Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 22:53:57
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 104129 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #45 kedy: 15. Február , 2006, 15:32:13 »

jo tak toto sa mi paci Žmurk  ta roznorodost pristupov k tomu istemu podkladu. stagemaster: imho si mal strasne hutny zvuk, tu basu v podklade si dost uzemnil. ale inak moc fajn, pekne ti to hra. citit ze sa tomu venujes. mam rad obcas ten spevny feeling tvojej gitary.
progrocker: ten vintage sum na zaciatku je cool :) taky viac rock n rollish pristup, tiez sa mi paci, a zvuk je paradny, len mi pride trochu zastrety
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #46 kedy: 15. Február , 2006, 15:52:03 »

Dik. :) Zvuk je hrozny, lebo som to nahraval uplne ticho cez Boss OD3 pedal a s headset mikrofonom, takze ten sum a zastrety mrtvy zvuk je kvoli tomu.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #47 kedy: 16. Február , 2006, 00:42:28 »

Diky, no veru, az moc hutny je ten zvuk...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #48 kedy: 16. Február , 2006, 01:01:57 »

bubla15 napísal:
Citácia
mal som gitaru linkou do pc, len tak na cisto aby som okolie nerusil a ze nahram cosi do toho tracku. na tu rychlu pasaz som sa nechytal ani oblukom, tak som si ju dovolil odstrihnut Žmurk

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/hmmm.mp3

Fajn, mas dobry feeling. Pracujes s dynamikou, tak s nou a aj na nej pracuj nadalej. Pocuvaj vela jazzu, jazzrocku aj bigbitu. Nepotrebujeme tu samych Petrucciho nepodarkov :).
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:49:53 od Martinlm » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 16. Február , 2006, 01:12:58 »

stagemaster napísal:
Citácia
tak som nahral do toho Altostratovho podkladu aj ja nieco:)

(ukazka solo.mp3 sa stratila)

Lubi sa mi Tvoja intonacia aj melodika. Good.
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:55:52 od Martinlm » Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #50 kedy: 16. Február , 2006, 01:38:27 »

Rastis: dik...a btw, k tej poznamke vyssie, ja nechcem byt ako Petrucci, ale potrva nejaky cas, kym sa zbavim toho vplyvu...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 16. Február , 2006, 10:14:54 »

stagemaster napísal:
Citácia
Rastis: dik...a btw, k tej poznamke vyssie, ja nechcem byt ako Petrucci, ale potrva nejaky cas, kym sa zbavim toho vplyvu...

To nebolo ani len nahodou o Tebe. Ty si presvedcil vela krat sirkou svojho zaberu. Myslel som to tak vseobecne - vela chalanov chce hrat na ultagaine ultrabehy a Bubla prisiel a zaswingoval na cistom zvuku a to sa mi zda velmi sympaticke.
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #52 kedy: 16. Február , 2006, 11:14:20 »

A to keby ste vedeli, aky to bol vo svojich zaciatkoch metlak. Beeee Popiskujem si

Naposledy upravil midnightstranger, : 16.02.2006 o 11:14
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #53 kedy: 16. Február , 2006, 13:24:52 »

Bubla, midlo, progrocker - trošku je tam na viacerých miestach hžadanie správnej stupnice a rytmu. Často mi viac nevadí, ale tu musím povedať, že niekedy je menej viac, hlavne u midla.
Z tohoto mi vyšiel najlepšie Bubla.
Čo sa týka stagemastra, jeho hra sa mi páčila najviac, aj keď je cítiť, že asi nemal inšpiráciu. Pravdupovediac ani ja nemám pri tom podklade.
Zaznamenané

bubla15
stály hosť

« Odpoveď #54 kedy: 16. Február , 2006, 14:24:48 »

dik vsetkym.....pracovat budem co sa bude dat, cestne pionierske Žmurk ....jojo midnightstranger vie aky sme boli divocaci, high gain, dvojkopaky a ides ho. tak tak ale moja neutichajuca zvedavost ma donutila snazit sa pochopit kadejake mozne hudobne prejavy od dnb az po jazz
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #55 kedy: 17. Február , 2006, 18:27:51 »

Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si
SILENT SCREAM rullezz 50dollars rullezz FREEJAM rullezz.
Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #56 kedy: 19. Február , 2006, 23:32:54 »

no ukuchtil som daco aj do pituovho jam tracku. inak pitu nemas do tohto tracku nieco nahrate , by som si rad vypocul

(ukazka ajam.mp3 sa stratila)
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:32:38 od Martinlm » Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #57 kedy: 19. Február , 2006, 23:53:26 »

nosna melodia je pekna, niektore casti su tam zaujimava. Ale asi rychle behy nejsu tvoja silna stranka Žmurk
Fakt su tam pekne casti, ale aj hluche (bez tych by to asi ani neslo v takom dlhom podklade). Ale je pravda, ze si mal aj lepsie improvizacky
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #58 kedy: 19. Február , 2006, 23:55:24 »

No po tej prvej minutke uz nejako dochadzali napady, nemusel si to za kazdu cenu urobit 4 minutove, dojem by bol lepsi. Inak si celkom plodny :)
Zaznamenané

bubla15
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 20. Február , 2006, 00:15:47 »

hej hej som prehnal s minutazou, zbytocne dlhe iba na improvizaciu. hej tie rychle behy sa tam pytaju, nedokazal som to odrbat niecim inym Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 22 otázok.