Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 21:25:10
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pedalboardy (kufry a hardware atd)  (Prečítané 1372 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« kedy: 05. August , 2008, 07:57:15 »

Cafte,
 tento mesiac musim makeovat 3 pedalboardy, uz som tu dal board č 1: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,68469.0.html

Ale este by bolo super keby sme tu mali taky reference sheet, kde sa da kupit suciastky, kto potrebuje co atd...

Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 05. August , 2008, 10:37:54 »

v pohode, mozes zacat. mas to cerstvo v hlave :)
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #2 kedy: 05. August , 2008, 17:36:04 »

Beeee

Ok, metal skirting z duo snap v dubravke (iba do konca tzydna je vypredaj) ja som platil asi 30 korun za meter:

koberec: hoci kde najlepsie je koberec do zahrady, ale vzdy je zeleny, ale nefadi! Vzdy si checkni ci nemaju 'scraps' co nechcu - vysky ci ako sa to pise. Ja som nasiel svoj v dubravke v sklenene. Kupil som 2 metre a dostal som 3 zadarmo lebo nikto to nechce.

Drevo - kasli na javor atd, chod do obchodu kde predavaju parkety - spitaj ci nemaju poskrabane ex-demo shit co nechcu, zober to a je to.
 ja som nasiel parkety v pivnici, a este predavac me dal asi 3m zadarmo lebo aj tak by to dal do kontainera.

Suchy zips: hoci kde, treba aj samolepky aj normalne. Nasiel som obchod na kriznej dnes kde maju aj 15cm dlzku.

Balsa - model shop v auparku. Sk70 za meter.

svetla som kupil v NAJ v auparku - Sk200

Taky kufor ako co mam ja sa da zohnat za 2 - 3000, second hand 800 -1500.

electronic hardware je ine cafe... Cely den dnes som hladal neutriky, USB porty, kratky predlzovacky na USB, 3P2T prepinace, kvalitne jacky, hammond enclosures (projektovy boxy) a nenasiel som any prt. treba do rakuska a je tam vsetko.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.