a takhle konci dalsi forum, motor ide upratat
))
za par let zdechnou i ostatni (i to slavne lespaul), protoze malokdo je zvedavy na jine nazory, jenom si chce nechat verejne potvrdit svoje (viz Stevo)
Tenhle trend uz trva dlouho a nemluvim nejakem ceskoslovenskem minipísečku, ale treba o Sneap foru, ktere sveho casu bylo nejprogresivnejsi v badani okolo tvrdeho zvuku, recordingu, impulse responses, a melo i primy vliv na vyrobce gearu atd
A fakticky skoncilo kdyz se ruzni "stevove" zacli stejne a dementne navážet např. do kytaristu z Clawfinger, Meshuggah nebo samotného Andy Sneapa.... maji tihle lidi zapotrebi neustale vysvetlovat "nepoučeným dětem" ze se bohužel mýlí? A poslouchat záplavu urážek, že co si nějaký trapný clawfinger kdyz moje lokální zábavovka produkujici šrot na šrot má přece stejné práva!!!
Diktatura proletariátu a demokracie naruby.
Dříve platilo, každému podle jeho práce a schopností.... dnes to zdegenerovalo na každému podle jeho potřeb!!!
a každý druhý loser chce mít podmínky a status jako hvězda a přitom nezahraje ani hoří, o realitě ví ho*vno a ještě se rozciluje kdyz si mu to někdo dovolí říct.
a nejhorší je, že nás tyhle nesmyslné přestřelky vlastně baví, protože jinak už není co řešit
Absolútny súhlas... toto je tretie fórum na ktoré som prispieval a už neprispievam. Tých mojich príspevkov asi ani nie je škoda, ale všimol som si, že zo všetkých troch diskusných fór najskôr odišli príspevky ľudí, ktorí niečo produkovali a vedeli písať k veci a VECNE. Pripadá mi to ako taký fenomén Superstar, alebo Xfactor. Tiež tam niektorým ľuďom doma nikto nepovedal, že radšej nespievaj, nehraj - nemá to cenu...:-)
Len na rozdiel od takýchto diskusných fór, je tam porota, ktorá to nakoniec vyrieši namiesto rodičov, frajerok, frajerov...:-)