Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 12:30:08
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 103839 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #270 kedy: 19. Apríl , 2007, 16:12:37 »

Kua chlapi , kopec stiahnutí a nikto ma ani len dobre za niečo nedo*ebe ...  no pome  Bravooo ...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #271 kedy: 19. Apríl , 2007, 16:20:48 »

Nechce sa mi ťa nejako kritizovať - podľa nahrávky mám pocit, že nehráš moc dlho na gitare, takže pracuj na sebe ďalej, aby si získal lepší nadhľad nad tým, čo hráš, lepšiu intonáciu pri vytiahnutých tónoch, prácu s tónom, rytmus, výber tónov, dynamiku ... Potom by aj niektoré momenty zneli celkom fajn. Takže makať ... Žmurk
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #272 kedy: 19. Apríl , 2007, 16:35:12 »

Jop beriem na vedomie ...  hrám  už relatívne dosť dlho, ale mal som aj dlhšiu prestávku kedy som bol bez kapely ... na miestnu  elitu sa nechytám   Na zdravie!  ...  takže idem makať ďalej  Zdravíčko .
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #273 kedy: 19. Apríl , 2007, 17:55:37 »

... brr ta prvá zneje dosť mimo ako tak teraz počúvam.. ...  to mi teda fakt ubehlo   Fuuha zíram ... heh dvakrát meraj a raz uploaduj.
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2007, 17:55:57 od yngsteen » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #274 kedy: 19. Apríl , 2007, 17:59:56 »

dobry zvuk, lubi sa mi. aj filing je fajn blusovy. odstranit trochu smodrchy, davat lepsi pozor na ladenie, nebat sa vibrata a bude to supa supa :)

cez co si hral ?
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #275 kedy: 19. Apríl , 2007, 18:09:49 »

dobry zvuk, lubi sa mi. aj filing je fajn blusovy. odstranit trochu smodrchy, davat lepsi pozor na ladenie, nebat sa vibrata a bude to supa supa :)

cez co si hral ?

Aspoň  trocha pozitívneho ohlasu pre zaštepeného trampa rodilého doprovoďáka :D  ... som doma s chripkou   so zalahnutymi ušami a snažím sa nahrávať  ?§!. .
Inak aj mňa ten zvuk zaujal, naživo to znelo ešte lepšie,  tak twangovito/perkusívne,  je to rozopnutý krkový humbucker :D .

Nahrávané cez :

Ibanez Musician 350NT  -> Tubedriver -> Line6 Spider I - Marshall Plexi simulácia  ->  mikrofon za 99 Sk na skype  ->  PC (Acoustica Mixcraft 3)

« Posledná zmena: 19. Apríl , 2007, 18:10:32 od yngsteen » Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #276 kedy: 20. Apríl , 2007, 09:30:39 »

yngsteen -
na prve pocutie sa mi to velmi pacilo - na druhe uz menej vadili mi tam tony a tak.
dolezide je ale to prve - mas pekny zvuk a je citit ze to hra gitarista.
Ako Pitu povedal cvicit. Inak si sikuliak - ja by som na takom zvuku nezahral ani kohutika jarabeho.
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2007, 09:34:38 od beercompatibile » Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #277 kedy: 20. Apríl , 2007, 12:07:08 »

yngsteen -
na prve pocutie sa mi to velmi pacilo - na druhe uz menej vadili mi tam tony a tak.
dolezide je ale to prve - mas pekny zvuk a je citit ze to hra gitarista.
Ako Pitu povedal cvicit. Inak si sikuliak - ja by som na takom zvuku nezahral ani kohutika jarabeho.

Dík, do dalšieho jam tracku, ak nejaký bude, sa s tým pokúsim viacej vyhrať.
S tým zvukom si myslel moju košatú nahrávaciu cestu   Bavím sa skvele ?
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #278 kedy: 23. Apríl , 2007, 11:32:43 »

tá druhá verzia je o niečo lepšia ako prvá. Počuť tam blúzové cítenie, akurát tam vadia nejaké šmodrchance a neisté tóny, ale inak v pohode...Zvuk sa mi veľmi páči, je úplne super a je zaujímavé, že si to nahrával cez taký lacný mikrofón a výsledok je veľmi dobrý...
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #279 kedy: 23. Apríl , 2007, 12:53:17 »

tá druhá verzia je o niečo lepšia ako prvá. Počuť tam blúzové cítenie, akurát tam vadia nejaké šmodrchance a neisté tóny, ale inak v pohode...Zvuk sa mi veľmi páči, je úplne super a je zaujímavé, že si to nahrával cez taký lacný mikrofón a výsledok je veľmi dobrý...

No tá nahrávka z lacného mikrofónu je prehnaná ešte cez nejaké efekty/pluginy vo vyššie spomínanom Acoustic Mixcrafte 3, to je myslím hlavný dôvod zaujímavého zvuku. Reverb, compressor  a master limiter ak si dobré pamätám :) .
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #280 kedy: 29. Apríl , 2007, 13:02:45 »

Konecne som nahral svoju prvu vec do kompu  :)
Kedze som tak prepracovany ze mi z toho *ebe a potreboval som sa odreagovat, tak som konecne ucinil prvy pokus nahrat nieco do kompu. Ako soft som pouzil daky free Audacity, ktory mi sice robil velke problemy, ale tak som bol odhodlany nieco nahrat, ze som sa do to pustil. Ale najvatsi problem mi robilo strasne velke oneskorenie nahravanej stopy. To sa mi ani nepodarilo vyriesit. Nakoniec aby som to cele nezahodil, tak som sa snazil nahravanu stopu rucne poposuvat tak, aby to ako tak sadlo, ale moc presne to nie je  :)
« Posledná zmena: 01. Marec , 2008, 17:04:05 od mr. redwine » Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #281 kedy: 29. Apríl , 2007, 13:22:16 »

Toto Audacity a Cooleditovske oneskorenie dokaze uplne pokazit radost z nahravania a rovanko to kazi aj tvoju nahravku, neznasam to. Dokonca mam pocit, ze sa to oneskorenie mierne meni. Cize ty si posunul tu stopu, ale to nic nepomoze. Mozno keby si nahral vsetko do jednej stopy a naraz.
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #282 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:34:16 »

tak davam sem aj ja moju improvizaciu su tam chyby ale ako je tak je Beeee je to cez program audacity na fendra princetona na mikrofon od sluchatiek Bavím sa skvele

* buleus.mp3 (684.56 KB - stiahnuté 205 krát.)
Zaznamenané

AETHERON.SK
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #283 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:41:36 »

Celkom v pohode.
Zaznamenané

Slavo
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #284 kedy: 29. Apríl , 2007, 21:52:59 »

tak davam sem aj ja moju improvizaciu su tam chyby ale ako je tak je Beeee je to cez program audacity na fendra princetona na mikrofon od sluchatiek Bavím sa skvele
Fajn zvucik.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.126 sekund, 23 otázok.