia strun o prazce taky ten zvuk?
No struny su prijemne nizko, clovek predchadzajuci majitel ju velmi pekne nastavil. Ale nerezonuju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. December , 2011, 14:31:37 » |
|
Hej hej, skusal som, stale som tam pocul ten umely zvuk. A navyse tie moje F50 kreslia tak divne.
Hm... Tak si to skus porovnat s MM na inych aparatoch, napr. aj u nas. Nech vies objektivne rozhodnut, ci je chyba v snimacoch alebo vo vasom prijimaci, alebo ano aj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 20. December , 2011, 14:40:47 » |
|
uplne v pohode to moze byt tak ze dana gitara si nesedi s danym zosikom na dany styl kapely.. to je cele.. pokial ten umely zvuk s tym MM nebol a teraz je tak tam bude asi nieco... ja bych povedal ze snimace to su
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pel
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 20. Apríl , 2014, 19:24:33 » |
|
Zdravím, oživujem túto tému prechádzam na 7mičku a mám možnosť kúpiť Ibanez RGA7 pod 400 éčok, oplatí sa? počítal som že sú to fajn gitary za dobrú cenu, tak sa informujem. Prípadne ak viete o inej alternatíve do tých 400-500e tak dajte vedieť diky
|
|
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2014, 19:44:41 od Pel »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 21. Apríl , 2014, 08:24:22 » |
|
Zdravím, oživujem túto tému prechádzam na 7mičku a mám možnosť kúpiť Ibanez RGA7 pod 400 éčok, oplatí sa? počítal som že sú to fajn gitary za dobrú cenu, tak sa informujem. Prípadne ak viete o inej alternatíve do tých 400-500e tak dajte vedieť diky sem tam sa na bazaroch objavi rg1527 do 500€. Je to uz rada prestige a fak neskutocna gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
|