Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 23:32:27
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: new amp  (Prečítané 2354 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
expotec
Hosť
« kedy: 04. August , 2008, 13:14:24 »

zdravim, chcel by som sa opytat ze ci ma niekto nejake skusenosti zo stavbou zosilnovaca takejto, alebo podobnej konstrukcie?

http://sound.westhost.com/p27-f2.gif

chcel by som ho na elektroakustiku a basu.  myslite ze by to hralo dobre s elektronkovym predzosilnovacom?
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #1 kedy: 04. August , 2008, 13:20:54 »

toto zapojenie je vhodne na domaci posluch a nie na basu,postav si neco z fet tranzistorami a elektronkovy preamp toto by ti hralo zle ja som to robil ale mensieho vykonu
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
expotec
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 04. August , 2008, 13:23:52 »

a leach by slapal s elektronkami? lebo som uz videl na nete take konstrukcie s leachom a korekcie boli elektronkove
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 04. August , 2008, 13:46:43 »

to su hi fi zosiky
sprav fet Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #4 kedy: 04. August , 2008, 14:18:11 »

a leach by slapal s elektronkami? lebo som uz videl na nete take konstrukcie s leachom a korekcie boli elektronkove

leach je velmi dobry zosik a myslim, ze by mohol byt dobry na tu basu. idu o nom dobre veci  :) takze ja by som sa do toho leachu pustil a preamp, by som spravil elektronkovy.
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 14:57:48 od mario bross » Zaznamenané

Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 04. August , 2008, 14:52:39 »

leach je velmi dobry aparat a myslim, ze by mohol byt dobry na tu basu. idu o nom dobre veci  :) takze ja by som sa do toho leachu pustil a preamp, by som spravil elektronkovy.
leach som robil z KD503 a zvuk stal za hovno este ho doma mam nekde je dobry na pocuvanie muziky a nie na nastroje sak viem Som frajer
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 04. August , 2008, 14:57:27 »

leach som robil z KD503 a zvuk stal za hovno este ho doma mam nekde je dobry na pocuvanie muziky a nie na nastroje sak viem Som frajer

ja som zas pocul na leach chvalu. a mozno si mal nejake stare zapojenie. teraz ma jeden kamos postaveny Leach 200W a zvuk si nevie vynachvalit. pocuva ho sice na hudbu, ale aj na nastroje to predsa musi hrat dobre a na basu uz uplne. kedze je to tranzistor a ma velmi pevne basy.
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 04. August , 2008, 15:06:26 »

ja som zas pocul na leach chvalu. a mozno si mal nejake stare zapojenie. teraz ma jeden kamos postaveny Leach 200W a zvuk si nevie vynachvalit. pocuva ho sice na hudbu, ale aj na nastroje to predsa musi hrat dobre a na basu uz uplne. kedze je to tranzistor a ma velmi pevne basy.
no sak na hudbu je dobry,ale skusal som basu a je taky nevirazny iba duni a neni pocut co hra Bavím sa skvele
Zaznamenané

expotec
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 04. August , 2008, 15:10:15 »

a myslite ze by ten leach slapal ak mam trafo 2*24V 120W ?? lebo mne uplne staci ak to bude mat do 50W. ide mi o to ze ci bude spravne fungovat aj pri takom malom napajani?
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 04. August , 2008, 16:56:05 »

a myslite ze by ten leach slapal ak mam trafo 2*24V 120W ?? lebo mne uplne staci ak to bude mat do 50W. ide mi o to ze ci bude spravne fungovat aj pri takom malom napajani?
jasne ze bude ked to mam mat take napatie tak to bude slapat ale ked to bude chcet vysie tak asi to nebude slapat to da logiku Žmurk
Zaznamenané

pole
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #10 kedy: 04. August , 2008, 23:26:13 »

Preboha  tu niekde treb anapisat velku vystrahou Cervenym. "VAllove rady berte s velkou rezervou"
CO to tliachas. ? Preboha. Postav si fet alebo lampu Leach nikdy nebude hrat dobre.... a podobne sa spamataj.

Leach je jedno z najlepsich zapojlepich zapojeni ake poznam ci uz to pouzijes na basuu, pa, HiFi alebo hocico to je jedno....
MY slech pouzivame do nasich bass hlav. A hra to nadherne mako prijemne zatial si kazdy chvali. a uz sme vyrobili 15rovnakych kusov hlav. Tak asi o tom nieco viem.
A to ze to tebe neslo bude tym ze si to staval ty a ze si tam dal KD503ky (by ma zaujimalo ci aj nomiesto PNP trandakov si dal KD503 :)

expotec : 2x24 na leach moc nostaci. AK chces nico do 50 W postav jednodusie zapojenie hento co si sem pastol je ok. MA tepelnu kompenazciu symetricku konstrukciu a tak... bude to ok. SPrav k tomu aj lampovy preamp ale treba prisposobit impedancne ku koncaku.... SI zozen tak 3 roky dozadu vyslo modre Amaterske radio s popisom konstrukcie ampu s lamp preampom a Leachom na konci...

Zaznamenané

Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 05. August , 2008, 09:18:11 »

Preboha  tu niekde treb anapisat velku vystrahou Cervenym. "VAllove rady berte s velkou rezervou"
CO to tliachas. ? Preboha. Postav si fet alebo lampu Leach nikdy nebude hrat dobre.... a podobne sa spamataj.

Leach je jedno z najlepsich zapojlepich zapojeni ake poznam ci uz to pouzijes na basuu, pa, HiFi alebo hocico to je jedno....
MY slech pouzivame do nasich bass hlav. A hra to nadherne mako prijemne zatial si kazdy chvali. a uz sme vyrobili 15rovnakych kusov hlav. Tak asi o tom nieco viem.
A to ze to tebe neslo bude tym ze si to staval ty a ze si tam dal KD503ky (by ma zaujimalo ci aj nomiesto PNP trandakov si dal KD503 :)

expotec : 2x24 na leach moc nostaci. AK chces nico do 50 W postav jednodusie zapojenie hento co si sem pastol je ok. MA tepelnu kompenazciu symetricku konstrukciu a tak... bude to ok. SPrav k tomu aj lampovy preamp ale treba prisposobit impedancne ku koncaku.... SI zozen tak 3 roky dozadu vyslo modre
Amaterske radio s popisom konstrukcie ampu s lamp preampom a Leachom na konci...

ja som iba napisal co si myslim Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 05. August , 2008, 09:18:54 od Valla » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 05. August , 2008, 10:36:53 »

ja to amaterske radio mam. je to tam tiesene iba cez jeden FET tranzistor a 2 odpory a jeden kondik ( tusim :) )
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.