Takze sem hadzte najlepsie skladby v LIVE prevedeni....
--na zaciatok davam Deep purple-skvely gillan aj vo svojom veku, o morseovi ani nehovorim-ciste zimomriavky- skvela prezentacia jedneho z ich novsich songov - SOMETIMES I FEEL LIKE SCREAMING
--dalsou skladbickou je uz troska prezrety ozzy ale jeho song NO MORE TEARS na tomto videu ma stavu a gule skor vdaka Zakkovy and co. -naslapaneee
--tento song notoricky znamy- COMFORTABLY NUMB od Pinkfloydakov.Tie harmonicke spevy a gilmourove solo - no waw ale myslim ze tato verzia tu bude mat dost rozpoluplnych nazorov. Pre mna vsak krok dopredu...
EDIT - samozrejme ze ta banda nieje komplet pink floyd ale gilmourova kapelka v druhej polovici 80s,len keby sa niekomu nezdalo;)
--predposlednym pocinom je moja srdcovka Skid row a I REMEMBER YOU -sebastian bach(spevak)mal okrem *ebnuteho prejavu vo vh1 a troska pritepleneho image vokal jak svina,a tu to len potvrdzuje..Scottie hill je zas solovy gitarista s velkym G..zaujimavostou u skid row este je ze autorsky maju pod palcom skladby Bolan(basak) a Snake(rhytm guitar) a technicky ich zase tahali,aspon podla mna prave Bach so Scottom a asi uz moc kecam cize tu je ukazka -
--nakoniec pridavam podla mna excelentnu fuziu S&M - Skladba ONE od Metallicy...od polky to nabera take gule ze ked som to prvy krat videl na domacom kine tak som mal tep asi 500 za minutu
prijemne pocuvanie prajem
a pripojte nieco poprdeli;)