Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
10. November , 2024, 20:43:55
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Randall V2 - hybrid  (Prečítané 6147 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #30 kedy: 27. Február , 2009, 16:24:20 »

sak ale rec bola o modernom metale a nie 80tkach Bavím sa skvele

ale to je len vsetko veda o nicom ze henten zosik sa hodi na gore metal ale nehodi sa na grindcore metal, dalsi sa hodi na metalcore ale nehodi sa na terrorfekal  ha ha ha zbytocna filozofia... podla mna je proste zaner METAL, a na ten sa hodi akykolvek HIGAIN... sa niekedy idem dosrat ake tazke uvahy o tom vedia niektori viest, a hlavne na buziker fore vkuse... prosim vas hodi sa tato gitara na moderny metal? podla mna kludne sa da hrat aj metalcore na es335, pri higaine je ten zvuk tak dokurveny ze to mas uplne jedno co tam pichnes... Na zdravie!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 27. Február , 2009, 16:48:30 »

pri higaine je ten zvuk tak dokurveny ze to mas uplne jedno co tam pichnes... Na zdravie!

touto vetou si ma utvrdil v tom ze tomu naouzaj vobec nerozumies :)

a malmsteenmetal a napriklad meshuggah je tiez vsetko len metal a nema zmysel riesit aparat?
keby to bolo fakt jedno tak by to nikto neriesil a nekupoval aparaty za 1500+ euro
Zaznamenané
PalinkoZa
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #32 kedy: 27. Február , 2009, 20:52:15 »

Randall sa praveze aj urcitym sposobom chvali mosfetom
Zaznamenané

Randall G3 150W, Laney 200W
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #33 kedy: 14. Máj , 2009, 11:14:15 »

T2 signaturka Heaven & Hell Gus G

http://www.randallamplifiers.com/Products/Signature-Series-Products/Gus-G.html

Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #34 kedy: 14. Máj , 2009, 12:05:33 »

no lidi nevim o čem se přete? myslím že by se dalo jen říci že dobrej apec proste zvládne jak čistej tak drive zvuk nejsem zastáncem ani jedné z cest (lampy\trandáky) prostě aparát si člověk pořídí na muziku klterou hraje nejlépe je když onen či ten aparát zvládne co nejširší záběr pak není co řešit

Moto: kup si třeba Diezla a když jistíš že ti nejlíp hraje clean tak ho použij .... vždyť je to všechno jen a jen v rukách a v hlavě  Zdravíčko
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #35 kedy: 15. Máj , 2009, 10:27:00 »

skoda ze randally niesu nikde v bratislave  Smútim

maju ich v nr...v rocklande...skus sa zastavit... Na zdravie!
Zaznamenané
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #36 kedy: 15. Máj , 2009, 11:39:23 »

V rocklande má od Randall len radu G3.  Nemyslím že tam V2 alebo T2 niekedy uvidím.
To od Laney tam má  TT a VH lampáše.
Zaznamenané

bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 15. Máj , 2009, 17:38:54 »

Pozeral som ten rockland, vyzera to tak ze tie T2\V2 niesu moc rozsirene, mozno to bude cenou, kedze kazda z hlav sa pohybuje cca. 1000 € ak neratam nejake akcie.

A to uz si asi clovek premysli ci ist do toho alebo za tu istu cenu zobrat niekde jazdenu mesu a pod.

inak nasiel som dalsie zaujimave ukazky:

Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #38 kedy: 17. Máj , 2009, 13:00:05 »

ja som tie Randall veci skusal vsetky (okrem noveho Nunovho modelu) tie V2 T2 aparaty su monstrozne.. chvalia sa tym, ze sa im tam podarilo uchovat skreslenie z Dimebagovych starych signature zosikov.. hrato vyborne (a to som zastanca lampasov).. len ten vykon je strasne silny. .preto k tym hlavam robia tie 400W boxy (jeden mam).. nie je to moc na tiche hranie.. to je na velke podia.. a na metal hlavne.. skoda ze som to nemohol skusit so svojou gitarou.. netusim ani, ako tie aparaty preliezaju v kapele..
Zaznamenané

bigbadbrad
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 19. Máj , 2009, 12:22:01 »

ja som tie Randall veci skusal vsetky (okrem noveho Nunovho modelu) tie V2 T2 aparaty su monstrozne.. chvalia sa tym, ze sa im tam podarilo uchovat skreslenie z Dimebagovych starych signature zosikov.. hrato vyborne (a to som zastanca lampasov).. len ten vykon je strasne silny. .preto k tym hlavam robia tie 400W boxy (jeden mam).. nie je to moc na tiche hranie.. to je na velke podia.. a na metal hlavne.. skoda ze som to nemohol skusit so svojou gitarou.. netusim ani, ako tie aparaty preliezaju v kapele..

inak hral si aj na signaturky ci len radove modely? :)
Zaznamenané
baci
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #40 kedy: 21. Máj , 2009, 11:24:20 »

Cau, vlastnim Randall V2 ,ak si z BA alebo okolia, mozes dojst poskusat...
K tym ostatnym prispevkom.Aj ja som mal obavy z toho ze to je mosfet, ze to nebude mat lampovu dynamiku, ale rovnako ako ja aj ini, omnoho skusenejsi  gitaristi sme zostali prekvapeni, ako perfektne, dynamicky ta hlava hra. Mam ju len tyzden, takze este som to uplne neposkusal. Ale prvy dojem je zatial fantasticky. Ked mi dojde box, tak sa s tym pohram poriadne.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.