Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 13:34:44
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Skvost: Fender Stratocaster 1983 CBS era  (Prečítané 9511 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 21. Júl , 2010, 20:05:11 »

popa vela gulashu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 22. Júl , 2010, 09:50:02 »

Nevyhybam, Už je to tady. Napr. toto sa mi dnes pači,lebo som cely den počuval jeho CD.    Na zdravie!

tiez fasa zvuk...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #62 kedy: 22. Júl , 2010, 09:55:30 »

Nevyhybam, Už je to tady. Napr. toto sa mi dnes pači,lebo som cely den počuval jeho CD.    Na zdravie!

respektive este jedno by ma zaujimalo... chcem aby mi takto nejako znela gitara. kupim dajme tomu Squier ? ne, mexicky Fender trebars. ake by ste mi, napriklad Palii poradili snimace, nech mi to tak zneje ?  Popiskujem si
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #63 kedy: 22. Júl , 2010, 10:10:19 »

respektive este jedno by ma zaujimalo... chcem aby mi takto nejako znela gitara. kupim dajme tomu Squier ? ne, mexicky Fender trebars. ake by ste mi, napriklad Palii poradili snimace, nech mi to tak zneje ?  Popiskujem si
  Bavím sa skvele strat ma nerajcuje ale  na 90% s k tomu dostanes ked si kupis jeho aparat, vezmes mu jeho snimace a jebnes ich do mexika. akurat on ma asi povodne, rokmi prirodzene oslabene tak to tym stazuje, take nekupis 
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 22. Júl , 2010, 10:11:40 »

respektive este jedno by ma zaujimalo... chcem aby mi takto nejako znela gitara. kupim dajme tomu Squier ? ne, mexicky Fender trebars. ake by ste mi, napriklad Palii poradili snimace, nech mi to tak zneje ?  Popiskujem si
ale rastis,ved to je uplne jednoduché,stači aby si pribral na váhe,tak na 250kg a to velké brucho v spojení s gitarou ti urobí ten správny zvuk  Bavím sa skvele   a takto cvičit  
« Posledná zmena: 22. Júl , 2010, 10:22:48 od udry » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #65 kedy: 22. Júl , 2010, 10:25:34 »

ale rastis,ved to je uplne jednoduché,stači aby si pribral na váhe,tak na 250kg a to velké brucho v spojení s gitarou ti urobí ten správny zvuk  Bavím sa skvele   a takto cvičit  

Brucho je dolezite na rezonanciu, do velkej miery nahradi aj nekvalitne mexicke drevo a castokrat gitara zacne hrat ako custom shop. Ak chces mat cinkavy zvuk, tak vela bravcoviny a hovadziny. Ak ches mat taky darker ton, tak zase baranina baranina branina. Al  o to brucho sa treba starat, aby gitara neskvrkala!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.