Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 12:19:53
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KX drivery  (Prečítané 9419 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 13. Jún , 2005, 21:12:56 »

guitman - mam pocit, ze sa vo fore na Ezone kecalo o tom, ze tato karta nejde rozbehat. Ono je to vraj nieco ine, ako klasicka povodna SB live. Ak sa nemylim, je to sucasna teraz vyrabana karta. Skus mrknut na oficialny KX PROJECT web.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #31 kedy: 31. Marec , 2006, 06:30:19 »

Máš pravdu včera som to skúšal nastavovať zvuk super ale latencia v keli pekné 2.sec Echo a to je nepoužitežné nechápem tú politiku tým pádom je lepšia zvukovka oničom.Lebo nakoniec je aj tak nutné použiťUniversal Asio Driver a pri ňom to ide čo sa týka kvality zvukov o čosi to klesne ale účel to plní a stále je to lepšie ako vyhodiť 4-5l za Zooma aje keď oveža nepraktickejšie.

Je zaujímavé že buď si kúpim lepšiu zvukovku čo má v sebe asio, alebo si vystačím z modelovo cca 10.rokou starou za pár stoviek a KX drivermi mám podobný efekt.Jasne ide aj o užívatežský konfort ale nie je nič lepšie ako keď sa to podarí rozbehať a potom to ide ako má.

Naposledy upravil mdr.guitman, : 31.03.2006 o 07:44
Zaznamenané

tatko fóra
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #32 kedy: 14. November , 2008, 16:58:20 »

ďakujem Ti rastis, po dvoch hodinách mordovania som dosiahol oveľa lepší zvuk s nepostrehnuteľnou latenciou.. dík :)

driver: kX driver, zvukovka: SB Live! SB0222, hrajem do Line IN
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 23 otázok.