mcmaros
|
|
« kedy: 06. Júl , 2008, 21:38:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. Júl , 2008, 21:44:05 » |
|
naco je to dobre ? na nakopavanie hlavy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. Júl , 2008, 08:57:52 » |
|
k comu sluzi tato tema McMaros?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Júl , 2008, 11:01:39 » |
|
Ved tam pisu, ze to je ztranzistorovany lampovy fender preamp. Nieco podobne ako dr.boogey.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Júl , 2008, 11:05:59 » |
|
Ano, je to len preamp. Miesto lamp su tranzistory. Takych projektov je vela a pouzivaju ich ako skreslovace alebo cez speaker simulator. Tema je v sekcii komemade, takze sluzi pre kutilov. Inspiracia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Júl , 2008, 12:15:10 » |
|
...a pouzivaju ich ako skreslovace alebo cez speaker simulator. ...
aky to Fender ? Blackface je ako Twin Reverb ? lebo ten neskresluje ani trosku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. Júl , 2008, 13:02:59 » |
|
takyto preamp sa da spravit aj JCM800 aj zo seckych lampovych ampou len sa tam daju fet ale podla mna je to zbytocne lampa je lampa ja mam uz doma iba lampove veci tranzistor ja na koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. Júl , 2008, 13:03:37 » |
|
aky to Fender ? Blackface je ako Twin Reverb ? lebo ten neskresluje ani trosku...
ale skresluje co by neskresloval tento fet preamp ma velmi silny vystup a ked to das do lampovej hlavy tak pekne ti ju prebudi twin reverb sam o sebe skresluje ale ty o tom nevies
|
|
« Posledná zmena: 07. Júl , 2008, 13:05:01 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. Júl , 2008, 13:07:19 » |
|
.... twin reverb sam o sebe skresluje ale ty o tom nevies hral si na tom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. Júl , 2008, 15:31:24 » |
|
hral si na tom ?
ja nie lebo niesom gitarista ale jeden znami to mal a potom to aj predal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Júl , 2008, 15:38:03 » |
|
bavime sa Twin Reverbe ? a ty tvrdis ze skresluje ? a jedine dalsie co o tom vies, ze znamy to predal znamemu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. Júl , 2008, 15:45:31 » |
|
bavime sa Twin Reverbe ? a ty tvrdis ze skresluje ? a jedine dalsie co o tom vies, ze znamy to predal znamemu ? co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. Júl , 2008, 18:28:12 » |
|
jeden znamy znameho hovoril ze to skresluje ale uz nevie lebo ten znamy co to predal znamemu sa s tym znamym uz nestretava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Júl , 2008, 18:47:13 » |
|
jeden znamy znameho hovoril ze to skresluje ale uz nevie lebo ten znamy co to predal znamemu sa s tym znamym uz nestretava vy ste blazni nie moj znami to hovoril mne ze to neskresluje a ten moj znami to predal nejakemu madarovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|