Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 09:14:38
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Epiphone ACBASS-VS  (Prečítané 3007 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stupel
nováčik
*
Príspevkov: 10

« kedy: 09. Apríl , 2008, 18:54:30 »

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-ACBASS-VS&nid=20016&nparams=kod_id;3825
co na nu hovorite????pre zaciatocnika. a este dala by sa zapojit do veze ked nemam prachy na kombo
Zaznamenané
fliper
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 102

« Odpoveď #1 kedy: 09. Apríl , 2008, 20:20:28 »

do veze sa to da zapojit namiesto mikrofonu :) ale ci tam neni rozdiel v impedanciach ta kto sa musis spytat nejakeho elektrikara, ale tusim ja som tak raz na gitare hral, ale co je lepsie ak mas pc tak to zapoj do pc, ti staci na to sound blaster live co zozenies za par stovak, a hra ti to :) ked si zozoenies napriklad nejaky soft dobry tak nemusis kupovat ani efetkty na basu, ja napriklad pouzivam simulaciu ampeg komba, a l2 od waves a este cosi ale uz neviem teraz (daco s furierovymi transformaciami)

no a ktej base to je asi najlepsie si na tom ist zahrat ak mas sancu ale ak ti mam ja odporucit tak kup toto radsej http://www.muziker.sk/Default.aspx?Ibanez-GSR180-BK&nid=20016&nparams=kod_id;7722

Zaznamenané

--------------------------------------------------------------
trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
www.myspace.com/4minutestogo
zozo
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #2 kedy: 09. Jún , 2008, 11:37:35 »

do veze sa to da zapojit namiesto mikrofonu :) ale ci tam neni rozdiel v impedanciach ta kto sa musis spytat nejakeho elektrikara, ale tusim ja som tak raz na gitare hral, ale co je lepsie ak mas pc tak to zapoj do pc, ti staci na to sound blaster live co zozenies za par stovak, a hra ti to :) ked si zozoenies napriklad nejaky soft dobry tak nemusis kupovat ani efetkty na basu, ja napriklad pouzivam simulaciu ampeg komba, a l2 od waves a este cosi ale uz neviem teraz (daco s furierovymi transformaciami)

no a ktej base to je asi najlepsie si na tom ist zahrat ak mas sancu ale ak ti mam ja odporucit tak kup toto radsej http://www.muziker.sk/Default.aspx?Ibanez-GSR180-BK&nid=20016&nparams=kod_id;7722

Off topic,ale kto ma tu spomina ?
Zaznamenané

Will it Blend ? That is the question
---------------------------------------------
jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 15. Jún , 2008, 15:07:26 »

Off topic,ale kto ma tu spomina ?

sry ale fakt som nepochopil o co ti tou vetou slo :) ... moja odpoved bola k poslednej vete, a fakt som ta nikde nespominal ... :)
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #4 kedy: 15. Jún , 2008, 20:53:13 »

V tejto cenovej kategórii je jednoznačne bezkonkurenčná :
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Yamaha-RBX170-RM&nid=20016&nparams=kod_id;4251

<Dal som za ňu štvorku aj s púzdrom z druhej ruky,perfektný stav.
Cort v podobnej cene Action Bass 4 a 5 má síce mne pohodlnejšie krky a krajšie spracovanie,no tie nástroje sú oproti tomuto hluché,drevo jednoducho necítiš,nepočuješ.Elektronika je cca. rovnaká,trošku kvalitnejšia na Yamahe.
O Ibanezach za túto cenu si myslím svoje,tiež fajn prevedenie,ale inak nič pre uši.
A čo je najkrajšie,moja basa(rovnakú ma brejnlaver,tak potvrdí) absolútne prevalcovala tieto nepočujúce kšunty:
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Yamaha-RBX374-RM&nid=20016&nparams=kod_id;103956

<Či už v pasívnom,alebo aktívnom prevedení...je to neporovnateľné.O polovicu drahšia a hrá sa na tom horšie,elektrika je na hovno a zvuk úplne prázdny,bez objemu.Akurát je krajšia no.Najhoršie basy od seriózneho výrobcu v tejto cenovej hladine,možno trúfalé tvrdenie,ale ruky preč.

<Do tejto Epiny nechoď.Kašli na to.Zober niečo staršie,za 6-tku už nájdeš v pohode kúsok.Len musíš hľadať.My sme brali minule za 5,5 CORT AB5,ako nová a s nehorázne kvalitným robustným hranatým kufrom,ktorý by prežil aj vojnu.Alebo staršieho Skvajera za 4.
Prehľadaj si inzeráty a nielen hudobné portály,ľudia často začínajú a skoro končia,takéto stránky mnohokrát ani nepoznajú,tak to hodia na bazoš alebo hyperinzerciu.
<Basa ti pôjde aj do veže,ak má,ako tu už bolo povedané,mikrofónový vstup.Ak si kúpiš nejaký lacný mulťák,povedzme za liter,tak sa aj so zvukom trošku "pohráš".Je to jednoduchšie riešenie ako PC.
« Posledná zmena: 02. September , 2008, 12:00:46 od BrokenWings » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #5 kedy: 16. Jún , 2008, 07:54:44 »

epi...do toho by som nesiel. to co napisal broken je ok. az na tu basu do veze. a multak. zbytocne vyhodenych 1000 korun, ktore radsej treba dolozit ku kombu.
ked niekto nema chut sa babrat s pocitacom (ako ja), tak sa to da riesit aj tou vezou, ale nie velmi dlho, pretoze veza na taketo veci nieje stavana a moze velmi jednoducho odpalit repraky, ci uz s multakom alebo bez neho.
Zaznamenané

o-yep sro
zozo
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2008, 15:36:25 »

sry ale fakt som nepochopil o co ti tou vetou slo :) ... moja odpoved bola k poslednej vete, a fakt som ta nikde nespominal ... :)
ň
 Na zdravie! NEEEEEEEEEEEE ja som to tak nemyslel, len ze tam bol pekny preklep, bolo tam ZOZOenies, asi namiesto zozenies. Je to frajer
 No a ja mam nick zozo
« Posledná zmena: 18. Jún , 2008, 15:36:54 od zozo » Zaznamenané

Will it Blend ? That is the question
---------------------------------------------
jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 14. Júl , 2008, 17:50:13 »

ň
 Na zdravie! NEEEEEEEEEEEE ja som to tak nemyslel, len ze tam bol pekny preklep, bolo tam ZOZOenies, asi namiesto zozenies. Je to frajer
 No a ja mam nick zozo

aaaaaa :) tak potom sry ze so mta tu tak omylom privolal :D:D:D
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167

rock on

« Odpoveď #8 kedy: 21. August , 2008, 18:01:02 »

mne vezu odpieklo ked som tam zapojil basu..ale newa
Zaznamenané

Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #9 kedy: 22. August , 2008, 07:52:13 »

......tak neviem či neskoro alebo ešte včas.........ale tak radšej EPI acubass......ako gsr od ibanezu......acubass.....je totiž kópia precisionu od EPI a je vydarený a rozhodne kvalitnejší než hocijaký gsr od Ibanezu.......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 23 otázok.