Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 00:59:02
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: YAMAHA AEX520  (Prečítané 1018 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Luko
nováčik
*
Príspevkov: 65

« kedy: 28. September , 2009, 21:28:22 »

ma niekto skusenost s touto gitarou alebo neviete o nejakej tuto v okoli? paci sa mi jej zvuk aj vyzor, ale vypada to, ako keby ich v nasich koncinach moc nebolo... chcel by som ju, ale netusim, kde by som ju zohnal, asi sa uz nevyraba. (na nejakom fore som akurat nasiel, ze ju niekto ponuka za 550 singapurskych dolarov co by bolo asi 250€)

tu su nejake ukazky na jutube:

* yamaha20aex520.JPG (67.83 KB, 392x1000 - prehliadnuté 251 krát.)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1 kedy: 29. September , 2009, 12:24:50 »

mal som presne takuto len s jednym snimacom pri krku a piezom v kobyle... AEX500 zvuk mala fakt kralovsky ale mala jeden problem a to ze dole na prvych dvoch troch prazcoch neladila... tak som ju nakoniec dal prec...
Zaznamenané
noelb
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #2 kedy: 29. September , 2009, 14:54:20 »

Ahoj, mam presne tuto gitaru som s nou dost spokojny. Kupil som ju z druhej ruky zopar rokov dozadu, uz vtedy sa nevyrabali. Co ma hned prekvapilo je jej vaha, predstavoval som si ze bude lahsia kedze ide o pololubovku. Snimace su o cosi slabsie (aspon v porovnani s Epi sheraton ale aj dalsou yamahou PAC 303) ale zvuk davaju pekny. Ja som si oblubil hlavne krk/hmatnik, dobre mi sadne do ruky a velmi prijemne sa mi na nej hra, mam tam dost nizky dohmat. Prave kvoli tomu sa obzeram po dalsich modeloch AEX, chcel by som vyskusat AEX500 (kombinacia pieza a krkoveho minihumbuckera) alebo AEX500N s nylonovymi strunami. Teraz vsak dost vymizli z ponuky v bazaroch Smútim
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.