Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 10:36:14
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kerry King model - nákres  (Prečítané 2981 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
hurmaj
nováčik
*
Príspevkov: 32

« kedy: 29. Január , 2008, 11:08:21 »

NEVIE NIEKTO CI SA TU NA FORE NAHODOU NENACHADZA TEMA KDE SU LINKY NA NAKRESY NA GITARY.potrebujem nakres KERRY KING B.C:RICH a neviem ho ikde na nete zohnat...CIZE ZJEDNODUSENE POTREBUJEM NAKRESY NA GITARY DAKUJEM :) tu mate link na nu kedze ma vela gitar....

http://www.monstercable.com/famous/desktop_pics/slayer_800x600.jpg
« Posledná zmena: 29. Január , 2008, 11:26:52 od hurmaj » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #1 kedy: 29. Január , 2008, 11:27:08 »

Co povies - dlho trebalo uvazovat, ci to patri do pripomienok alebo do sekcie gitary ?  Žmurk

Ide Ti o presnu repliku alebo tvarovu kopiu ? Ono totiz uplne najjednoduchsie je zajst do obchodu, kde takyto model maju a obkreslit si tvar, mrknut, ako hlboko je zapusteny krk (od toho uz podla menzury vymeras osadenie tremola), pripadne mrknut, ci to nema nejak prilis nestandardne osadene snimace. VSJO, myslim, ze na to netreba nakres. Tvarovu kopiu spravis aj z velkeho obrazku z netu...

Inak stranku kde by si nasiel nakres nepoznam, ale mozno niekto iny pozna...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 29. Január , 2008, 11:30:04 »

toto mas perfektnu fotku:

http://www.woodbrass.com/images/woodbrass/GBC+MMVTF.JPG

mrkni na webe vyrobcu aku to ma presne menzuru a z tohto si uz vymeraj podla mierky vsetko dolezite co potrebujes...

ides si to robit ? aj krk ? ci krk nejaky mas ?
Zaznamenané
hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 29. Január , 2008, 11:32:49 »

Vies len u nas nikde v hudboninach to nemaju a ja xcem ten nakres.....aby to bolo presne.... aby som si to vedel prisposobit snimace a elektroniku...lebo ja xcem le to telo take a krk a troska si to pomenim ..atd..
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #4 kedy: 29. Január , 2008, 11:34:54 »

Co rastis dal link na tu velku perfektnu fotku, tak z nej si rozmery odvod. Vies predsa, kolko meria ramik snimaca, povedzme 6cm a to na fotke zodpoveda napr. 200px, tak podla toho :) Potom to doladis podla chuti.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 29. Január , 2008, 11:49:40 »

Vies len u nas nikde v hudboninach to nemaju a ja xcem ten nakres.....aby to bolo presne.... aby som si to vedel prisposobit snimace a elektroniku...lebo ja xcem le to telo take a krk a troska si to pomenim ..atd..

ako hovori martinLM - poznas menzuru tej gitary, tak si spravis z toho obrazku pomaly technicky vykres ... no dobre - na 95% presny nakres "iba" :) nestaci  Žmurk

aj tak nechapem - ma to byt presne alebo chces prisposobovat snimace ? ked sa na to tak pozeram, tak kobylovy snimac je uplne jasny, tak ako na 99% ostatnych HB gitar. umiestnenie krkoveho snimacu vychadza z toho, ako je tam vsadeny 24 prazcovy krk. zato som sa pytal, ci ides aj krk robit alebo ako. lebo ak budes pouzivat nejaky iny krk, vsetky presne vykresy su Ti v tom momente nanic a zostava Ti naozaj uz len tvar (obrys) tela...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #6 kedy: 29. Január , 2008, 12:00:20 »

ja som robil podla obrazkov z netu, tak ako radia chalani a myslim, ze sa celkom podoba  Beeee

« Posledná zmena: 29. Január , 2008, 12:00:59 od styrioci » Zaznamenané
hurmaj
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 31. Január , 2008, 16:27:27 »

Takze hodi mi niekto ten nakres alebo nie?.... Smútim
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #8 kedy: 31. Január , 2008, 16:33:41 »

Takze hodi mi niekto ten nakres alebo nie?.... Smútim
houstne mame problem: nakres asi neexistuje..
co takto si spravit vlastny?
nemas doma ceruzku, pravitko, velky papier?
 :) ja som si tak raz spravil nakres warlocka, na ten tusim tiez hrava kerry king
len som nebol schopny zohnat drevo... ale asi to tak bolo lepsie, tento svet este neni pripraveny na moje gitary Bavím sa skvele Bavím sa skvele ha ha ha

..vela stastia Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #9 kedy: 31. Január , 2008, 16:33:54 »

nechcem byt hnusak, ale neporadili ti ludia tuna uz dost? vezmi obrazky z netu, kde je pohlad na gitaru zpredu a prekresli si to do mierky 1:1..co je na tom take tazke?
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #10 kedy: 31. Január , 2008, 16:38:18 »

hej v podstate poloz si otazku: ak nie si schopny sam spravit ani nakres tak ako chces potom spravit celu gitaru Huh! Si píš!!! Je to frajer
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.