mr.zakk
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 09. December , 2008, 21:07:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Groove...
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. December , 2008, 21:11:41 » |
|
jedna z mojich najoblubenejsich indie kapiel: i ked tam o nepresnosti bubenika asi rec nebude
Preco sa vlastne tvaria akoze nezavisli? Ved to je obycajna zmes punku, britpopiku a rock n rollu. Nic ine tam nie je, napady, virtuozita, nic.
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 21:12:09 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. December , 2008, 21:12:09 » |
|
Bebunici - to je novy druh nebubenikov ? hej v indie rocku velmi popularne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 09. December , 2008, 21:13:19 » |
|
Preco sa vlastne tvaria akoze nezavisli? Ved to je obycajna zmes punku, britpopiku a rock n rollu. Nic ine tam nie je, napady, virtuozita, nic.
lebo su to pozeri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 09. December , 2008, 21:14:41 » |
|
co si napisal su dve nezavisle vety, nie? na to aby si mohol byt "zavisly" musis byt napadity virtuoz?Nepliest si technicku stranku s so strankou stylu hudby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 09. December , 2008, 21:15:56 » |
|
a britpop nie je to iste ako indie rock?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 09. December , 2008, 21:16:52 » |
|
co si napisal su dve nezavisle vety, nie? na to aby si mohol byt "zavisly" musis byt napadity virtuoz?Nepliest si technicku stranku s so strankou stylu hudby.
Myslel som to, ze na tej hudbe nie je nic napadite ani originalne podla mna, tak nechapem preco sa stylizuju do nejakych skatuliek indie a pod. Ja by som ich zaradil do britpopu alebo popiku, ked uz mam skatulkovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 09. December , 2008, 21:17:41 » |
|
a britpop nie je to iste ako indie rock?
nie...oasis nehraju indie rock
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 09. December , 2008, 21:19:34 » |
|
Myslel som to, ze na tej hudbe nie je nic napadite ani originalne podla mna, tak nechapem preco sa stylizuju do nejakych skatuliek indie a pod. Ja by som ich zaradil do britpopu alebo popiku, ked uz mam skatulkovat.
chapem, ale tak potom k comu by si prirovnal kapelu Black Keys na ktoru som sem pastol link?mne pridu dost charakteristicky jednak zvukom gitary a skladbou songov. na jednej strane nepriniesli nic nove ale na druhej strane su strasne vyrazni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 09. December , 2008, 21:22:16 » |
|
mne pridu dost charakteristicky jednak zvukom gitary a skladbou songov. na jednej strane nepriniesli nic nove ale na druhej strane su strasne vyrazni
Pridu mi ako garazova kvazi protopunkova kapela konca 60tych rokov. Irituju ma ale ovela menej, ako niektore ine, kde su ti umraucani vykastrovani spevaci.
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 21:22:34 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 09. December , 2008, 22:37:06 » |
|
Pridu mi ako garazova kvazi protopunkova kapela konca 60tych rokov. Irituju ma ale ovela menej, ako niektore ine, kde su ti umraucani vykastrovani spevaci. protopunkova kapela z konca 60. rokov...ty zaskatulkujes vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. December , 2008, 22:46:21 » |
|
protopunkova kapela z konca 60. rokov...ty zaskatulkujes vsetko Ved si chcel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 09. December , 2008, 23:51:18 » |
|
Tema indie uz bola niekde inde, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 10. December , 2008, 19:38:07 » |
|
heh, tak henta indie skatula sa fakt vymyslela pre tych, co nevedia hrat. hento v linku tu uz bolo v 60-tych ... cim sa to lisi od inych kapiel z tej doby? proste rokenrol...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 10. December , 2008, 19:57:12 » |
|
ak sa da tak pastnite sem nejake linky na tie spominane kapely zo 60tych rokov v style Black Keys...vcelku by som si nieco podobne vypocul alebo aspon skuste par tych kapiel menovat...ale nejake znamejsie aby som nemal problem si pozhanat nejake ukazky konkretne myslim tie protopunkove kapely z konca 60. rokov
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2008, 19:57:50 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|