Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 17:22:58
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aria Sinsonido AS-690B-FL  (Prečítané 4144 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« kedy: 20. September , 2007, 13:04:32 »

Nasiel som takuto zaujimavost v hudobninach na mlynskych nivach http://www.adirondackguitar.com/electrics/aria/travel_bass.htm .oni tam sice maju prazcovu verziu.asi by som bral fretless,stoji to okolo 16000.co sa mi na tom paci ze to je krpate a lahke.ma to mat besny snimac,lepsie povedane mikrofon v kobylke,cize akusticky zvuk.dajte vediet, ak to uz niekto pocul hrat alebo ma ine skusenosti
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #1 kedy: 22. September , 2007, 12:04:04 »

Mal som kedysi zalusk na verziu ala klasicka gitara s nylonovymi strunami. V prvom rade treba povedat ze toto nie su normalne gitary na koncertovanie ale hlavne na cestovanie a tiche cvicenie. Aj ked snimanie zvuku je pomerne kvalitne. Cena bola pomerne vysoka okolo 8 tis.Kc a nebol som celkom spokojny s celkovou dlzkou ani s uzkym hmatnikom, takze nakoniec som sa do toho pustil vlastnorucne a vysledok je pomerne uspokojivy. Potreboval som to kvoli susedom aj rodine, ktori moje cvicenie flamenca obcas neprijimali prilis pozitivne. Takze teraz hrat mozem aj ked vsetci idu spat a nie su problem ani hlucnejsie veci ako rasguada alebo picada. Gitarka sa zmesti do puzdra od tenisovej rakety a cestovanie s nou je bez problemov, akurat colnici maju dost udiveny vyraz ked to prechadza na letisku cez rentgen.
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 24. September , 2007, 08:48:16 »

takze to moc neodporucas?
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #3 kedy: 24. September , 2007, 09:05:08 »

otazka je ze na co by ti to bolo.
na cvicenie v autobuse? na normalne hranie? ...pocul si to uz?
Zaznamenané

o-yep sro
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 24. September , 2007, 09:12:51 »

no na nivach som si na to brnkol.chcem sa ucit na bezprazec,kedze hrame take folko-country-cundro-krcmove cosi a paci sa mi ze to je male.
Zaznamenané

Prasito
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 24. September , 2007, 13:42:59 »

2 waldo:

Co som skusal bola tato verzia -

http://eshop.kytary.cz/aria-elektricka-klasicka-kytara-sinsonido-as100s-mh/89578/?SE3391:Ostatni:0:1:0

Mal som pocit ze ozvucenie je asi dost silna stranka tohto nastroja, ja som nemal ziadne vyhrady, jasne ze to nemoze hrat ako akusticka alebo klasicka gitara ale dost sa t tomu priblizuje. V tvojom pripade okrem toho ze je to lahke a prenosne to ma este jednu vyhodu - vystup na sluchatka. Takze pokial ti vyhovuje design aj zvuk kludne by som to skusil.
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 24. September , 2007, 14:09:04 »

ten sluchatkovy vystup je dobry na cvicenie"na take to domace zuvanie".sice doma drvim cez zooma B1x kvoli zabudovanemu bubenikovi kvoli presnosti.inac dik za link,ta cena je lepsia a dopravu maju zadara aj na slovensko-budem o tom uvazovat
Zaznamenané

waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 09. Október , 2007, 09:00:24 »

tak uz je fesanda doma.bezprazec!a cena bola dobraaaa.najprv bola za 15990,- potom nova cena 13990,-.ked som ju ale skusal,chrcal potenciometer na hlasitosti.tak som este dostal 10% zlavu na opravu.v sobotu ju chcem vyskusat v studio cafe,dufam ze mi to pojde Žmurk
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #8 kedy: 09. Október , 2007, 09:06:53 »

Gratulujem k nástroju, som zvedavý, ako to bude fungovať. Žmurk

Prasito - na ten tvoj nástroj som tiež zvedavý..
« Posledná zmena: 09. Október , 2007, 09:08:20 od Pitu » Zaznamenané

waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 09. Október , 2007, 09:10:32 »

Pitu ak nahodou nehrate,dojdi kuknut.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #10 kedy: 09. Október , 2007, 09:12:10 »

Pitu ak nahodou nehrate,dojdi kuknut.

V sobotu hráme, musím sa na to pozrieť inokedy. Žmurk
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #11 kedy: 09. Október , 2007, 20:27:08 »

Prasito, jak sa ladí ten pekelný stroj? :) ...inak keď chceš hrať potichu tak sa jednoducho narve pod struny napravo pri kobylke špongia alebo molitán.
« Posledná zmena: 09. Október , 2007, 20:29:26 od brmbolec » Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Prasito
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 09. Október , 2007, 21:40:35 »

no ladi, ziadny problem, okrem toho kobylka je nastavitelna. Ten molitan som tiez skusal, pripadne este prevliect okolo strun gumicku, da sa aj tak. Toto je este tichsie a prenosnejsie.
Zaznamenané

Prasito
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 09. Október , 2007, 21:56:34 »

Prasito, jak sa ladí ten pekelný stroj? :) ...inak keď chceš hrať potichu tak sa jednoducho narve pod struny napravo pri kobylke špongia alebo molitán.

aha, ze ako SA ladi ? mechaniky su zo zadnej strany
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #14 kedy: 09. Október , 2007, 22:21:40 »

inak máš tak dokefované drevo od golpe :) Vidno že na tom mastíš :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.