Rasto ,ja uz ani neviem ako je spraveny koncak v tom tvojom radiu , ale toto je uplne ina koncepcia.
Samozrejme ,ze som ju nevymyslel ,ale nechal som sa inspirovat a zapacila sa mi.
Ale gro tohto ampu je asi v tom ze tam neni ziadny plosak ... ( secko je to do luftu ) a asi aj trafaky, ktore si vyrabam.
ja debil som teraz kupil 50w hlavu len aby som ju pouzil jak koncak.. MARIA.. z coho to vychadza je to na styl EL34 marshall koncak? plackam si doma v rohu..
... sak predaj hlavu a postavim ti dalsi takyto
Tento amp vazi cca 5 kg, ale aj vali viac jak ten jedno Uckovy , ale je tam prepinac na nizsi vykon aby sa s nim dalo aj pri pouzitelnej hlasitosti robit dzdz.
Neni to ale tak jak u iných ampov, ze odstrania jeden par lamp a tie dve odpojene si lezia na kavalci a tie dve zatazene su do 2 mesacov zeslahane jak stare baterky a podobne technicke skratky
V tomto ampe idu stale secky 4 koncove lampy jak pri 20W tak pri 40W a menia sa im iba pracovne perametre ,podobne ako u ampou s potakom power scale .
mozno casom ak najdem nejakého schopneho vyrobcu trafakov, a bude zaujem, este postavim 1U , ale rucne tie trafaky uz vyrabat nebudem, lebo to by ten amp stal 1500€