Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 00:17:03
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Efekty pre zacinajuceho gitaristu  (Prečítané 7754 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #45 kedy: 03. September , 2008, 07:53:08 »

je úplne v poriadku.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 03. September , 2008, 10:04:44 »

dost klasika vec aj hra dobre. konstrukcne je tiez dobre spraveny pekne masivny. len s tym treba vediet samozrejme narabat.
Zaznamenané

myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #47 kedy: 06. September , 2008, 21:13:49 »

Da sa povedat ze o tom skresleni co ste sa tu dalej bavili velmi ponatia nemam ale inak da sa povedat  ze ano.O efektoch citam, studujem tu na fore takisto na nete (pozeram videa, pocuvam nahravky a tak...)  Nechajte ma vydýchať ale pomaly si zacinam robit aku taku predstavu, aj ked najlepsie je ked si to clovek odskusa sam ...
Skreslenie sa nazyva aj buster, overdrive alebo podobne. Vacsina aparatov ma tento "efekt" uz zabudovany, cize sa ani efektom nezvykne nazyvat. Ale existuje aj mnoho krabiciek (aj od toho BOSSa co si spominal), ktore su urcene presne na toto a kazda ma svojsky charakter zvuku. Robi to, ze ti zvuk neznie ako "akusticka gitara" ale tak mohutne rockovo, mozes robit dz dz dz a hrat uvrestane rockove sola  Žmurk
Tiez som kedysi, ked som hral len akustiku netusil, o akom skresleni to vsetci furt tocia. Je to proste zakladny rockovy "efekt", ktory sa povazuje za samozrejmost. Mnohi klasicki hardrockeri ti povedia, ze ti staci kabel plus tento "efekt" a mas vsetko, co ti treba. Ale, samozrejme zavisi od toho, co sa paci tebe. Mna napriklad vzdy, ked som nevedel ani prd zahrat a nemal som ani korunu najviac fascinovali rozne divne zefektovane zvuky. A dodnes mam rad krabicky. Napriklad uz len s takym chorusom Small Clone sa da velmi pekne osviezit zvuk. Cobain ho mal velmi rad. Aj ten wah, co si ides kupit je dobra volba na zaciatok. Ale samozrejme pocet krabiciek a kvalita hry by mali ist umerne ruka v ruke  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.