bubla15
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 15. Február , 2006, 15:32:13 » |
|
jo tak toto sa mi paci ta roznorodost pristupov k tomu istemu podkladu. stagemaster: imho si mal strasne hutny zvuk, tu basu v podklade si dost uzemnil. ale inak moc fajn, pekne ti to hra. citit ze sa tomu venujes. mam rad obcas ten spevny feeling tvojej gitary. progrocker: ten vintage sum na zaciatku je cool taky viac rock n rollish pristup, tiez sa mi paci, a zvuk je paradny, len mi pride trochu zastrety
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. Február , 2006, 15:52:03 » |
|
Dik. Zvuk je hrozny, lebo som to nahraval uplne ticho cez Boss OD3 pedal a s headset mikrofonom, takze ten sum a zastrety mrtvy zvuk je kvoli tomu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. Február , 2006, 00:42:28 » |
|
Diky, no veru, az moc hutny je ten zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 16. Február , 2006, 01:01:57 » |
|
bubla15 napísal:Fajn, mas dobry feeling. Pracujes s dynamikou, tak s nou a aj na nej pracuj nadalej. Pocuvaj vela jazzu, jazzrocku aj bigbitu. Nepotrebujeme tu samych Petrucciho nepodarkov .
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:49:53 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 16. Február , 2006, 01:12:58 » |
|
stagemaster napísal:tak som nahral do toho Altostratovho podkladu aj ja nieco:)
(ukazka solo.mp3 sa stratila) Lubi sa mi Tvoja intonacia aj melodika. Good.
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:55:52 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 16. Február , 2006, 01:38:27 » |
|
Rastis: dik...a btw, k tej poznamke vyssie, ja nechcem byt ako Petrucci, ale potrva nejaky cas, kym sa zbavim toho vplyvu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 16. Február , 2006, 10:14:54 » |
|
stagemaster napísal:Rastis: dik...a btw, k tej poznamke vyssie, ja nechcem byt ako Petrucci, ale potrva nejaky cas, kym sa zbavim toho vplyvu... To nebolo ani len nahodou o Tebe. Ty si presvedcil vela krat sirkou svojho zaberu. Myslel som to tak vseobecne - vela chalanov chce hrat na ultagaine ultrabehy a Bubla prisiel a zaswingoval na cistom zvuku a to sa mi zda velmi sympaticke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 16. Február , 2006, 11:14:20 » |
|
A to keby ste vedeli, aky to bol vo svojich zaciatkoch metlak. Naposledy upravil midnightstranger, : 16.02.2006 o 11:14
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. Február , 2006, 13:24:52 » |
|
Bubla, midlo, progrocker - trošku je tam na viacerých miestach hžadanie správnej stupnice a rytmu. Často mi viac nevadí, ale tu musím povedať, že niekedy je menej viac, hlavne u midla. Z tohoto mi vyšiel najlepšie Bubla. Čo sa týka stagemastra, jeho hra sa mi páčila najviac, aj keď je cítiť, že asi nemal inšpiráciu. Pravdupovediac ani ja nemám pri tom podklade.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 16. Február , 2006, 14:24:48 » |
|
dik vsetkym.....pracovat budem co sa bude dat, cestne pionierske ....jojo midnightstranger vie aky sme boli divocaci, high gain, dvojkopaky a ides ho. tak tak ale moja neutichajuca zvedavost ma donutila snazit sa pochopit kadejake mozne hudobne prejavy od dnb az po jazz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. Február , 2006, 18:27:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. Február , 2006, 23:32:54 » |
|
no ukuchtil som daco aj do pituovho jam tracku. inak pitu nemas do tohto tracku nieco nahrate , by som si rad vypocul
(ukazka ajam.mp3 sa stratila)
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:32:38 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. Február , 2006, 23:53:26 » |
|
nosna melodia je pekna, niektore casti su tam zaujimava. Ale asi rychle behy nejsu tvoja silna stranka Fakt su tam pekne casti, ale aj hluche (bez tych by to asi ani neslo v takom dlhom podklade). Ale je pravda, ze si mal aj lepsie improvizacky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 19. Február , 2006, 23:55:24 » |
|
No po tej prvej minutke uz nejako dochadzali napady, nemusel si to za kazdu cenu urobit 4 minutove, dojem by bol lepsi. Inak si celkom plodny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 20. Február , 2006, 00:15:47 » |
|
hej hej som prehnal s minutazou, zbytocne dlhe iba na improvizaciu. hej tie rychle behy sa tam pytaju, nedokazal som to odrbat niecim inym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|