Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 05:41:47
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ktorú gitaru ?  (Prečítané 4140 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
JohnConnor
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #30 kedy: 18. Apríl , 2014, 21:23:58 »

BrokenWings : Nemal som ich ešte v ruke, no aspoň podľa video recenzii hraje ta 170DX celkom slušne :) a čo som pozeral tak ani tá 07LTD2 nevypadá zle :) pre začiatočníka to podla mňa aj stačí.

styrioci : Hej a budú sa čudovať kam zmizli všetky peniaze  ha ha ha ale zase na druhú stranu frajerka ma v tom podporuje, to len rodičia sú taký že ma od toho odhovárajú  ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #31 kedy: 18. Apríl , 2014, 21:27:23 »

A riesit "miniHB" pre zaciatocnika do SX stratu? Bude to chciet 500k pot + prekopat elektroniku  a to si sam asi nespravi.

v tom by som nevidel ziaden problem. na potak by som sa vysral a jaka ina elektronika na prekopanie ? :)
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #32 kedy: 18. Apríl , 2014, 21:31:54 »

Rasto: Bez normalneho potu to nebude hrat normalne. Wiring treba spravit tak, ze 250k obsluhuje neck a middle, aby neboli uskriekane a 500 sa stara o bridge. Clona je zapojena iba na neck a middle.

JC: Vycackanej gitare by som v tejto triede neveril :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #33 kedy: 18. Apríl , 2014, 22:12:24 »

moj nazor je, ze vplyv potaku sa precenuje. nie ze by to nebol rozdiel, ale zasadne veci ja vidim idne, ako v potaku. mal som aj take, aj take a nikdy som nemal problem, ze by som to musel nejak vazne riesit...
Zaznamenané
JohnConnor
nováčik
*

« Odpoveď #34 kedy: 18. Apríl , 2014, 22:17:23 »

BrokenWings : Tak tu znie celkom slušne ... chalan píše že to je GRG07LTD2 ale nevyzerá tak  ha ha ha takže neviem teraz...
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #35 kedy: 19. Apríl , 2014, 06:38:28 »

je pekné že poslúchaš aj rodičov, ale Ty vieš ako vážne ťa to zaujíma, ak by to mal byť len nejaký rozmar poslúchni rodičov, ak sa chceš hraniu venovať vážnejšie, tak sprav podľa svojho, brigáda, našetri a kúp niečo poriadne
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 19. Apríl , 2014, 11:21:14 »

kebyze pocuvnem rodicov v 16tich co mi davali do hlavy picoviny v style ze.. gitara? to naco? kolko ti to vydrzi zas pol roka jak vsetko? tak by dnes bolo vsetko uplne inak.. mal by som asi aj o 100 evri viac jak teraz, aj vela volneho casu na krizovky aj cas pozerat panelak..  Bavím sa skvele chapeme sa :)

normalne nebud lemra, najdi si brigadu ja som od 15 rokov brigadoval, viem co to je zarobit na zahranicny voz..
Zaznamenané

JohnConnor
nováčik
*

« Odpoveď #37 kedy: 19. Apríl , 2014, 22:39:35 »

Je ťažké odporovať mojim rodičom, otec vraví že bol taký istý. Mal bass gitaru a tiež veľké sny ale aj tak s tým nakoniec skončil. A proste nechce aby som urobil takú istú chybu, aby som zbytočne nemíňal peniaze.  ha ha ha ale asi to skúsim risknúť s tou 170DX :). Inak brigádu mám teda je to niečo trošku viac, keďže mám viacej koníčkov ako len gitaru. Momentálne sa venujem aj spracovaním grafiky pre jednu firmu.
Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 143

« Odpoveď #38 kedy: 20. Apríl , 2014, 11:54:16 »

Je ťažké odporovať mojim rodičom, otec vraví že bol taký istý. Mal bass gitaru a tiež veľké sny ale aj tak s tým nakoniec skončil. A proste nechce aby som urobil takú istú chybu, aby som zbytočne nemíňal peniaze.

Aj sa tvojemu otcovi pacia brunety a ty si najdes blondynu tiez ta bude odhovarat ze v mladosti mal blondynu a nevyslo mu to s nou aby si na nej nemynal peniaze a cas ?  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.