Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:18:57
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez series RT  (Prečítané 1007 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
charlie5160
Hosť
« kedy: 01. Marec , 2011, 08:36:44 »

Priatelia mám už 7 rokov gitaru Ibanez RT series. Kupil som ju na výstave vo Frankfurte, ale až teraz ma napadlo, žeby som sa mohol o tomto type dozvediet viac. Ak máte nejaké informácie budem rád ak sa so mnou o ne podelíte. Chcem totiž vymeniť snímače a rozhodol som sa pre: neck pu   DiMarzio® Paf Joe™ (H) neck pu, bridge pu   DiMarzio® Fred® (H) bridge pu. Myslíte si, že urobím dobre? Totiž to originál snímače ktoré sú tam teraz osadené mi pripadajnú nejake nekonkretne.
Ďakujem za radu.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 01. Marec , 2011, 14:12:07 »

vsak ide o to, co za zvuk hladas. ten JS set poznas ? ci preco prave ten ? inak Ibanez RT mi nic nehovori asi...
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2 kedy: 01. Marec , 2011, 14:21:37 »

počkaj kusa moje sú už na ceste ale ku kobylke som objednal mo joe a poviem ti ako to hrá v rg lebo to som ešte nepočul :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #3 kedy: 01. Marec , 2011, 14:22:22 »

vsak ide o to, co za zvuk hladas. ten JS set poznas ? ci preco prave ten ? inak Ibanez RT mi nic nehovori asi...
To sa mi zdá, že boli RG s klasickým fenderáckym tremolom pokiaľ sa nemýlim, ale drevo už nevem :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
charlie5160
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 02. Marec , 2011, 15:40:24 »

počkaj kusa moje sú už na ceste ale ku kobylke som objednal mo joe a poviem ti ako to hrá v rg lebo to som ešte nepočul :)

Dobre pockam. Mne sa zda ze tie RT cka boli pred RG ckami a bolo ich vyrobenych len par kusov. Ma 5 polohovy prepinac a este sa  daju rozdelit snimace aj potenciometrom, ale to malo pouzivam.
No a ten set JS mi poradili tu na fore.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.